Avon Beauty Blog day 2015 + video

ožujka 31, 2015



Vjerojatno ste već sve čule za Beauty Blog day, ovih dana svi samo o tome pričamo! :)
Iskreno mene je bilo jako strah kako će to sve ispasti, jer nikoga nisam poznavala i nisam znala hoću li pronaći restoran. Ovo je treći po redu Beauty Blog day koji se održao, a meni je prvi na kojemu sam prisustvovala.

Na svu sreću ipak nisam išla sama, javila mi se Suzana sa bloga Little Things By Mala Palčica koja je također putovala busom iz Varaždina, pa smo jedna drugoj pravile društvo. Jako mi je drago što sam ju upoznala i puno ju pozdravljam! 
Na Zagrebački autobusni kolodvor smo stigle oko 08:50h, a tamo su nas čekale druge blogokolegice Beauty blog by Tina, Mean Green Queen, Fantazija, Leptirich, Lipstick's blade i So Shpeksyy. S obzirom da nas većina nije znala gdje se nalazi restoran, bilo nam je lakše grupno se snalaziti. :D

9:30 – 10:00 registracija, piće dobrodošlice i doručak

Kada smo napokon ušle u restoran Spoon prvo smo se prijavile i dobile svoje akreditacije. Nije mi bilo do doručka, ali bilo je predivnog voća, kroasana i sl. njami stvari za jesti. Registraciju i doručak sam zapravo provela upoznavajući se s ostalim djevojkama.

10:00 - 10:15 Pozdravni govor organizatora

Organizator Beauty Blog daya je Ogledalo, a uvodni govor nam je održala upravo jedna od organizatorica Mirela Vrbanc. U uvodnom govoru sam saznala neke osnovne informacije o blogericama u Hrvatskoj, a jedna od njih je da se u Sisačko-moslavačkoj županiji nalazi skoro pa najviše beauty blogerica! Ukoliko ste jedna od njih, ostavite mi komentar kako bih vas mogla kontaktirati! :)

10:15 - 10:35 Avon: Ljepota dolazi iznutra

Ako se dobro sjećam, jedina osoba koja radi PR u Avonu Lucija Josipović, predstavila nam je novu liniju Avon proizvoda. Proizvode koje smo dobili u goody bag-u od Avona možete vidjeti u videu! :)

10:40 - 11:30 Edukacija za blogere: Sve o bloganju

Edukaciju je vodila jedna od organizatorica eventa Ana Popović Kišur. Ovdje sam zapravo prvi put čula za media kit, te sam doma dodatno istraživala o njemu i napravila sam ga (pohvalno). Meni je ova edukacija bila od velike koristi, ali mnoge blogerice su rekle da se ponavljalo dosta toga od prošle godine. Ova edukacija nas je zapravo poučila kako komunicirati sa brandovima, kako dobiti veću posjećenost bloga, kako poboljšati sam izgled svog bloga i sl.


11:30 - 11:40 Foreo: Beauty beyond cosmetics

Ovo je vjerojatno trenutak kada smo sve pale na Foreo, Luna i Luna mini su me oduševile. Predstavnica ovog branda je bila naša kolegica s bloga Maybe's NewStart. Tijekom pauze sam otišla do njihovog štanda i isprobala Lunu, to je savršenstvo za moju kožu. Mislim da bih mogla cijeli dan uživati u tim njenim vibracijama. Što smo dobili od Forea također možete vidjeti u videu! Njihovi pokloni su bili baš specifični. :)

11:40 - 12:00 Sweet break by Avon

Drago mi je što je dio organizacije bio napravljen baš od strane blogerica, tako je Chloe's cake lab napravila ukusne cupcakese i tortu samo za nas. Bilo je odlično! Chloe podržite jednim like-om! :)

12:00 - 12:10 Peršin nije samo za juhu

Ekskluzivno predstavljanje Biobazine nove linije za njegu lica koja sadrži peršin! Veselim se isprobati! :)

12:15 - 13:15 Okrugli stol

Ove godine se radila otvorena diskusija o tome trebaju li suradnje biti plaćene, tj. koje trebaju biti i kada. Diskusija se vodila između određenih beauty blogerica i beauty brandova. Mi smo kao publika također mogli postavljati pitanja i sudjelovati u raspravi.

