Essence LE Exit to Explore - Like a JUNGLE DREAM eau de toilette

kolovoza 25, 2016


Njuh mi je podosta osjetljiv i izbirljiv kada su toaletne vode i parfemi u pitanju. Upravo ih iz tog razloga rijetko kupujem. Na prvi udah, Essence Like a JUNGLE DREAM toaletna voda mi se svidjela te sam ju morala imati. Kakvi su mi dojmovi nakon više od tjedan dana uzastopnog korištenja, saznajte u nastavku!


Toaletna voda dolazi zapakirana u kartonsku ambalažu prašumskog dizajna. Na prednjoj strani se uz naslov limitirane kolekcije, loga i imena same vodice nalazi i slikica slatkog tukana, a na poleđini sastav. Kada kutijicu otvorimo, pronalazimo preslatko mini pakiranje. Riječ je o prozirnoj staklenoj bočici s istim natpisom (kao i na kutijici). Čep joj je plastičan i na vrhu ima slovo e (zaštitni znak Essence-a). Toaletna voda je roskaste boje i lijepo upotpunjuje dizajn prozirne bočice. Iz bočice se lako dozira. Stane u svaku torbicu i možete ju nositi stalno sa sobom.

Like a JUNGLE DREAM ima voćno-cvjetni miris. Vrlo je slatkast, lagan i ugodan. Nećete osjetiti ni trunčicu alkohola! Na koži se intenzivno osjeti dva sata, a kasnije počinje postepeno nestajati. Vrlo lako se dozira, potrebna su dva pritiska pumpice po korištenju. Pristaje mu naziv jungle dream jer podsjeća na egzotiku. Savršen je za ljetno razdoblje i odličan za dnevnu uporabu.


Sastav:
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Amyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Hexy Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16035, CI 17200, CI 42090

Količina: 10ml
Cijena: 25,90kn
Rok trajanja: 36 mjeseci
Trenutno možete kupiti samo u Mülleru, ali uvjerena sam da će kolekcija biti dostupna i u dm-u. O tome ću Vas sigurno obavijestiti na facebook-u.

S obzirom na cijenu, trajnost i količinu ovo je odličan proizvod! Zaista ga se isplati isprobati (ukoliko volite slatkaste mirise)! Moje tople preporuke!

Jeste li kupili štogod iz Exit to Explore limitirane kolekcije? Kupujete li Essence toaletne vode?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Podsjeća li te ovaj parfem na Escadin Sunset Heat (ukoliko si ga ikada probala)? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost, nisam isprobala ali znam koji je. Mogla bih ga testirati u drogeriji i usporediti. haha Tebe podsjeća? :)

      Izbriši