Pyrus kreme za sunčanje SPF 15 i 30

kolovoza 22, 2015


Nastavljam sa recenziranjem proizvoda za sunčanje koje sam koristila ovo ljeto. Ukoliko ste propustili prethodne recenzije možete ih pogledati klikom na Olival dječja krema za sunčanje, Nivea sun ulje za intenzivnu preplanulost, Pyruška multiaktivni gel nakon sunčanja.

Pyruška je Pyrusova kolekcija u kojoj možete pronaći sve proizvode za lice i tijelo namijenjene zaštiti od sunca i tamnjenju vaše kože. Danas ćemo iz ove kolekcije govoriti o kremama za sunčanje zaštitnih faktora 15 i 30.
Kreme su bogate medom, maslinovim uljem, aloe verom i kakao maslacem.


Ambalaže proizvoda su preslatke, vrlo jednostavne s intenzivnom narančastom bojom. Sa prednje strane vidite osnovne informacije o proizvodima, a na poleđini je sve detaljno objašnjeno. Sami proizvodi se nalaze u tubici i lako se doziraju iz čepa. Ispod čepova se nalazila dodatna zaštita kako zrak ne bi ulazio u proizvod te kako bismo bili sigurni da ih nitko nije koristio.

Tekstura proizvoda je guste bijele boje. Vrlo lako se nanose, brzo se upijaju i ne ostavljaju bijele tragove. Miris je intenzivan, podsjeća na kokos i maslac. Brzo se troše, tj. peteročlanoj obitelji će potrajati pet-šest dana.

MOJE ISKUSTVO:
Kreme sam na plaži koristila samo na tijelu. Tijekom sunčanja bih ih namazala u debljem sloju i dobro umasirala u kožu pri svakom ulazu u more i izlazu iz mora. Tijekom šetnji gradom koristila bih ih kao podlogu za puder. Odlično se slažu sa ostalim proizvodima i ne izazivaju prištiće ni iritaciju. Pružaju zaštitu koži čak i osobama svijetle puti (kao što je moja). Ne zaustavljaju prirodne procese tamnjenja kože. Hrane i njeguju kožu, zadržavaju elastičnost kože i sprječavaju prerano starenje.
Ako bi se koja sunčeva zraka probila do kože, Pyrusov gel nakon sunčanja bi to riješio u roku par sati.
Preporučam vam ukoliko ste osjetljiviji na sunčeve zrake da koristite SPF 30.

UPOTREBA:
Kremu nanijeti na lice i tijelo, te ponoviti nakon 2-3 sata u slučaju dužeg izlaganja suncu. Poželjno ponoviti nakon kupanja, tuširanja ili brisanja.

UPOZORENJE:
Sadrže oksibenzon! Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte dodir s očima i usnom šupljinom. U slučaju iritacije prekinite primjenu.

Čuvati pri temperaturi do 25°C zaštićeno od svjetlosti.

Cijena: SNIŽENJE! 53,00 kn (SPF 30), 51,00kn (SPF 15)
Količina: 150ml

Ponudu možete pogledati OVDJE!

Nažalost, uspjela sam zaboraviti proizvod slikati sa stražnje strane. Zbog tog razloga nemam ni popis sastojaka jer je ambalaža trenutno uništena.

Jeste li isprobali ovu kremu za sunčanje? Koja krema vam je najdraža?

Kisses to my Ladies! :*

*PR

You Might Also Like

5 komentari

  1. Naziv proizvoda mi je predobar! Podsjetio me na pirošku i sada mi se nešto jede! :D Nisam ga nikada koristila, trenutno koristim Nivea kremu. Sviđa mi se što si navela koliko će trajati za višečlane, odnosno peteročlane obitelji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha zapravo je Pyrus-Pyruška :D
      Pyrus proizvodi su odlični, preporučam :)

      Izbriši
  2. hahaha, i meni se stvorila zelja za piroskom :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post! ^-^

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši