AVON nutraeffects BB cream

travnja 13, 2017


Vrućine su nas dostigle i pravo je vrijeme da Vas upoznam s AVON nutraeffects BB kremom. BB i CC kreme najbolje su mi prijateljice ljeti, a zašto ću nutraeffects nastaviti koristiti i ovo, saznajte u nastavku!


Krema dolazi u tubici bijele boje. Napravljena je vrlo minimalistički te na sebi ima samo par narančastih detalja. Iz nje se teže dozira jer ima poveći otvor pa uglavnom izleti veća količina proizvoda. Dolazi dodatno zapakirana u kartonskoj ambalaži koju sam bacila, a nisam slikala (na njoj se nalazi sastav i detaljnije informacije).


Lagana je na licu i tekstura joj nije pregusta. Ima sitne sjajne čestice koje daju prirodan i svjež sjaj kožiPrekrivanje je srednje i može se nadograditi (u jako tankom sloju). Ipak, preporučujem ju samo osobama s čistim licem ili manjim nepravilnostima. Lijepo se nanosi kistovima i beauty blenderima. Ne izgleda cakey, ali joj je potrebno duže da se upije. Ne oksidira! Odlična je za suhu i normalnu kožu, a za mješovitu i masnu postoji matte verzija. Lijepo popuni pore i ne ističe suhe dijelove. Kremu uvijek setiram puderom u kamenu ili fiksatorom kako bi preživjela cijeli dan. Realno, rijetko koja BB krema bi izdržala tolike vrućine bez fiksiranja! Vrlo je prozračna i koža može normalno disati. Nije mi izazvala nered na licu i stvarno je odlična za ljeto. Ima SPF 15, ali količina BB kreme koju nanosimo na lice nije dovoljna za kvalitetnu zaštitu te je uz nju potrebno koristiti i dnevnu kremu ili fluid sa SPF-om. Miris joj je dosta jak (parfem je u pitanju), ali ne zadržava se dugo na koži.


U ponudi su samo dvije nijanse - light i medium (obje su jako tople). Na fotografijama možete vidjeti nijansu Medium koju koristim kada mi koža potamniPristaje samo žutom podtonu jer ima narančaste u sebi. U ovo godišnje doba kada se budimo iz zimskog sna odgovarat će Vam nijansa Light (ako ste baš jaaako svijetli preskočite obje!).


SASTAV:
Pogledajte OVDJE!Bez parabena i boja! 

Količina: 30ml
Cijena: 45kn
Rok trajanja: 12 mjeseci
Nažalost, trenutno je nema u Avon katalogu. U aktualnom možete pronaći nutraeffects toniranu kremu koja ima gotovo istu zadaću. Možda je riječ o istom proizvodu, ali nekako čisto sumnjam.

Obožavam ovu kremu i jedva čekam imati preplanulu put kako bih joj se opet mogla u potpunosti posvetiti. Moje tople preporuke!

Jeste li već isprobali koju Avon BB kremu? Kakvi su Vaši dojmovi?

You Might Also Like

6 komentari

  1. Imala sam jednom davno neku Avonovu BB kremu i baš me propisno razočarala, tak da od tad nisam kupovala, a neću ni ovu, pošto kažeš da ima narančasti ton u sebi, da stavim na sebe "krasno" bi izgledala. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram priznati, izgleda odlicno! Koza djeluje svjeze i prozracno. Mislim da je idealno za ljeto. Nisam isprobala ovu bb kremu, inace ne koristim bb kreme. Isprobala sam sad nedavno Farmasi CC kremu s kojom nisam bas zadovoljna. Vratila sam se omiljenom MNY affinitone mineral :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam baš mislila isprobati od Farmasija, što ti se ne sviđa kod nje?

      Izbriši
  3. Imam mat verziju svjetlu nijansu i baš sam zadovoljna, koristim je u ovom proljetnom razdoblju, lijepo mi ujednači ten a to je upravo ono što tražim od BB kreme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti odgovara. :)
      Slažem se, BB kreme nisu za neko full prekrivanje.

      Izbriši