Balea pjene za tuširanje - Hawaiian Dream, Fresh & Fruity

kolovoza 21, 2016


Nikada prije nisam isprobala pjene za tuširanje, iskreno nisam znala ni da postoje. Otkada sam otkrila i isprobala Balea pjene za tuširanje ne mogu se odvojiti od njih, redovito Vam ih spominjem i hvalim. Napokon, došlo je vrijeme da napišem i detaljniju recenziju. Uživajte u čitanju!


Pjene dolaze u limenim bočicama koje su već prepoznatljiv dizajn Balea-e. Čvrste su i ne morate se bojati mogućih padova. Na vrhu bočice se nalaze pumpice kroz koju sam proizvod i izlazi, a zaštićene su poklopcem. Iz pumpica se vrlo lako dozira! Svaka bočica je obojana u vibrantne boje koje će Vam zasigurno upasti u oko. Hawaiian Dream dolazi u tamnijoj rozoj ambalaži s plavim čepom, a Fresh&Fruity u jarko zelenoj s čepom boje lubenice. Na prednjoj strani svake bočice nalazi se naljepnica s biljkama kojim je pjena obogaćena i samim nazivom proizvoda, a na stražnjoj naljepnica s detaljnijim informacijama i uputama za korištenje.


Dovoljno Vam je 1-2 pritiska pumpice za cijelo tijelo. U bočici se nalazi proizvoda za najmanje 50 tuširanja! Pjena je vrlo mekana i cijelu kupaonicu će Vam obasuti predivnim mirisom. Miris se na tijelu zadržava 15 minuta nakon tuširanja. Pjene su pogodne za sve tipove kože. Moja koža je poprilično suha te mi nisu izazvale dodatno isušivanje! Nakon tuširanja, moja koža se osjeća svježe, čisto i mekano. Vrlo su praktične i uživat ćete koristeći ih.

Hawaiian Dream - s mirisom cvijeća tiaré i kokosovog mlijeka. Moj favorit, pravi ljetni tropski miris! Jednostavno morate isprobati!
Fresh & Fruity - s mirisom limete i crvenog grejpa. Svjež miris i osjećaj na koži, definitivno favorit kada Vam je potrebno pravo ljetno osvježenje.

Uputa za uporabu: Protresti i prilikom istiskivanja pjene držati dozu okomito. Također, moja osobna preporuka je da pumpicu nakon korištenja lagano isperete toplom vodom jer pjena zna ostati u njoj.


Sastav:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Propane, Butane, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Persea Gratissima oil, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 47005 

Količina: 200ml
Cijena: 12,90kn
Rok trajanja: 03/2019
Možete kupiti u svim dm poslovnicama. Nisam u potpunosti sigurna, ali uvjerena sam da je riječ o Limitiranom izdanju, stoga požurite po svoje primjerke!

Ovo su proizvodi koje si svatko može i mora priuštiti! Svako tuširanje me iznova veseli. Miris i osjećaj na koži je ono što ih čini posebnima. Balea pjene za tuširanje imaju moju pretoplu preporuku! Balea je još jednom odradila odličan posao!


Jeste li isprobali ove pjene? Planirate li?

You Might Also Like

4 komentari

  1. isprobala sam Hawaiian Dream kada sam ih vidjela kod tebe na fejsu na slici.
    oduševila sam se i od onda je stalno koristim.
    a svakako ću probati i ovu drugu pjenu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni je ovo prva pjena za tuširanje koju sam koristila (imala sam cvijet tijare) te mi je u početku bilo jako neobično, ali osjećaj na koži je odličan. Nadam se da će im takve pjene postati stalni dio asortimana :D

    OdgovoriIzbriši