Essence blogger's beauty secrets - 03 Shape&Shadows eye contouring palette

kolovoza 15, 2016


Essence je u suradnji s blogericama napravio kolekciju Blogger's beauty secrets koja se sastoji od četiri paletice i lakova za nokte, a mene je poštar iznenadio sa Shape&Shadows eye contouring paletom. Shape&shadows paleta namijenjena je za kreiranje savršenih obrva i raznih lookova očiju. Osmislila ju je Mary Oliver, poznatija kao blogerica i vlogerica Strikeapose. Dolazi iz UK i obožava kozmetiku za oči i obrve. Ovu paleticu je osmislila jer voli koristiti ista sjenila na očima i obrvama. Željela je da svi postignemo efekt wow obrva i poigramo se raznim lookovima. Je li Mary uspjela zadovoljiti kriterije i kakvi su moji dojmovi o ovoj paleti, saznajte daljnjim čitanjem!   


Odmah želim naglasiti kako je ova ambalaža vrijedna svakog pogleda. Riječ je o čvrstom katronu s predivnim dizajnom i magnetnim mehanizmom otvaranja/zatvaranja. Možete ju lako prenositi ukoliko često putujete. Prednja strana, tj. poklopac dizajniran je u stilu smeđeg marblea/mozaika, a na sebi ima ljubičastu "naljepnicu" sa samim nazivom palete. Kada paletu otvorite možete vidjeti ogledalo, također u obliku naljepnice s prednje strane te Vas dočekuje natpis Hello, Gorgeous!. Zar to nije divno? Unutarnja strana palete je roze boje, a sadrži 5 sjenila, vosak i dvostrani kistić. Sjenila se dijele na highlighter, tri sjenila za obrve/oči i sjenilo za oči. Kistić me definitivno iznenadio, precizan je i kupi dovoljno proizvoda. S druge strane kistića nalazi se češljić za obrve, koji solidno obavlja svoju funkciju. Na poleđini palete se nalaze sastojci, rok trajanja, količina i ostale osnovne informacije o paleti.


Sjenila su mekana, svilenkasta, vrlo lako se nanose i blendaju. Mogu se lako nadograditi. Pigmentacija im odlična! Truse se ovisno kojim kistom ih kupite! Za uređivanje obrva koristim Essence kosi kist ili dvostrani kistić koji se dobije uz paleticu. Ukoliko sjenila mislite nanositi na kapke, preporučam Vam da kist prije korištenja lagano smočite i zatim nanosite sjenilo ili jednostavno upotrijebite bazu za sjenila. Sjenila mi izdrže punih 8 sati bez nakupljanja u pregibu. Vosak iz paletice puno bolje djeluje kao baza. Obrve će fiksirati, ali moje zaista lete svuda i teško ih je ukrotiti.


Hazel Grooe - mat nijansa, boje lješnjaka (vuče na tamniju bež). Osim što je odlična za popunjavanje i crtanje obrva, može poslužiti za pregib oka, kao baza za cijeli kapak i prijelazna nijansa.
Marilyn Metallic - svjetlija copper nijansa sa šampanjac shimmerom, savršeno će poslužiti za sredinu kapka.
Highlighter Billie Vanilli - shimmer biserna bijela nijansa, hladnijeg podtona (podsjeća me na Essence brow lifter u nijansi Lift em in white, pogledajte OVDJE!). Odlična za luk obrve, unutarnji kut oka i na sredini kapka.
Audrey Highbrow - mat zemljana nijansa. Osim što mi je savršena za popunjavanje obrva, savršena je i kao nijansa za pregib ili baza.
Brigitte Brown - mat crno smeđa nijansa, uz osnovnu namjenu odlično služi za vanjski kut oka i smokey eyes.
Prime & Fix wax - vosak za obrve koji puno bolje služi kao baza za sjenila. Sjenilo se za njega odlično zalijepi i dobije intenzitet.

Uvjerena sam da će svatko od Vas pronaći barem jednu nijansu za obrve koja mu odgovara iz ove paletice! Slične nijanse mogu se pronaći i u paletici Vintage Rose iz iste kolekcije. Ukoliko se Shape&Shadows rasprodala, obavezno ju pogledajte.

