Make up Revolution Eye Dust - sjenilo u prahu

srpnja 21, 2014

Kako je u Hrvatskoj zavladala groznica Make up revolution proizvodima, tako ni mene nije izbjegla. Odmah sam preko Pink Pande naručila hrpu njihovih proizvoda. Jedni od njih su Eye Dust odnosno sjenila u prahu.




Ambalaža im je jednostavna, napravljena od čvrste plastike. Kada otvorite crni poklopac nailazite na dodatni poklopac koji ima 4 rupice, pomoću njega možete polako vaditi proizvod iz ambalaže. Meni je iskreno to nepraktično i ne znam kako tako koristiti proizvod, a da ne izvadim previše proizvoda ili opet premalo. Ja skinem taj zaštitni poklopac i kistić stavljam ravno u prah. Što se mene tiče ovakva ambalaža je nepraktična, ja bih rađe da je šira i niža, tako da se može lakše s njom rukovati.


Dobijete 1,5 g proizvoda. Cijena na Pink Pandi im je 14,90 kn, ali morate naručiti proizvode najniže ukupne cijene 40,00 kn, a poštarina iznosi 25,00 kn. Na njihovoj službenoj stranici ne znam cijene poštarine, ali cijena samog proizvoda je 1 funta.

Nijanse koje sam ja kupila su Angelic i Frenzy. Možete ih kupiti u jako puno nijansi, iskreno ja sam se jedva odlučila koje ću naručiti. :)

Angelic je svjetlo roza nijansa, ja ju najviše koristim na prednjem kutu oka, kako bi se više istaknula.
Frenzy je nijansa hladno ružičaste boje, s njom sam oduševljena. Koristim ju jako često, predivno se stapa sa ostalim bojama.

 

Nijanse su odlično pigmentirane bez primera, a zamislite tek kako je sa primerom. Vrlo jednostavno se nanose. Dugotrajne su i ostaju na mjestu, pri svakom korištenju sam bila prezadovoljna. Ostale su na mjestu sve dok ih sama nisam odlučila skinuti. Obje nijanse su shimmeraste, ali se jako lijepo stope sa samom bojom. Predivno izgledaju na kapcima, ja sam jako zadovoljna svojim nijansama. Razmišljam o kupnji još koje nijanse. Kada ih nanosite na kapke ne padaju vam posvuda ispod oka odnosno po licu, osim ako ne stavite previše proizvoda na kistić koji se nema gdje primiti.



Swatchevi koje sam napravila nemaju bazu i samo je jedan sloj. Željela sam pokazati pigment bez dodataka, da istaknem samu ljepotu nijansi.
Zanemarite na fotki moje stopalo i Barkija haha :)


Ovo je moj subotnji look u kojemu sam koristila obje nijanse, nažalost ne vide se točne nijanse, izgledaju više ljubičaste. Morala sam vam pokazati kako previdno izgledaju kada ih nanesete tj. kako se lijepo stapaju, upotpunila sam ih crnim sjenilom.

Preporučam vam da ipak pri korištenju proizvoda nanosite bazu kako bi bili sigurni da će sve ostati na mjestu! :)

Jeste li isprobale sjenilo u prahu ili se ipak držite klasičnih? :)

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

2 komentari

  1. Nisu baš boje koje nosim na očima često, ali su lijepe na swatchu :) Sestri bi se sigurno svidio ovaj svijetliji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno ni ja ne koristim ove boje, ali vrijeme je za promjene! :D

      Izbriši