Favoriti mjeseca - june 2016

lipnja 26, 2016


Vrućina i kiša nisu me spriječili u isprobavanju novih i stvaranju omiljenih proizvoda. Lipanj je zaista bio pun favorita, ali odlučila sam Vam pokazati samo one najbitnije. Nadam se da nisam ništa izostavila. Uživajte u čitanju!


Balea pjena za tuširanje - čudo mjeseca! Napokon sam pronašla proizvod za tuširanje koji odgovara svim mojim potrebama. Ima lijep, lagan i ljetni miris, ne isušuje kožu, lako se nanosi, nije težak i ono najbitnije osvježi! Miris pjene se na koži zadržava kojih 10-ak minuta. Vrlo sporo se troši, jedna pumpica je dovoljna po tuširanju. Postoje dvije vrste mirisa, a ja sam izabrala Hawaiian Dream.

Balea gel/piling za umivanje - gel čisti cijeli makeup i nečistoću lica, ne nadražuje ga i ne isušuje. Ima divan miris malina i sitne kuglice koje rade blagi piling. Odličan, a vrlo jeftin proizvod.


AURA Illuminate ME! - što ga više koristim to je ljubav veća. U upotrebi je svaki dan, daje tako divan suptilni sjaj licu. Može se lako nadograditi i nanijeti. Najčešće ga koristim kao highlighter i tako mi najbolje odgovara. Moja nijansa je GlamGlow. Tople preporuke!

Revlon lak - s obzirom da nisam ljubitelj ljubičaste, ovaj lak me razoružao. Ovaj mjesec se najčešće nalazio na mojim noktima. Vrlo je kvalitetan, pigmentiran i ne treba mu dugo da se osuši. Nisam neki fanatik i znalac kada su lakovi u pitanju, ali za moje potrebe je ovo odličan lak. Riječ je o nijansi 211 Charming.


AURA Absolute Matte tekući ruž - nijansa 618 Dream Team. Predivna rozo smeđa nijansa, lako se nanosi i dovoljno je pigmentirana. Nosim ju gotovo svakodnevno, ne isušuje mi usne.

Maybelline ColorSensational MATTE - nijansa 940 Rose Rush. Vrlo kremast i lagan na usnama, a mat. Pigmentacija mu je fantastična, jedan sloj je više nego dovoljan! Riječ je o prljavo rozoj nijansi koju obožavam nositi. Kako točno izgleda pogledajte OVDJE!.

Catrice Glam&Doll maskara - maskara koja mi je na početku bila premokra, preslikavala se i ostavljala me ravnodušnom. Nakon par tjedana korištenja postala je sve ono što meni zapravo treba. Lijepo produži trepavice, rasčešlja ih, daje volumen i ne ostavlja grudice. Riječ je o verziji BLACKEST False Lashes.

Jeste isprobali štogod od navedenog? Što Vam se najviše sviđa? 

You Might Also Like

14 komentari

  1. super favoriti, i možeš pretpostaviti koji su i meni super <3 haha
    E moram se opskrbiti Baleinim proizvodima. :) Probala bih tu pjenu, ali ne znam kako će reagirati sa mojom kožom jer me inače svi Balea gelovi jako isušuju :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha naravno da znam! :P
      I meni Baleini gelovi nisu odgovarali iz istog razloga, s pjenom nemam tih problema. :D

      Izbriši
  2. Da, probala sam. Kod tebe sam vidjela ovu pjenu i odmah sam i sebi kupila istu tavu xD
    Presuper je, i kada je potrošim, kupujem si novu,ali ovaj puta ću uzeti drukčijeg mirisa.
    Aurin iluminator imam i ja ali u nijansi Sunlight. Odličan je.
    A Aurin ruž konačno imam :D u nijnsi 620 :D Jao sreće!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja nemam ništa od tvojih favorita!!!!! :D Ali, htjela bih isprobati ovu pjenu za tuširanje. Nju ću si vjerojatno kupiti za more. I Aura Iluminator mi je na WL!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shame on you! :P
      Isprobaj, meni je odlična! :)

      Izbriši
  4. Ne isprobah ništa, po običaju. :D I sad nakon ovoga želim probat sve, osim gela za umivanje i maskare, damn. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivne slike :) Baleini proizvodi mi tako lijepo izgledaju uvijek su puni boja. Ova pjena za tusiranje je tako dobra a tek izgled.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  6. k vragu, bila u dm-u a zaboravila ovu pjenu uzeti, moram si zapisati za sljedeci put :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma budeš, nije primjetna na polici pa nije ni čudno! :D

      Izbriši
  7. lijepi favoriti :)
    Zainteresirala si me za obadva Balea proizvoda, pretpostavljam da su povoljni, pa ću ih odmah škicnuti, taman sam i potrošila Neutrogenin gel za umivanje :)
    obožavam Aurin highlighter, imam ga u nijansi Sunlight :D
    Revlonov lak predivno izgleda <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Odavno gledam ovaj Balein gel za lice, a nikako da ga kupim. Presladak mi je i čini se da super radi svoj posao. Baleine proizvode inače volim, povoljni su i jako kvalitetni. Zainteresirala me i ova tuširalica. :D Aurini ruževi su mi odlični i njima sam jako zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši