Neodoljive ljetne torbice

srpnja 24, 2014

Danas sam se odlučila govoriti o torbicama koje bih si voljela priuštiti i koje su po meni pravi ljetni hitovi. S obzirom da nemam ni jednu, reći ćemo da je ovo moj wishlist. Sve torbice su unikatne! :)

1. KNOTS&KNITS

Prve torbe o kojima ću govoriti su Knots&Knits koje je osmislila Megan Todd iz Australije. Svoje torbe plete pomoću užeta koje koriste mornari. Torbice dolaze u raznim bojama i oblicima. Meni su neodoljive, a vi se uvjerite same po slikama. :) Cijene im se kreću od 100$ - 300$, poštarina je uključena u cijenu. Facebook stranica Knots & Knits by megan todd.





2. LOLY BAGS

Slučajno sam putem facebooka naletjela na ove preslatke torbe Loly Bags. Koje već sanjam u svojim rukama! :D Torbice izrađuju dvije sestre iz Bosne i Hercegovine. Svaka torbica je unikatna i ručno izrađena. Torbice izrađuju i po vašoj želji od raznih materijala i u različitim veličinama. :) Moji favoriti su torbice prikazane lijevo na fotografji.


3. NOHAA

Jedan hrvatski brand Nohaa torbe sam također otkrila putem facebooka. Radi se o dvije prijateljice Ivici Noli i Rijani Hadžić, koje su svoju ljubav pretvorile u stvarnost. Osim torbi izrađuju i modne dodatke. Svaka torba je unikatna. Meni su se do sada najviše svidjele angelbox i postman, ma zapravo sve su mi predivne! Sve bih voljela imati u ormaru! :D


4. COMES WITH BAGGAGE

New York Vintage torbice Comes with baggage su me oduševile svojim živopisnim ilustracijama. Lori Levine vratila je vremenom zaboravljene torbe u novom svjetlu. Njezin prijatelj Nicholas Forker na torbice je dodao misaone citate i duhovite natpise. Sviđa mi se to što daju osobnost svakoj torbici koja vas upotpunjuje. Torbe nažalost nose cijene od  288$ do 358$. Mnoge slavne osobe su također primjetile ove predivne torbice. Facebook stranica Comes with baggage.


5. MAWI

Zadnje ali ne manje bitne britanske Mawi torbice, koje su osvojile svijet. Jedan od vrlo uspješnih brandova koji u ponudi ima razne modne dodatake, ali mene su oduševile torbice Glitter Bug. Brand je pokrenula Mawi Keiv, svoj rad je proslavila na London Fashion Weeku, a njene radove najčešće susrećete na streetstyle fotografijama sa svjetskih tjedana mode. Iako su torbe prekičaste, mene su privukle svojom jedinstvenošću. S obzirom na slavu, cijena torbica je također porasla. Glitter Bug koštaju između 500$ i 700$.


Imate li vi koju od ovih torbica na svojoj wishlisti ili ste ih već kupile?
Sviđaju li vam se uopće?

Kisses to my ladies! :*

You Might Also Like

1 komentari