Favoriti mjeseca - november 2016

prosinca 04, 2016


Došli smo i do posljednjeg, ujedno najljepšeg mjeseca u godini. Prije nego što se u potpunosti prepustimo Božićnoj euforiji, prisjetimo se favorita iz prethodnog mjeseca. Ovoga puta donosim Vam klasičnu i VIDEO recenziju, uživajte!


FAVORITI:
Eveline ARGAN+KERATIN maska za kosu - 00:43
Olival micelarna otopina 2u1 s uljem smilja (dvofazni odstranjivač) - 01:24
Magical Angel umjetne trepavice - 02:12
Podloga za čišćenje kistova - 03:13
Signal WHITE NOW Glossy Chic pasta za zube - 03:42


Podloga za čišćenje kistova - napravljen od silikona, na stražnjoj strani ima pipke te se oni zalijepe za umivaonik. Kopija je Sigmine podloge. Podloga čisti kistove u rekordnom vremenu i olakšava život! Oduševila me jer s lakoćom uklanja sve nečistoće iz kistova za puder. Kako se koristi možete pogledati OVDJE!. LINK za kupnju (cijena $3,83).


Signal WHITE NOW Glossy Chick pasta za zube - ne izbjeljuje zube, ali im daje poseban sjaj. Čisti sve nakupine među zubima i daje predivan svjež dah koji se zadržava i do pola sata. Ne oštećuje. Jedini nedostatak joj je količina, svaka dva tjedna (ponekad i manje) morate kupovati novu pastu. Za jednu pastu morate izdvojiti 20kn.

Olival micelarna otopina 2u1 - dvofazni odstranjivač s uljem smilja. Ne nadražuje oči, vrlo lako skida maskaru i sjenila. Također, uklanja u sekundi sve tekuće ruževe s usana. Cijena otopine je između 40-50kn. Hvala @Gorgeous on a Budget na predivnom poklonu!


Magical Angel umjetne trepavice - jako dramatične, pogodnije za večernje izlaske. Vrlo se jednostavno nanose, savitljive su i ne izgledaju umjetno. Osobe sa spuštenim kapcima ih trebaju preskočiti. U pakiranju Vas čeka pet pari trepavica, a cijena im je $2,49. LINK


Eveline ARGAN+KERATIN maska za kosu - tekstura joj je drugačija, podsjeća na mast, ali se na dodir počinje topiti. Zaglađuje kosu, daje joj sjaj, mekoću, lakše se raščešljava te je jača. Maska se sporo troši. Cijena cca 60kn.

Jeste li isprobali štogod od navedenog? Kakva su Vaša iskustva?

You Might Also Like

3 komentari

  1. Konacno mi je Balea micelarna pri kraju i kupujem si ovu Garnier. Jedva čekam. :)
    Podlogu sam gledala i mislim da cu si kupiti. Imam onu malu i zasad mi je dosta. Ali i ova velika mi je na wish list.

    OdgovoriIzbriši
  2. Anita!!! A taman sam se odgovorila od naručivanja podloge za pranje kistova xD ovo mi je bio definitivno zadnji potreban poticaj, idem trošit (dolar po dolar, tei po tri i opet ode 20 na svašta i ništa xD) :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Good post, your article is really nice, love it!

    OdgovoriIzbriši