Hello Beauty - beauty spužvica

srpnja 28, 2014

Spužvica za nanošenje make up-a Hello Beauty odnedavno je dostupna i kod nas. Možete ju kupiti u Bipi (na blagajni!). Ona je zapravo puno jeftinija verzija Beauty Blendera (20€). Služi za nanošenje tekućeg pudera, korektora, rumenila, sjenila i highlightera.

Do sada nisam probala ni jednu drugu verziju Blendera, ali sam ga planirala kupiti preko ebaya. Na ebayu ih stvarno ima raznih oblika i boja, a i cijena. Nisam znala koji djeluje i  koji bih kupila, na svu sreću više ne moram mozgati o tome.

Cijena Hello Beauty-a je 19,90 kn.
Dolazi u rozoj, žutoj i plavoj boji.




Spužvica je bez mirisa i ne sadrži lateks, antialergijska je i pogodna za najosjetljiviju kožu.

Dolazi u prozirnoj platičnoj kutijici (barem bih ja rekla da je to plastika) na kojoj su napisane upute za korištenje i čišćenje spužvice.


Sama spužvica je jajolikog oblika, vrlo lagana i mala, ali ne baš mekana. Širi dio spužvice služi za čelo, obraze i ostale veće površine lica, a špic spužvice služi za teže dostižna mjesta kao što su područja ispod očiju i oko nosa.


Hello Beauty koristim samo za nanošenje tekućeg pudera i korektora. Nisam puno očekivala od ove spužvice, ali me iskreno iznenadila. Pomoću nje se puder ravnomjerno i lijepo utapkava u kožu i odlično se s njom stapa. Puno je jednostavniji za korištenje od nanošenja pudera s rukama. Od kada ju koristim trošim puno manje pudera. Odlično blenda!

Spužvica se može koristiti suha ili mokra. Ja ju koristim samo mokru, tako mi bolje odgovara. Jedna od karakteristika spužvice kaže da mokra dvostruko naraste. Moja ostane skoro pa ista, jako malo naraste.
Bitno je znati da sa beauty spužvicama TAPKATE proizvode, a ne povlačite kao što bi to činili prstima ili kistovima!

Razočarale su me neke njegove karakterstike, očekivala sam da će biti puno mekši. Ostavlja dewy finish kod korištenja tekućih pudera (koji nisu gusti). Ja ne volim dewy finish (previše se sjaji) pa ga dodatno matiram puderom u prahu da bih dobila matte finish.

Spužvicu je potrebno prati jednom tjedno! Dobro ju osušite, kako se ne bi nakupila bakterijama.

Koristite li ovu spužvicu? Koji su vaši dojmovi?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

2 komentari

  1. ne koristim ju, nekako me ne privlače općenito spužvice za nanošenje pudera.. više volim prste ili kist :D
    ali super da je došlo i kod nas ovako nešto, za cure koje se vole služit s njima
    ako budem ikad htjela probati, svakako kupujem ovu zbog cijene :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni su ove spuzvice otkrice,obozavam ih! Ovu konkretno nisam probala ali jesam gotovo sve ostale pa cak i neke sa ebay-a smijesnih cijena! Ja ne znam kako sam se sminkala bez njih :-)

    OdgovoriIzbriši