Farmasi True Color lipsticks - 21, 45

svibnja 09, 2017


U mojoj kolekciji, ruževa nikada ne manjka. Koliko god se trudim smanjiti kolekciju, naprosto ne mogu. Sve je više kvalitetnih ruževa, a Farmasi True Color su svakako jedni od njih. Zašto su ostavili dobar dojam? Saznajte u nastavku teksta!


Ruževi dolaze u plastičnim crnim ambalažama sa srebrenim Farmasi logom i prstenom. Prsten daje elegantnu notu, ali Vam može stvarati probleme u akrilnim stalcima. Na čepu je naljepnica s detaljnijim karakteristikama (rok trajanja, količina i sastav), a na dnu broj i naziv nijanse.


Pigmentacija ruževa je dobra, jedan do dva prijelaza bit će dovoljni. Pri nanošenju se "zalijepe" za usne (što je pozitivno) i puno ih je lakše nanijeti jer se ruka neće toliko micati. Ako ste još uvijek nespretni s nanošenjem ruževa, preporučujem da usne obrubite olovkama. Ruževi su kremasti i imaju sjajan završetak. Ugodni su na usnama, ali ne mogu reći da ih nećete osjećati. Hidratiziraju usne i ne naglašavaju suhe dijeloveTrajnost im je dobra. Ako planirate jesti odmah nakon nanošenja neće preživjeti. Kroz dan, preživjet će pića i jela koja nisu masna. Preslikavaju se ("krvare") pa pripazite kod obroka. Tamnija nijansa ostavlja stain na usnama koji jako lijepo izgleda. Nijanse s usana odlaze ravnomjerno (čak i tamnija). Ako nećete piti i jesti, ruževi će potrajati dobrih 4-5 sati. Još duže ako koristite olovke za usne! Imaju slatkast miris koji nije napadan, a na usnama se ni ne osjeti. Ako ste ljubitelj klasičnih ruževa svakako škicnite. 
Raspon nijansi je ogroman, u prodaji se nalazi čak 45 nijansi! Nemojte se voditi slikama iz kataloga jer nisu realne, bolje pogledajte swatcheve blogerica. Ipak, sve nijanse izgledaju predivno i čisto sumnjam da možete pogriješiti svojim izborom.


21 Plush Blush - rozo nude nijansa. Potrebno ju je nanijeti u dva sloja jer se nejednako nanosi (patchy je). Brže odlazi s usana! Odlična je za svaki dan, ali ju ne preporučujem tamnoputima, pogotovo ne žutog podtona. Jako je slična nijansama 200 Salute (Rimmel The only 1 Matte) i 715 Sugarbabe (Aura So Dolly So Sweet). Povoljnija je od navedenih i još uvijek u prodaji! Za duže trajanje, kao bazu upotrijebite Essence olovku Wish me a Rose.

45 Bold Bordeaux - riječ je o bold ljubičasto crvenoj (trula višnja) nijansi. Nijansa je pomalo kameleonska, na usnama može izgledati ljubičasto ili crveno. Kod mene do izražaja dolaze obje nijanse. Odgovarat će svakom tenu. Ako niste ljubitelj klasičnih crvenih ruževa, ova bi Vam se nijansa mogla svidjeti. Nosite ju uz look koji će cijeli fokus staviti na usne. Kombinirajte ju s olovkama za usne Look by BIPA u nijansi 5 Orchid ili AURA liplinerom u nijansi 58.


SASTAV:
Paraffinum Liquidum, Hydrogenated Wood Rosin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Octyldodecanol, Pentaerythrityl, Tetraisostearate, Ozokerite, Polyethylene Wax/Microcrystalline Wax,Diisostearyl Marate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, C30-45 Alkyl Dimethicone Sorbitol Ricinus Communis Castor (Seed) Oil, Isopropyl Titanium Triisostearate, C20-40 Alcohols, Flavour/Aroma/Benzyl Benzoate Vanillin, Ethyl Maltol Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Triethoxycapryl Yl Ysilane, Bht.

Količina: 4g
Cijena: 25kn/kom
Rok trajanja: 12 mjeseci
Ruževi su dostupni u Farmasi katalogu, a možete ih naručiti preko Farmasi lady iz svog grada.

Ostale Farmasi recenzije:
Olovke za usne 
Time Locker fiksator

Planirate li isprobati ove ruževe? Koja nijansa Vam je ljepša?

*PR

You Might Also Like

8 komentari

  1. Plush blush je prekrasna nijansa <3 padam na takve u zadnje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bolje da ne znaš koliko takvih imam u kolekciji. :P
      Nikad ih dosta! <3

      Izbriši
  2. Od ovih tvojih nijansi mi niti jedna nije nešto posebno zapela za oko, a i meni nebi lijepo stajale pa ću ignorirat, hahah. Obje ti lijepo stoje, ali navijam za više bold nijansi na tvojim usnama, nego ovih nude. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :* To mi svi govore, ali ja se stvarno ne osjećam ugodno dok ih nosim. xD

      Izbriši
  3. Nijansa 45 je stravaaaaa. Za jesen nema bolje :) I ja imam previše ruževa, malo sam bila smanjila kolekciju i sad je opet ogromna :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne valja gomilat, ali opet ne valja izbacat ono što valja. :P
      Je, stvarno je super za jesen! :)

      Izbriši
  4. Ja sam probala, nijansu 30... pisala sam za nju post nekad davno.predivna mi je bila i sve te karakteristike koje si navela su bile prisutne i kod 30-ke :) slažem se s tobom u potpunosti. Odlična recenzija..

    OdgovoriIzbriši