Avon naturals Herbal - Celandine and Spring Water

ožujka 11, 2015


Evo nakon dugo vremena jedan post o preparativnoj kozmetici, a koliko su dobri/loši saznajte daljnjim čitanjem! :)



Pišem vam o Avon naturals Herbal gelu za čišćenje lica i toniku (na fotografiji možete vidjeti i kremu, ali nju danas nećemo spominjati). Kupila sam ih još u katalogu za 9. mjesec i dugo vam planiram reći nešto o njima ali nikako da se uhvatim pisanja. Nisam sigurna imaju li ih još u ponudi.

Ova linija je obogaćena sa Celandine and Spring Water odnosno cvijetom Rasopasom i proljetnom vodom.  Proizvode sam kupila jer su bili povoljni i htjela sam isprobati nešto novo. Pa krenimo sada na recenziranje! :)

Gel za čišćenje lica


Gel dolazi u zelenoj tubici koja mome oku nije najugodnija, drugim riječima stvarno mi je ružna. Iz tubice se lako istiskuje proizvod i ne izlazi ga previše. Tekstura proizvoda je gusta i bezbojna. Ovaj proizvod me u potpunosti razočarao jer ne obavlja svoje osnovne funkcije. Ne očisti lice, ne uklanja šminku, ne poboljšava izgled kože i ne pjeni se. Na svu sreću nije mi uzrokovao nikakve iritacije i vrlo je blag. 
Rok trajanja je godina dana.

Cijena: 17,00 (sniženo sa 27,00 kn)
Količina: 100 ml
Tip kože: za sve tipove
Ocjena: 1/5

Sastojci: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE MEA, SODIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 20, PARFUM, DISODIUM EDTA, PEG-150 PENTAERYTHRITYL, TETRASTEARATE, PHOSPHORIC ACID, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, CHELIDONIUM MAJUS EXTRACT, METHYLISOTHIAZOLINONE



Tonik


Na samom početku želim reći da je ovo je prvi tonik za lice kojeg sam probala, pa ga ne mogu usporediti sa nekim drugim. Dolazi u plastičnoj bočici koja je prozirna i ima zeleni čep. Otvor na čepu nije prevelik ni premali, lako se dozira na blazinicu. Sam tonik je bezbojan i nema intenzivan miris. Iskreno nisam znala što očekivati od ovog proizvoda, ali karakteristike koje sam ja uočila su samo pozitivne. Vlaži lice te na njemu nisam imala suhih dijelova ovu zimu, uklanja ostatke krema i gelova za čiščenje lica, odličan je prije nanošenja kreme. Zna se dogoditi da uklanja i ostatke šminke iako mu to nije namjena. Koristim ga samo navečer nakon umivanja jer mojoj koži nije potrebno više. Nije negativno utjecao na moje lice, blag je prema očima i ne masti kožu. Vrlo sporo se troši. Jedino nije previše poboljšao moju kožu.
Rok trajanja je godinu dana.

Cijena: 17,00 kn (sniženo sa 27,00 kn)
Količina: 100 ml
Tip kože: za sve tipove

Ocjena: 3,5/5

Sastojci: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSTORBATE 20, SODIUM CITRATE, DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL ISOCETETH-3 ACETATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, PANTHENOL, CHELIDONIUM MAJUS EXTRACT 





Ne mogu garantirati da će ovi proizvodi na svačijoj koži jednako djelovati. Sve smo mi različite i koža nam reagira drugačije. Moj tip kože je mješovit i iskreno bih preskočila ove proizvode kada bih mogla vratiti vrijeme.

Jeste li isprobale ove proizvode?
Kakva su vaša iskustva sa tonicima?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

0 komentari