Bez baze, 2 sloja sjenila

Na sljedećoj slici možete vidjeti look koji sam kreirala Shape&Shadows paletom. Za popnjavanje obrva, koristila sam dvije nijanse - Audrey Highbrow za prednji dio, a za repić Brigitte Brown te sam ih fiksirala voskom. Također, vosak sam koristila i kao bazu na kapcima. Na cijeli kapak sam nanijela Hazel Grooe, a u pregib Audrey Highbrow. Na sredinu kapka sam plosnatim kistom nanijela Marilyn Metallic, a kao highlight obrve i unutarnjeg dijela oka Billie Vanilli. Brigitte Brown sam blendala u vanjskom kutu oka, a zatim ga nanijela kao zamjenu za tuš tj. napravila sam kratki wing. Look je vrlo jednostavan i efektan, možete ga lako kopirati.

Inače, sve tri mat nijanse (Hazel Grooe, Audrey Highbrow i Brigitte Brown) kombiniram u popunjavanju obrva i mogu Vam reći da odlično funkcioniraju! Do sada sam za popunjavanje obrva koristila Catrice set i malo je reći da ga je Essence Shape&Shadows paleta pobijedila. 


Koje lookove je Mary osmislila koristeći ovu paleticu, pogledajte u videu ispod.


Sastav:
Vosak - Octyldodecanol, Phenyl Trimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Ozokerite, Cera Alba (Beeswax), Aluminium Starch Octenylsuccinate, Talc, Mica, Cyclopentasiloxane, Silica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) wax, Cyclohexasiloxane, Silica Dimethyl silylate, Phenoxyethanol, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide) 
Highlighter - Mica, Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Syntethic Wax, Paraffinum Liquidum (Mineral oil), Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 77491, CI 77492, CI 77499, (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide) 
Sjenila - Mica, Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Syntethic Wax, Paraffinum Liquidum (Mineral oil), Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 77491, CI 77492, CI 77499, (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide) 
Sjenila (puder) za obrve - Mica, Talc, Magnesium Stearate, Isopropyl Isostearate, Polyisobutene, Bis-Diglyceryl, Polyacyladipate-2, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Količina: 8,4g
Cijena: 43,90kn
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete kupiti u lokalnim drogerijama (dm, Bipa, Müller). Kolekcija je uvrštena u stalnu postavu i nećete imati problem pronalaženja.

Za kraj želim naglasiti kako je ovo odlična multifunkcionalna paleta. Malo je reći da je odličan omjer cijene i kvalitete! Sumnjam da ćete lako naći ovako dobra sjenila za obrve u našim drogerijama. Zamijenila mi je dugo voljeni Catrice set. Isplati se kupiti ju i zaslužuje čistu desetku! Bravo Mary i bravo Essence! Moje tople, tople preporuke!

Jeste li isprobali koju paleticu iz Blogger's beauty secrets kolekcije? Kako Vam se sviđa Shape&Shadows?

*PR

You Might Also Like

6 komentari

  1. Jaako mi se dopada ova paletica i najdraža mi je od paleta koje su izašle u suradnju sa blogericama. Iako sam dosta skeptična u kupnji istih, ne znam zašto. Mogli bi to promijeniti ubrzo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova je stvarno odlična, ne moraš ni najmanje biti skeptična. :)

      Izbriši
  2. Ja imam One for all paletu iz iste kolekcije i također sam oduševljena pakiranjem i svim ostalim. :)
    Ova se nažalost rasprodala i u lokalnom Dm-u i Bipi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna je ♥. Imam Vintage Rose i željela bi uzeti još koju jer su mi palete toliko dobre da sam se ful zaljubila :D Primijetila sam da se palete mogu naći i u prodavaonicama Bile pa tko nije ulovio svoj primjerak neka svakako škicne jer nije baš uobičajeno mjesto gdje bi se kupovala šminka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično, sigurno ću ići pogledati!! Hvala na infu! :*

      Izbriši