Instapost #september

listopada 02, 2016


Trideset dana rujna je prošlo, a nisam se ni okrenula! U ovom mjesecu instagram sam u potpunosti zanemarila, nisam pretjerano izlazila niti se šminkala. Nažalost, objavila sam samo šest fotografija, ali nadam se da su vrijedne Vaših pogleda! Uživajte!

Početak mjeseca započeo je predivnim Catrice paketom, a uskoro Vam spremam i grupnu recenziju dobivenih proizvoda. Priznajem, puder me oduševio, a već sam Vam ga spominjala u favoritima.


Imala sam suradnju s Kawaii box, a što se sve pronašlo u kutijici možete detaljnije pogledati OVDJE!.



Ivanina nakitarnica i ja nagrađivale smo Vas jednom divnom narukvicom, a za mene je napravila ovu predivnu ogrlicu. Sve o Ivaninoj nakitarnici saznajte OVDJE!.


Krapje je selo graditeljske baštine, a nalazi se u Lonjskom polju. Za dan sela organizirali su vožnje brodom i čamcima, a ja to jednostavno nisam mogla preskočiti. Ukoliko volite prirodu obavezno posjetite!


Dugo nisam snimala ni pisala o new in proizvodima. Stoga, odlučila sam Vam pokazati HAUL svega iz kolovoza i rujna, a možete ga pogledati OVDJE!.


Catrice me obradovao na početku mjeseca, a Essence na kraju! Još uvijek nisam stigla isprobati sve proizvode, ali one koje jesam vrlo su kvalitetni! Pronaći će se nešto i za Vas iz ovog paketića!


Sisak je nedavno obnovio fontanu koja je napravljena u sjećanju na svu djecu mučenu u logoru (koji se nalazio na istom području). Fontana je napravljena u obliku sedmero djece koja se igraju. Sisak je grad s velikom poviješću, a ja se zaista nadam da ću još puno priča o njemu podijeliti s Vama. Volite svoj grad!


Kako ste se vi proveli u rujnu? 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Kao i uvijek slike su vrh <3 vidiš nisam znala za fontanu, otići ću jednom to vidjeti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sram te bilo! :D
      To ti je kod kockice vedrine :)
      Hvala! <3

      Izbriši
  2. Predivne fotkice. :) Jednog dana dok dođem u Sisak, vodiš me na fontanu. <3 :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Fotografije su zaista prekrasne
    Puno pozdrava iz Gospica
    <3

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši