KIKO Infinity sjenila - 200, 204, 207, 230, 237

prosinca 12, 2015



U blogosferi se već duže vrijeme priča o talijanskom brandu KIKO Milano te njihovim odličnim infinity sjenilima. Tako sam slučajno gledajući KIKO web stranicu vidjela da imaju sniženja! Odlučila sam uzeti par sjenila i isprobati. Već je dosta nijansi bilo rasprodano, pa sam naručila samo one nijanse koje nemam ili su mi lošije u kolekciji. Koje nijanse sam izabrala i kakvi su mi dojmovi pročitajte u nastavku!


Sjenila dolaze u crnim kutijicama koje ih štite tijekom transporta. Kada otvorite kutijice pronaći ćete sjenila sa plastičnim poklopcima smještena u plastičnim ležištima/držačima. Sjenila su do mene stigla bez greške, tako da se oko transporta ne morate previše brinuti. Na kućnu adresu će Vam stići u roku 10 dana.  Ukoliko ne planirate kupiti paleticu za KIKO sjenila, zadržite zaštitni poklopac jer će s njima Vaša sjenila biti sigurna. Ukoliko već imate Z paletu ili sl., morat ćete nabaviti magnetiće koje ćete zalijepiti ispod sjenila. Sa stražnje strane samog sjenila možete pronaći broj nijanse, a iza kutijice sjenila količinu, rok trajanja i sastav. 


Nijanse su svilenkaste teksture i vrlo su meka, zbog čega se većina njih i trusi. Pigmentacija na svim nijansama (osim 230 i 207) nije vidljiva bez baze, ali s bazom su ok. Vrlo jednostavno se nanose, tj. lako se blendaju. Mogu se nadograditi. Na mojim kapcima s bazom traju i do 8 sati. Hipoalergenska su i paraben free! S obzirom na cijenu jako sam zadovoljna njihovom kvalitetom, ali nažalost nisu mi tako dobra kao Sleek sjenila. Pigmentacija svijetlih nijansi je puno lošija.
Sjenila imaju širok raspon nijansi te se mogu naći u raznim verzijama mat, shimmer, metalic i sl. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Ja sam se za početak odlučila uzeti samo mat sjenila koja mogu nositi svaki dan, a bazirala sam se na nijanse za pregib ili podlogu kapka.

200 Pure White -  bijela nijansa koja je trebala biti mat, ali u stvarnosti ima sitni shimmer. Na kapku se to neće primijetiti, možda samo poneki sjaj. Pigmentacija nije pretjerano intenzivna. Na prstu nijansa izgleda fantastično, ali blendanjem na kapku i ne baš tako. Može se lako nadograditi kako bi bila intenzivnija. Odlična nijansa za bazu i ispod obrve.

207 Mat Papaya - ljetna mat koraljno narančasta nijansa. Odlične je pigmentacije i savršena za pregib. Nijansa koju se ne može pronaći često u drogerijama i paletama koje kupujemo. Unosi toplinu i odlično se stapa sa smeđim sjenilima.

237 Mat Cappucino - svijetla taupe nijansa, odlična za cijeli kapak i blendanje prijelaza iznad pregiba. Poslužit će savršeno za smokey eyes. Lošije je pigmentacije.

204 Mat Apricot - svima dobro poznata svijetlo smeđa nijansa koja se može pronaći u svakoj paletici. Odlična za cijeli kapak i pregib. Lošije je pigmentacije.

230 Satin Carmine - rozo sjenilo sa sitnim shimmerom koje vuče na ljubičastu. Nosim ga samo na pregibu i tako odlično funkcionira. Ova nijansa je drugačije izgledala na web stranici, ali nisam s njom razočarana.

Cijena: 4,90€ ( bila su na sniženju 1,90€) + poštarina 6,90€ (do 13.12. besplatna!!). Preporučam grupnu kupnju!
Količina: 2g - ogromna su!
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete kupiti na službenoj KIKO web stranici. Njihova najbliža poslovnica je u Italiji, pa ukoliko se nađete u gradu Trstu definitivno svratite!