13:30 - 14:00 Ručak

Jedino što ću vam reći je NJAMI, NJAMI! Nisam htjela puno jesti, pravila sam se fina, a zapravo je bilo tonu hrane! Sada mi sline cure kada se samo sjetim. Zaista super organizacija i zahvaljujem se na svemu što su učinili za nas! :)

14:00 - 15:00 Beauty track

Ovo vrijeme sam stajala u redu kako bih dobila svoju karikaturu! :D Uopće mi nije žao, a kako sam ispala mogli ste vidjeti na facebook stranici

15:00 - 15:15 Proglašenje najbolje beauty blogerice za 2014. godinu

Mislim da je čak mjesec dana prije samog eventa bilo otvoreno glasanje za najbolju blogericu. Meni je vrlo drago što je tu titulu za 2014. godinu odnijela baš Sara i čestitam joj od srca! :) Sara's Magical World

15:15 - 16:30 Beauty track

U ovo vrijeme smo još mogle upoznati brandove, ali ja sam to iskoristila za šampanjac sa djevojkama (možete vidjeti na slici :P). Ovdje su već svi polako odlazili te je druženju bio kraj, a mi smo još prije vraćanja u normalan život otišle na kavu i lijepo se ispričale. Žao mi je što to ne možemo češće raditi! :(



Kao što sam i najavila, snimila sam svoj prvi video. Molim vas nemojte biti stroge! Ne znam se ja ponašati još pred kamerom i sve mi je smiješno. Također video je sniman oko 23:00h sinoć, loše sam fokusirala, a uređivan je u movie makeru. Ubuduće će videi imati puno bolji prijelaz između scena, ali za prvi put ja sam zadovoljna kako je sve to ispalo! :D Pričala sam puno gluposti, pa sam nažalost morala jako puno scena izbacivati. Uživajte u gledanju i nadam se da će vas moji bloopers-i nasmijati! :)


Za kraj mogu reći da sam puno toga naučila, upoznala sam puno djevojaka i jedva čekam sljedeću godinu! :)

Zahvaljujem se svim sponzorima i organizatoricama koje su to odlično napravile. Same pohvale s moje strane! :)

Određene slike su preuzete sa službenih facebook stranica Biobaze i Beauty Blog daya.

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

16 komentari

  1. Ajme simpatična ženo pa ti si stvorena za video :D Baš sam se nasmijala pogotovo na kraju :D Nadam se da će biti još neko druženje prije BBD pa da ćemo popiti kavu :) Ja čekam da mi se dojmovi slegnu prije nego napravim post o tom divnom eventu. Pozdrav cimerici Gloriji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha hvala ti! :) i ja se nadam da će ih biti puno prije BBdaya! Čekam tvoj post i slikice ;)
      Pozdravlja i ona tebe :P

      Izbriši
  2. Na slici gdje sve pijete šampanjac izgledate sjajno!

    Što je media kit i kako se radi? :O
    Ne da nemam pojma o tome, nego ne znam ništa o tome :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ono što je blogericama look book, to je blogericama media kit (najlakše rečeno) :D U njega treba staviti podatke o sebi, broj pratitelja na određenim društvenim mrežama, podatke sa google analythicsa i sl. :) Ne znam kako da lakše objasnim. :D
      Hvala ti! ;)

      Izbriši
    2. Molim :)
      Mislim da sam donekle shvatila, hvala :D

      Izbriši
    3. Ono što je manekenkama look book* haha :) užasno objašnjavam!

      Izbriši
  3. genijalna si, obavezno snimaj i dalje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, imam u planu nastaviti i nadam se da će biti puno bolje :D

      Izbriši
  4. dobro je ovo bilo, naročito kraj ;)
    drago mi je da smo se upoznale :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična vam je ova zajednička fotka, i karikatura je zakon! :D Haha dobra si pred kamerom, ja valjda nikad ne bi uspjela nekaj snimiti i još se k tome uozbiljiti :D Btw jedva čekam na blogu vidjeti ovaj Avonov lak, baš je najsić <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Ma ja sam bila toliko neozbiljna, upravo zbog toga je video tako izrezan! :D
      Ma nemoj očekivati na blogu moje nokte hahaha

      Izbriši
  6. Gdje mogu napraviti Media Kit? Odem sad gledati video :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga sama napravila kao pdf, možeš to napraviti i kao prezentaciju. Moj pdf je nešto tipa ovog: http://www.theblogmaven.com/wp-content/uploads/2014/01/Blog-Media-Kit-Example-She-Eats.png :)

      Izbriši
  7. Aaa, predivna si :)) video je vrh :D i baš ti fala kaj si me zaboravila :P jedva čekam iduću godinu i družanac :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predug ti je naziv bloga :P šalim se, trema me uhvatila nisam znala ni kak se ja zovem :D
      i hvala ti, ja isto jedva čekam! :)

      Izbriši