New in - Birthday girl

ožujka 10, 2016


Uživo, poštom ili pak slikom, razni su bili oblici darivanja i moje sreće. Protekli mjesec zaista smatram svojim, osim rođendana tu su bili i vrlo važni ispiti te zdravstveni problemi koje sam uspjela prebroditi. Bilo kako bilo, bio je pun emocija. Danas sam Vam odlučila pokazati što sam sve dobila za rođendan. Našlo se tu raznih poklona od hrane do kozmetike, ali neke sitnice sam ipak odlučila preskočiti. Što je vrijedno Vaše pažnje saznajte u nastavku.


AVEO krema za ruke - mala kremica za ruke koja se već nalazi u mojoj torbi. Odlična je za mazuckanje pod predavanjem i dosadnim kavama, stane u svaku torbicu.

IQ infinity rumenilo - puderasto rumenilo koje moje prijateljice obožavaju. Mjerkam ga već jako dugo i baš mi je drago što je napokon moj. Dobila sam nijansu Peach. IQ brand je izuzetno zapostavljen kod blogerica i to treba promijeniti jer su im proizvodi više nego dobri.


BODYSOUL kist - kist koji bi trebao biti za puder u kamenu, a jako je plosnat i širok što me podsjeća na kist za konturiranje. Bodysoul kistovi su na vrlo dobrom glasu, a ja do sada nisam imala ni jednog (shame on me!). Veselim se isprobati.

Makeup Factory mat lip fluid - ovo čudo me toliko iznenadilo da skoro sam pala s kreveta! Dakle skroz pogođena nijansa, a kvaliteta samog proizvoda još bolja. Ovo je sigurno jedan od najboljih tekućih ruževa koje ćete pronaći u drogerijama. Kupite!

Wet n wild ruž - pisala sam Vam OVDJE!


Catrice Absolute MATT paleta sjenila - vrlo popularna paletica među blogericama, a ovo je moja prva. Drago mi je što su sve nijanse mat pa ih mogu koristiti svaki dan. Nisam ju još uspjela isprobati.

Catrice tekuća kamuflaža - odličan korektor za podočnjake, dobro radi svoj posao ali mi je Bourjois ipak bolji. Vodootporan je i to mi se jako sviđa. Nijansa 020 light beige.

Bourjois healthy mix korektor - moj najnajnajdraži korektor za podočnjake. Dobila sam nijansu 51, a imam 52. 52 mi je već pri kraju tako da će 51 vrlo dobro doći, a mislim da će biti super i za naglašavanje određenih dijelova lica. Sigurno ću Vam pisati o njima.

Kopča za kosu - stalno kradem sestrinu kopču, pa mi je za rođendan kupila jednu kako bi me se riješila. Dobro radi svoj posao te ju i sad imam na glavi.


Maybelline NY color drama ruž u olovci - moja prijateljica jako voli ove ruževe pa sam joj za prošli rođendan kupila par nijansi, a ove godine je ona meni. Jedva čekam isprobati! Nijansa se zove 110 Pink so chic, a po meni nema ni trunčicu roze, izgleda skroz ljubičasto. Volim obje nijanse, pa ni jedna neće biti na odmet.

MAC ruževi - možda Vam se čini da su ove nijanse iste, ali grdno se varate! Riječ je o nijansama Mehr (matte) i Amorous (satin). Još ih nisam isprobala tako da Vam ne mogu ništa detaljnije reći, recenzija će sigurno biti.

Privjesak Anita - najljepši privjesak s najljepšim imenom, naravno! Ovaj privjesak će biti na mojim ključevima od stana jer njih najviše koristim, a i tako ću se uvijek sjetiti svoje prijateljice koja je daleko od mene.


Kistovi - nisu baš vrsta kistova koje koristim, ali sigurno će im se naći namjena.

Catrice kamuflaža - moj holy grail korektor koji je pri samom kraju, hvala Bogu što sam dobila novu posudicu. Nijansa 020. Mislim da ste već svi čuli o ovom korektoru koji predobro prekriva prištiće, ako niste pišite mi jer ću vrlo rado napisati recenziju!