Nažalost, nisam primijetila na vrijeme da svaka nijansa ima drugačiji sastav, a kutijice sam bacila. Nadam se da mi nećete zamjeriti! Kod kolegice Sh ima blog možete pronaći sastav skoro svih mojih nijansi.


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve sjenila s bazom! Primjećujete da prve tri nijanse nisu pigmentirane. Preporučam vam da si kupujete samo tamnije nijanse ili prije kupnje dobro istražite tj. pogledate swatcheve sjenila po blogovima bilo stranih ili domaćih kolegica.

Naručivat ću ponovno KIKO proizvode, uz ovakvu cijenu, količinu i kvalitetu (određenih) sjenila svakako se isplati! Sigurno ćete pronaći nešto za sebe uz sav izbor koji nude.

Kakva su vaša iskustva sa KIKO brandom? Sviđaju li Vam se infinity sjenila?

You Might Also Like

16 komentari

  1. Probala sam puno toga od Kiko kozmetike (ruževe, lakove, maskare, rumenila). Sjenila nisam probala, ali me jako privlače. Morat ću angažirati svoju penzičku da mi kupi koje kad se zatekne u Italiji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah žena uživa! :D
      Zbog nje jedva čekam penziju, a ni radit' nisam počela! :')
      Samo nek ona kupi, ako bude išla javi.. pa mi poštom pošalješ što mi kupi, a ja pare zviznem na račun :P

      Izbriši
  2. Paaaaaaa po meni su ta sjenila odlična i bez baze i ne slažem se da su bez baze okej pigmentacije, po meni su jako dobre pigmentacije i bez baze, posjedujem nijansu 204 i ona je meni dobre pigmentacije i ne bih nikako rekla da je lošije pigmentirana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na svu sreću svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nijansa 204 se po swatchu vidi koliko je ne pigmentirana, a stavila sam 5 puta sloj. Bez baze se uopće ne vidi.
      Uostalom, svatko ima drugačiju kožu pa tako i kapak. :)

      Izbriši
  3. Nijanse su jako lijepe, samo bi pigmentacija mogla biti mozda mrvicu bolja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim Kiko kozmetiku. To nam je obavezna destinacija kad idemo u Trst :) Imale smo ili imamo svašta od njih i u 90 % slučajeva smo jako zadovoljne (jedino su nas stikovi za konturiranje razočarali). Osobno sam od ovih mono sjenila probala isključivo ona shimmer/satin koja su fenomenalno pigmentirana. Andreja si je zadnji put uzela kremasto mat i oduševljena je. Primeri su im isto odlični. Matirajući je vrlo sličan Benefitu, ali naravno upola jeftiniji, a lip volume balm je jedini za kojeg sam vidjela na svoje oči da stvarno na duge staze povećava volumen usana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lijepo je kad možete u Trst redovito otići! :D
      Nadam se da ću i ja sljedeći put izabrati samo pigmentirana! :P

      Izbriši
  5. Šteta kaj im je pigmentacija tak loša, al ajd, barem puno ne žalim kaj su mi nedostupna... Uglavnom ova dva najpigmetiranija sjenila su mi prva i zapela za oko. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma dostupna su, samo treba koristiti online trgovine Green! :D
      Drago mi je što ti se sviđa! :P :*

      Izbriši
  6. Mat Apricot mi je divna, iako mislim da imam neku sličnu nijansu u Sleek Vintage Romance paleti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam koje su točno nijanse u Sleek Vintage romance, no ukoliko ju budem imala javim jesu li iste :P

      Izbriši
  7. Ja bih ovo koraljno i rozo koristila kao rumenilo heheh. Ova prrva tri bih preskočila ionako imam hrpu sjenila loše pigmentacije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To možda sad misliš da bi koristila :P
      Ja ih na svu sreću nemam baš toliko :D

      Izbriši
  8. Joj moji dojmovi su potpuno drugačiji, savršena pigmentiranost - no imamo sve različite nijanse, tako da očito ovisi do toga :)
    Šteta, ali lijepe su boje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi! :D
      A zamisli moju razočaranost, predivne nijanse, odlična pigmentiranost na prstu, a na kapku 0 bodova! :(
      No neću odustati, budem naišla valjda na neke bolje :P

      Izbriši