Zaful ljetna wishlista + giveaway

lipnja 22, 2017


Ovo ljeto uvodim promjene na blogu te ćete me od sada moći vidjeti i u modnim izdanjima (outfit postovi). Naime, dobila sam ponudu za suradnju s web shopom ZAFUL. Sigurno ste već čuli za njih. Uvijek sam skeptična prema odjeći koja je naručena s interneta te se iskreno veselim isprobavanju i pisanju recenzija ovakvog tipa. Svakako, očekujte moja iskrena mišljenja. Za danas sam Vam pripremila wishlistu ZAFUL proizvoda koje bih rado voljela imati u ormaru. Uživajte u čitanju!



Naušnice (Fuzzy ball beaded tassel hoop earrings) - ljeti kosu uvijek nosim u repu, a nikako ne volim svoje klempave uši. Ove naušnice bi definitivno maknule pogled s njih. Ima ih u različitim bojama, a meni najviše odgovaraju crne jer paše uz sve.
Sat (Simple steel mesh band quartz watch) - zlatni sat je uvijek u modi i predivno izgleda u svim kombinacijama. Kod minimalizma bi mi odlično poslužio.
Torba (Eyelet crocodile print candy color crossbody bag) - moje ljetne torbe moraju biti upečatljive, a mint boja vrišti ljeto! Ova torba mi je na wishlisti već godinu dana (rasprodaje se u brzini munje) i nadam se da ću ju sada napokon imati!



Haljina 1 (Floral flippy skater dress) - haljina koja bi se trebala zvati Anita. Doslovno vrišti moje ime. Istaknula bi sve moje adute, a sakrila mane. Najviše mi se sviđa zbog svojih lepršavih rukava.
Haljina 2 (Elastic straps cold shoulder bell sleeve dress) - lepršava ljetna haljina s cold shoulder rukavima. Mislim da bi mi bila savršena za ljeto, a i boja je odlična.
Haljina 3 (Multi stripe cami midi sundress) - Još jedna haljina koja vrišti moje ime. Imam sličnu u ormaru te bi mi dobro došla još jedna. U ponudi ima i drugih boja pa svakako škicnite!

Kistovi (12Pcs Fancy Gradient Color Taper Angular Makeup Brushes Set) - kao pravi makeup junkie želim rainbow kistove u kolekciji! Sumnjam da su dobre kvalitete, ali savršeno bi mi se uklapali na stoliću. Definitivno ih planiram isprobati i pisati recenziju. Set ima 12 kistića, a cijena je više nego povoljna!
Prostirka za plažu (Round Color Block Fringed Beach Throw) - instagram trendove uglavnom zaobilazim, ali ovi okrugli ručnici su mi preslatki! Ima ih u svim mogućim stilovima, a meni se najviše svidjela lubenica.
U ponudi se nalaze i predivni kupaći kostimi koje možete pogledati klikom na white bikini bottoms.

Zaful slavi treću godinu poslovanja i poklanja Vam bon u iznosu 100$! 
Sudjelujte klikom na link - https://zafulofficial.wordpress.com/.

Sviđa li vam se štogod s moje liste? Imate li iskustva sa ZAFUL shopom? 

You Might Also Like

9 komentari

  1. Nisam jos tamo narucivala, super ti je lista, nausnice i haljinice mi se svidjaju :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaako mi se sviđa prugasta haljina, baš je moj stil! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nju sam prvu ugledala! :D
      Mi očito imamo dosta toga zajedničkog. :P

      Izbriši
  3. Totalno to sam i ja prvo pomislila! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam htela mint torbicu,ali nema šanse,rasprodala se dok sam trepnula.
    Jel si ti uspela da je se dočepaš? :)

    OdgovoriIzbriši