ARTDECO Art Couture lipstick - 675 Velvet Dark Queen

kolovoza 03, 2016


U SWAP-u sam od Gorgeous on a budget dobila predivni Artdeco Art Couture ruž. Što mi je još stiglo u paketiću možete pogledati OVDJE!. Art Couture linija je poznata po Artdecovom suradnjom s Ditom Von Teese i raznim drugim limitiranim kolekcijama. Koliko sam zadovoljna ružom i bih li ga si sama ponovno kupila? Saznajte u nastavku!


Artdeco se uvijek potrudi oko ambalaže svojih proizvoda, a ni ruževi nisu iznimka. Riječ je o crnoj, metalnoj i teškoj ambalaži. Iz aviona se vidi koliko je kvalitetna! Četvrtastog je oblika i dolazi u kutijici koju sam nažalost bacila. Na kutijici se nalazi 90% informacija o proizvodu, a na samom ružu možete pronaći jedino rok trajanja i logo. Kada otvorite ruž, na samom proizvodu možete vidjeti lijepo otisnutu riječ Artdeco. Na vrhu čepa se nalazi logo, a na bočnoj strani (vidljivo na slicama)  je ispisan Artdeco. Uglavnom, moram Vam reći da je ovo najljepša i najkvalitetnija ambalaža ruža koju imam! Same pohvale!


Krenimo najprije s pozitivnim stranama ovog ruža. Pigmentacija mu je fantastična, jedan prijelaz po usnama je sasvim dovoljan. Sam ruž je vrlo kremast i ima sjajan završetak. Podsjeća me na MAC Amplified finish. Odlično hidratizira usne i ne naglašava suhe dijeloveMože se lako nadograditi. Miris podsjeća na kremu od vanilije kao i kod MAC ruževa. Sada možemo na lošu stranu, a to je trajnost. Neće preživjeti jelo ni piće. Razmazuje se pa treba dobro pripaziti, "krvari". Ukoliko nećete piti i jesti potrajat će oko dva do tri sata. Duže potraje ukoliko koristite olovku za usne. 

675 Velvet Dark Queen - tamno crvena nijansa s tonovima ljubičaste i smeđe (true blood). Riječ je o bold nijansi koja će uvijek biti primijećena. Nosite ju uz look koji cijeli fokus daje usnama. Trebala bi odgovarati svakom tenu. Ova nijansa je iz Mystical Forest kolekcije, a čini mi se da je uvrštena u stalnu postavu.

Što sam sve koristila kod kreiranja ovog look-a pogledajte OVDJE!.
Količina: 4g
Cijena: 109,00kn (neke nijanse su trenutno na sniženju, pogledajte OVDJE!)
Rok trajanja: 24 mjeseca
Artdeco proizvode možete pronaći u Müller prodavaonicama.

S obzirom na cijenu, trajanje i finish ovog ruža, sigurno ne bih ponovila kupnju. Ovaj ruž će Vam se svidjeti ovisno o tome što od njega tražite/trebate/želite. Preporučam osobama koje imaju suhe usne i ne odgovaraju im mat ruževi.

Što Vi mislite o Artdeco Art Couture ruževima? Biste li isprobali koju nijansu s obzirom na cijenu?

You Might Also Like

8 komentari

  1. Velika šteta za trajnost..ipak ruž košta previše da bi se kratkotrajnost tolerirala :/ Inače, nijansa je uistinu true blood i kad gledam tvoju fotku na pamet mi pade Cara Delevingne...ona većinom nosi naglašene usne i skoro ništa na očima. Usvakom slučaju, ova nijansa se da nosit za Halloween hahahhaha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je nijansa sama po sebi predivna, nosit će se, ali na manje relacije! :D
      <3

      Izbriši
  2. Lijepa je nijansa, ali nije vrijedna tih para, a ni pažnje. Iskreno mislim da su oni kao brand previše razvikani i definitivno precijenjeni s obzirom na kvalitetu. Ista stvar je i s lakovim za nokte, koštaju puno, a nisu kvalitetni, barem ne oni koje sam ja isprobala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobri su kao brand, ali za rumenila i korektore.. očito nisu za ruževe i lakove! :D

      Izbriši
    2. onda sad znam kaj njihovo isprobat :D lakove sam otpisala (ceramic liniju), onda znaš kolko je sati :D

      Izbriši
  3. Nijansa je prekrasna!! Takve preferiram u zimskom razdoblju!

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa, malo su skupi. Radije bih dodala još koju kunu i kupila MAC. Ako već mogu.
    Zasad nemam niti jedan Artdeco ruz. Necu ni imati. Barem dok se ne zaposlim.
    Kupujem zasad one koji cu cijenom prihvatljiviji mome džepu.

    OdgovoriIzbriši