Essence LE Summer Fun - mini makeup spužvice

kolovoza 01, 2016

Srpanjska Essence limitirana kolekcija Summer Fun u ponudi ima preslatke mini beauty spužvice, a ja im nisam mogla odoljeti! Beauty spužvice su zavladale svijetom i više ne možemo zamisliti život bez njih. Opće je poznato da je prvotna verzija bila Beauty blender spužvica, a zatim su nastali i Micro mini beauty blenderi. Nisam ni jednu od navedenih verzija isprobala, ali zato kopije jesam. Kakav su dojam Essence mini spužvice ostavile na mene? Saznajte u nastavku!


Spužvice dolaze u plastičnoj prozirnoj ambalaži. Kupnjom dobijete tri spužvice jajolikog oblika, a svaka je drugačije boje. Jedna je baby roza, druga tamno ružičasta, a treća žuta. Meni se boje osobno jako sviđaju. Nije navedeno od kojeg su materijala napravljene. Spužvice su same po sebi srednje mekane, tj. jednako mekane kao i Hello beauty spužvica, mekanije od onih s ebaya i tvrđe od pravog beauty blendera. O Hello beauty spužvici sam Vam pisala OVDJE!. Na slici ispod možete vidjeti razliku u veličini Essence mini spužvice i Hello beauty spužvice. Mini spužvice su zaista male i odlično posluže na području oko očiju i nosa, tj. na teže dostupnim mjestima lica.


Verzija Essence spužvica koja je u prodaji - 01 Be My Sunshine Today! (jedina verzija).

Ne upijaju puno proizvoda i dobro blendaju. Imaju tvornički miris koji nestaje prvim pranjem. Mogu se upotrijebiti za konturiranje, highlight, nanošenje pudera, korektora, rumenila i sl.
Osobno ih koristim za nanošenje korektora na podočnjake i baking, tj. nanošenje transparentnog pudera. Također, mogu se koristiti suhe i mokre, meni su se pokazale odličnima u oba slučaja. Iako su jako male, vrlo jednostavno se koriste i ne miču iz ruke.
Bitno je naglasiti da sa spužvicama proizvod utapkavate, a ne povlačite! Utapkavanjem pudera/korektora koža Vam puno ljepše izgleda i dobiva dewy finish.

Lako se peru, ali flekice od pudera na njima ostaju. Već prilikom prvog pranja nisam ih mogla ukloniti. Potrebno ih je oprati barem jednom tjedno, a ja ih perem nakon svakog korištenja. Brzo se suše. Mokre ne mijenjaju veličinu, iako sam na to navikla s drugim spužvicama.

Količina: 3 mini spužvice
Cijena: 26kn
Trenutno ih možete pronaći samo u Mülleru, ali vjerojatno će kasnije biti dostupne i u dm-u/Bipi. O tome ću Vas obavijestiti na facebook-u.

Ukoliko imate normalnu verziju beauty spužvice i zadovoljni ste, ovaj proizvod Vam nije nužan. Preporučam ga za jednostavnije nanošenje proizvoda oko nosa i očiju, pogotovo osobama koje imaju suho područje na istima!

Jeste li isprobali koju verziju mini spužvica? Kako Vam se sviđa Essence verzija? Jesu i Vama preslatki?


You Might Also Like

16 komentari

  1. U Srbiji ih jos uvek nisam videla, preslatki su. :)

    Beauty by Keti

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam RT spužvicu i jako sam zadovoljna (meni je blja od BB). Ove sam videla i zaljubila se samo zato što su mini :D Nemam potrebu za njima, ali garantujem da ću ih, ako ih ugledam, kupiti. Jer, pogle' kako su kjutić!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja imala potrebu, ali stvarno su preslatki! haha
      Razumijemo se! :D

      Izbriši
  3. vidjela sam ih i htjela kupiti,ali sam odustala dok ne pročitam par recenzija :D
    ako da.. :D
    al slatke su i sviđaju mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam koliko ih je blogerica kupilo.. :)
      Meni su super i preporučam kupnju ukoliko su ti nužni, ali može se i bez njih. :D
      Preslatki su, teško im je odoljeti!

      Izbriši
  4. A joj meni skroz slatko izgledaju.... Ja bih ih samo za korektor i koristila, eventualno za kontur nosa... Al baš su slatke i ja ću ih definitivno uzeti, ako dodje kolekcija i kod nas, naravno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma sigurno će doći! :)
      Škicni ih svakako, dobri su, rade svoj posao te su uz to preeslatki. :)

      Izbriši
  5. Jao preslatke su! Nadam se da ce doci uskoro u Srbiju!

    vesnaunb.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  6. Trenutno isprobavam Mullerovu Body&Soul spužvicu pa ću vidjeti kakvi će biti ukupni dojmovi na kraju. Ove spužvice sam vidjela, ali sam ih nekako iz, ni sama neznam kojeg razloga, preskočila. Jednom ih možda i isprobam, zgodno izgledaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ju isprobala, svakako javi dojmove. :)
      Ne znam hoćeš li moći isprobati jer je ovo LE.

      Izbriši
  7. Preslatke su i kupila bi ih samo radi ukrasa, haha. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. što su slatke <3 a i cijena im je odlična :D

    OdgovoriIzbriši