L'oreal le blush - 165 Rose Bonne Mine

rujna 25, 2015


Nisam ljubitelj L'oreal proizvoda, tj. on mi je jedan od najgorih drogerijskih brandova i izbjegavam ga. Možda ćete se pitati zašto, moj odgovor je vrlo jednostavan - sve što sam isprobala nije mi se svidjelo i cijena je previsoka za ono što nude. 
Zanima vas je li mi ovo rumenilo promijenilo mišljenje o brandu? Nastavite čitati!


Rumenilo o kojem ću vam danas pričati dobila sam od Anamarije s bloga Mean Green Queen, a što mi je još kupila možete saznati OVDJE!

Ambalaža je napravljena od čvrste srebrno-sjajne plastike i četvrtastog je oblika. Poklopac ima prozirnu naljepnicu samog imena rumenila i branda, a ispod nje se nalazi sama nijansa i izgled rumenila koje se nalazi u ambalaži. 
Na poklopcu je također zalijepljena naljepnica s brojem rumenila koja pokazuje ukoliko je netko prije vas otvarao rumenilo.


Na poleđini se nalaze osnovne informacije o rumenilu kao što je naziv i broj nijanse. Naljepnica se može odlijepiti i ukoliko to učinite pronaći ćete gramažu proizvoda i sastav. Poleđina je prozirna i može se vidjeti da se u njemu nalazi mini kistić i ogledalo.


Kutijica tj. ambalaža ima dva otvaranja, pri otvaranju glavnog poklopca dolazite do rumenila. Ukoliko dignete rumenilo dolazite do ogledala i kistića. Kistić je pomalo krut, ali s njim možete nanijeti rumenilo dosta dobro. Ja ga iskreno ne koristim, uvijek posegnem za pravim kistom.

Tekstura rumenila je glatka i svilenkasta. Ne trusi se i nema miris.


Nijansa 165 ROSE BONNE MINE je sama po sebi predivna. Shimmerasta je i hladno roze boje. Nije intenzivna, lako se nanosi. Pigmentacija je osrednja, može se lako nadograditi. Daje laganu boju obrazima. Odlična je kao highlighter. Pristaje bolje osobama svjetlije puti, kao što je i moja. Dugotrajna je, potraje i do 8 sati. Ovo rumenilo je odlično za ljeto i proljeće. Osvježi vaše lice.

Ima previše shimmera u sebi, barem za moj ukus. Meni osobno ne pašu shimmerasta rumenila, više sam za mat. Nosila sam ju većinom kao highlighter. Ne mogu reći da nisam zadovoljna ovim rumenilom, naprotiv ono je vrlo lijepo i lako nosivo.

Ukoliko niste najspretniji sa rumenilima te volite jednostavnije, neutralnije i svježe izglede onda je ovo rumenilo za vas.


SASTOJCI:
Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Triisostearin, Phenyl thrimethicone, Magnesium stearate, Alumina, Capryly Glycol, Calcium Aluminium Corosilacate, Silica, Parfum/Fragrance, Tin oxide, Benzyl Alchocol, (+/- Mica, CI 77891, Titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Iron oxides, CI 75470/Carmine, CI 77742/Manganese Violet, CI 45410, Red 28 lake, CI 15850, Red 7, CI 19140, Yellow 5 lake, CI 77007, Ultramarines, CI 77166/Bismuth oxychloride)


Količina: 5g
Cijena: cca 75,00kn
Možete ga pronaći u svim drogerijama i ljekarnama koje drže L'oreal asortiman.

Osobno mogu reći da mi je ovo rumenilo preskupo i da se za ove novce mogu naći puno jeftinija i pigmentiranija.

Volite li vi L'oreal proizvode?
Jeste li isprobale ovo rumenilo?

You Might Also Like

20 komentari

  1. Meni je nijansa lijepa ali imam dovoljno rumenila za dva života, a L'Oreal proizvodi su što kažeš skupi, a imamo na raspolaganju jeftinijih i boljih zamjena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumenila nikad dosta! :D jeje, lijepa je nijansa, a bila bi još ljepša da nema shimmer! :D

      Izbriši
  2. Nijansa je baš lijepa :) ni ja ne volim L'Oreal previše, novac izdvajam samo za njihovu So Couture maskaru, koja je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da se barem netko slaže sa mnom :D

      Izbriši
  3. Osobno nemam ništa protiv shimmera u rumenilu, ali ovako gledajući ga na tvojoj ruci potpuno mi je jasno zašto si ga koristila kao highlighter. Djeluje mi slabašno za moj ukus i vjerojatno da ga imam i ja bi ga koristila isto kao i ti. L'oreal kao marka nije nešto čemu pridodajem puno pažnje. Imala sam nekoliko ruževa koji su mi bili solidni i vjerojatno još koju sitnicu, ali očito ništa što je ostavilo veliki trag u sjećanju.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni izgleda divno, mozda si cak i kupim ovo rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I sama ću prije uzeti proizvod od bilo kojeg drugog brenda negp Loreala, nije da imam averziju prema tom brendu, nego me njihovi proizvodi ne privlače. Nađem uvijek boljih stvari prije nego dođem do njihovog štanda, onda pogledam cijenu i bitch please, onak..lol..preferiram mat rumenila, iako nema ništa ni protiv shimmera u njima, ali nekako se vodim onim- da želim highlighter uzela bih ga, ako želim rumenilo-želim normalno i dobro rumenilo :D

    OdgovoriIzbriši
  6. nemam ništa njihovog niti planiram kupiti, ne privlače me baš...rađe kupim dva catrice ili neka jeftinija nego jedno skupo..prema meni ima duplo jeftinijih i boljih brendova od njih, al ko voli nek izvoli :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja imam i previše :D na catrice sam i mislila dok sam pisala ima i jeftinijih proizvoda :')
      slažem se :)

      Izbriši
  7. volim ovakve bojice, ali ne volim cijenu ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Eto ti ga na, a u kutijici mi je izgledalo baš pigmentirano, šteta kaj nije... super kaj si mu našla drugu namjenu. :))

    OdgovoriIzbriši
  9. He, he i ja nisam ljubitelj L'oreal make upa :D Jedini njihov proizvod za koji mogu reći da me je stvarno oduševio je Wings maskara :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto nju nisam isprobala, ali sam zato architect 4D dobro iskesirala i dobila smece od proizvoda

      Izbriši
  10. volim L'oreal true match puder i patim na njihove maskare, ali sam škrta dati novce :D :D
    rumenilo mi se sviđa, iako inače ne nosim takve boje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne patim na nista njihovo haha eto, svatko ima svoje :D

      Izbriši