Proizvod koji me razočarao #2

svibnja 13, 2015


Do sada nisam imala problema sa Catrice proizvodima, upravo zbog toga sam si i kupila ovu bazu misleći da je odlična. Vidjela sam ju često na profilima drugih blogerica, ali nisam nikada čitala što su o njoj i pisale. Privukla me nazivom ANTI-RED jer imam podosta crvene obraze i to mi jako smeta. Također nemam previše iskustva sa ovakvim tipom baza za lice.

Ne znam za vas, ali meni ambalaže koje su drugačijih boja na polici prve privuku pogled. Isti je slučaj bio sa ovom bazom. Ambalaža joj je klasičnog oblika, zelene boje sa crnim plastičnim čepom. S prednje strane ambalaže se nalaze osnovni podaci o proizvodu, a na stražnjoj detaljniji opis baze (neutralizira crvenilo, dugotrajna je i hidratizira kožu) i sastojci. Proizvod se lako dozira iz ovakvog tipa ambalaže.




Sam proizvod je također zelene boje, skoro pa identične samog pakiranja. Ono što je mene zaprepastilo su zelene šljokice. Ne znam kako šljokice pomažu u neutraliziranju crvenila, a vi?
No to me nije spriječilo da proizvod i isprobam. Tekstura je rjeđa, lako se nanosi i nije teška na licu.


Kada sam proizvod stavila na lice i dalje sam vidjela šljokice i laganu zelenkastu boju, a crvenilo nije nestalo. Nakon što nanesete puder, šljokice su i dalje vidljive. Nisam primjetila hidrataciju kože. Jedini istiniti opis ove baze je dugotrajnost.




Kao zaključak, ovaj proizvod ne obavlja svoju osnovnu zadaću i nikako Vam ga ne preporučam, bolje potrošite novac na nešto drugo. 

Cijena: 37,90 kn
Količina: 30ml


Jeste li već isprobale ovu bazu? Kakvi su vaši dojmovi?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

11 komentari

  1. Meni nije tako loš, a čula sam čak i pohvale za njega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ah, svatko ima svoje mišljenje :D meni ne odgovara :)

      Izbriši
  2. I meni je ok, al smrdi mi ko vrag! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da ta baza nikome nije odgovarala :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala tu bazu, a sasvim sam sigurna da sada ni neću :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Znaci, od zelenog odustajem.
    Još ću onda bez probat haha 😄

    OdgovoriIzbriši