Noelle ovalni kistovi

rujna 21, 2016


Instagram trendovi često utječu na našu odluku o kupnji. Uhvatila sam se par puta pod njegovim utjecajem, a posljednji je bila silna želja za kupnjom ovalnih kistova. Artis je brand koji je osmislio i prvi na tržište izbacio ovakav tip proizvoda. Noelle i svi ostali ovalni kistovi, zapravo su Artis kopija. Jesu li Noelle ovalni kistovi holy grail ili fail proizvodi? Saznajte daljnjim čitanjem!


Ambalaža kistova je kartonska kutijica lakirane bijele boje. Kutija na sebi nema puno informacija o kistovima, a nije navedeno ni koji kist čemu služi. U kutiji se nalazi set od pet kistova. Svaki je različite veličine i ima drugačiju funkciju. Kistovi imaju tanke plastične crne drške s natpisom Noelle i ovalne glave. Drške su lošije kvalitete i jako se savijaju. Najgora je definitivno na najvećem kistu jer ga ne može najbolje kontrolirati. Svojim prstima morate dodatno pritisnuti glavu kista kako bi dobili željeni rezultat tijekom upotrebe.


Kistovi imaju sintetičku dlaku. Dlaka je srednje duga, jako gusta, ravna i mekana. Kistovi ne upijaju puno proizvoda, a vrlo lijepo ga nanose. To se najbolje primjećuje korištenjem najvećeg kista. Svi kistovi su multifunkcionalni i možete ih koristiti u onu svrhu koja Vama odgovara. Vrlo su jednostavni za uporabu.

1 - najveći i najpoznatiji kist iz seta. Riječ je o kistu za nanošenje tekućeg pudera i pudera u kamenu. Savršeno i u roku pola minute nanosi puder. Puder zaista ljepše sjedne, čak manje ističe suhe dijelove i bolje popuni pore. S obzirom na veličinu neće odgovarati svakom obliku lica.

2 - savršen kist za konturiranje. Korektore izblenda tako lijepo i brzo. Može se koristiti i u svrhu nanošenja rumenila. Bolje se pokazao kod korištenja kremastih i tekućih proizvoda.

3 - mislim da bi njegova glavna funkcija trebala biti nanošenje sjenila i blendanje, ali meni su za to draži obični kistovi zbog svoje preciznosti i jednostavnosti. Iako, ovaj kist vrlo lako izblenda sjenilo, iznenadili biste se. Kod mene glavnu ulogu ima u nanošenju primera i odlično se uklopio u rutinu. Također, možete ga koristiti i za nanošenje highlightera ili korektora na okoloočno područje.

4 - suvišan i nepotreban kist u ovom setu. Namijenjen je uređivanju obrva i nanošenju eyelinera. Po meni je to sve jednostavnije s drugim kistovima. Znala sam ga koristiti za nanošenje korektora za konturiranje (nos, jagodične kosti i sl.), u tom poslu je ok, ali i dalje nepotreban.

5 - odličan proizvod za nanošenje highlightera u unutarnji kut oka i uz obrvu. Također, iznenađujuće je koliko jednostavno nanosi tekući ruž. Meni je ovaj kist pun pogodak.

Pranje kistova - do sada sam ih oprala tri puta i ni jedna dlačica nije ispala. Vrlo se lako i brzo čiste. Kada je sušenje u pitanju, vrijeme trajanja ovisi od kista do kista. Naravno, najmanji se osuše najbrže (20ak minuta), a najveći najsporije (oko 5 sati). Kada kistove sušite, dlaku obavezno okrenite prema dolje kako se voda ne bi upila u ljepilo i uništila ih. 

Cijena: 150kn
Možete kupiti u svim BIPA prodavaonicama.

Četiri kista iz seta odlično su se uklopila u moju rutinu, ali da Vam odgovorim na bitna pitanja: Trebaju li Vam ovi kistovi? NE! Olakšavaju li šminkanje? DA!
Ukoliko želite isprobati ovalne kistove, moja preporuka Vam je da ih kupite s ebay-a ili AliExpress-a. Za početak Vam je dovoljan najveći kist (broj 1) koji najbolje obavlja svoj posao.

Jeste li isprobali ovalne kistove? Kakva su Vaša iskustva?

You Might Also Like

12 komentari

  1. Previše novaca mi je to za kistove koji su rađeni gdje i svi oni drugi za puno manje novaca :/ Da ne koštaju toliko, vjerojatno bi si ih i priuštila, ovako ću vrebat nešto sa ebay-a/aliexpressa i sl. stranica :)

    OdgovoriIzbriši
  2. S eBaya odavno planiram naruciti ali nikako. Sada postaju popularniji ti kistovi i moram ih probati. Tj najveci samo. On me najvise zanima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kistovi su prepopularni, a nisu toliko dobro.. Tresla se brda, rodio se miš.

      Izbriši
  3. Evo baš mi je jučer stigao ovaj najveći kist sa AliExpressa, nekih 3-4$ je bio, još ga nisam isprobala, a nisam ga ni mislila zapravo kupiti xD Pokleknula sam nad nagovaranjima svih blogerica kako su divni i krasni :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam upravo taj set kistova i meni je odličan :D Kist br. 4. mi je mali promašaj jer nikako da mu nađem funkciju. Možda se s eBaya više isplati naručiti, no meni se nije dalo čekati sto godina da mi kistovi stignu, a kad se cijena podijeli s pet kistova koji su u setu, 30 kn za kist uopće nije puno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ga je sestra kupila, isto nismo mogle čekat ove s ebaya. :D

      Izbriši
  5. Znači ipak mi ne trebaju. :D Ovaj veliki mi se najviše sviđa, ja bi se mazila njime po licu, ahahah, ne bi ga prljala puderom. XD

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidim da sve blogerice sire netocne informacije vezano za Noelle kistovi I eBay kistovi. Ima razliku, nije ista kvaliteta. Cijena za ove kistove je opravdana po kvaliteti a ne potomu koliko ces ti kistova znat koristiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koja je razlika?? Evo reci mi molim te.
      Tko kistove ne zna koristit?? Kist 4 je suvišan i nepotreban, ako ga koristiš onda očito nisi isprobala puno bolje i kvalitetnije kistove.
      LIJEP POZDRAV!

      Izbriši