Ogledalce - najkorišteniji poklon zadnja dva tjedna, zaista mi olakšava život. Stane u svaku torbicu i vrlo je precizno.

*Prijateljica je poslala sliku poklona, još nije kod mene
Primark mirisne svijeće - summer rain & forest berries, zvuči obečavajuće! Jedva čekam isprobati ih ovo proljeće, piše da svaka staklenka traje 16 sati što je više nego dovoljno. Kada ih potrošim staklenke ću sigurno oprati i zadržati jer su preslatke. Malo sam čitala recenzije o Primark svijećama i ljudi ih zaista hvale, što me još više uzbuđuje.  Nadam se samo da neću postati ovisna o ovim svijećama jer mi nisu lako dostupne!

PS... liquid lipstick - primark tekući ruž u žarko crvenoj nijansi. Kako ga još nemam kod sebe, ne mogu Vam ništa detaljnije reći. Sigurno ću vam pisati recenziju o njemu!


Za kraj sam ostavila torte, obje su bile posebne na svoj način. Tortu od papira mi je napravila mama, a u svakoj kriški se nalazio poklon za mene. Bilo je vrlo dirljivo otvarati svaku i vidjeti što se u njoj nalazi. Prava torta je isto posebna jer je na sebi imala kozmetiku i kistiće, bila je čokoladna, a u sredini se nalazila hrpa bombončića.


Ovim putem se zahvaljujem svojoj obitelji i prijateljima koji su me razveselili za rođendan, a još više na tome što me vesele svaki dan. Volim vas sve! <3

O čemu želite prvo čitati? Što Vam se najviše dojmilo? Imate li štogod od ovih proizvoda?

You Might Also Like

26 komentari

  1. Prekrasni pokloni, ovaj Factory tekući ruž želim već duuuugo, ali nikako da ga kupim :D

    OdgovoriIzbriši
  2. sretan rodjendan u zakasnjenju :) prekrasne sstvarcice, a mami svaka cast na ovako genijalnoj i originalnoj ideji za poklon :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan rođendan sa zakašnjenjem. Super stvarčice, nadam se da si zadovoljna. Osobno mi je Healthy mix također vrlo drag, a maybelline-colour-drama obožavam! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, nadam se da će se i meni drama svidjeti. :)

      Izbriši
  4. 22, moj bože, you are so young :D Sretan rođendan :*
    Pokloni su divni, želim Mac Mehr i Makeup Factory matić :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ja bih rado 17 haha ovako već moram biti ozbiljna :D
      Hvala ti! :*
      Nadam se da ćeš ih dobiti za svoj rođendan. :D

      Izbriši
  5. Super su stvarcice i sretan ti rodendan :)

    OdgovoriIzbriši
  6. predobre fotke i precool torta!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Mama je genijalna, obje torte su krasne, a meni se najiše dopalo ogledalce!:) Znaš možda gdje ga mogu kupiti?

    OdgovoriIzbriši
  8. Torte su preslatke, obje i vjerujem da su te oduševile :D a pokloni su vrh, sve i jedan proizvod je odličan..ogledalce i privjesak-preslatki <3 a mene ful zanimaju korektori i mac ruževi-naravno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budem pisala sigurno o tome. :)
      Drago mi je što ti se sviđa :D

      Izbriši
  9. Pokloni su odlicni!! Ali sad se pazi , ako odemo na kavu i ti izvadis Aveo kremu za ruke, odmah cu znati da ti je dosadno!! ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš si dobila sjajne poklončiće. Čestitam rodjendan sa zakašnjenjem i želim da ti cela godina bude uspešna kao prethodni mesec. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivni pokloni, ali papirna torta je vrh, svaka čast mami. :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooj, moram joj reći kak ju svi hvalite! :D
      Hvala ti! :*

      Izbriši
  12. Divan new in :D I ja sam kupila nedavno Catrice kamuflažu i Catrice paleticu :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Divne darove si dobila, ne znam šta je ljepše, nijanse usklađene, ali ova paleta sjenila me oborila s nogu. Predivne nijanse!

    OdgovoriIzbriši