Mermaid/Unicorn brushes - ZAFUL (12Pcs fancy gradient color taper angular makeup brushes set)

rujna 20, 2017

Unicorn brushes zaful

Čim mi je ZAFUL ponudio suradnju, kao pravi makeup junkie odlučila sam isprobati kistove! Nisam baš sigurna u kvalitetu i veličine njihove odjeće pa je ovo ujedno bila i sigurnija opcija. Kistovi o kojima pišem zovu se 12Pcs fancy gradient color taper angular makeup brushes set, a poznatiji su kao Mermaid/Unicorn brushes. Uživajte u čitanju!


Jedini razlog za naručivanje ovih kistova bila je ambalaža. Drška im je načinjena od plastičnih dijamanata u ombre plavo-ljubičastoj kombinaciji (Blue Violet). Sve dlačice su sintetičke, a vrhovi su im obojeni u ljubičasto. Podsjećaju me na sirene i jednoroge te odmah upadaju u oči. U ruci su jako lagani, što meni ne stvara problem. Zlatni dio (obruč) koji spaja dršku i dlačice, čvrst je i sprječava njihovo pomicanje. Kistovi na sebi nemaju nazive niti bilo kakve oznake pa ćete ih u nastavku prepoznavati pod mojom numeracijom.


Kistovi su bili dio moje prve narudžbe, a stigli su mi na vrata za točno tjedan dana! Svi su vrlo mekani i jednostavno je raditi s njima. Set sadrži 12 kistova od kojih je 6 za lice i 6 za oči. Većina ih je multifunkcionalna i nećete imati problema s pronalaženjem njihove namjene. Izrađeni su zaista kvalitetno, ni jedna dlačica im ne viri te se nisu odlijepili. Sada ih koristim otprilike dva mjeseca i zaista imam samo riječi hvale. Nisam sigurna, ali mislim da se rade u Kini i da su kopija nekog poznatijeg branda kistova, što meni osobno ne smeta.
Pranje kistova - oprala sam ih već masu puta i nije im ispala ni jedna dlačica niti su promijenili oblik! Većina ih se brzo čisti i suši.

(S lijeva na desno: 1,2,3,4)

1 - najveći kist iz seta. Ima pufnaste dlačice koje su postepeno rezane u vrh. Odličan je za nanos pudera u prahu po cijelome licu, a zbog oblika super funkcionira i za setiranje podočnjaka.
2 - koso rezani kist manjih dimenzija. Odlično služi za nanošenje rumenila, kontura i/ili highlightera. Odlično blenda sve praškaste proizvode.
3 - kabuki kist. Namijenjen za nanošenje tekućeg pudera, ali nije najbolji izbor jer mu dlačice nisu dovoljno čvrste te lete posvuda.
4 - kist s gusto zbijenim dlačicama, namijenjen je za konturiranje lica i taj posao radi savršeno. Više sam pričala u favoritima mjeseca (pogledaj OVDJE!).

(S lijeva na desno: 5,6,7,8)

5 - fan brush. Odličan kistić za nanošenje highlightera. Došao je u malo lošijem stanju, ali nakon pranja se vratio u normalu.
6 - plosnati kist. Služi za nanošenje sjenila na cijeli kapak.
7 - također plosnati kistić, ali mekših dlačica. Isto ga koristim za nanošenje sjenila na cijeli kapak, nije za blendanje.
11 - kistić za blendanje. Moram priznati da je zapravo vrlo dobar, obavlja posao korektno.

Kistove o kojima nisam detaljnije pisala nisam koristila te ću ih pokloniti nekome od vas u nagradnoj igri!

(S lijeva na desno: 9, 10, 11, 12)

Količina: 12 kistova
Cijena: $9,73 (cca 70kn)
Možete ih pronaći na web stranici ZAFUL, a na vašim vratima će se pojaviti u roku 7-30 dana. Poštarina je besplatna za sve narudžbe iznad $30, u suprotnom iznosi $6,99. Zbog moguće naplate carine nemojte prekoračiti iznos od 160kn. Proizvodi se ne šalju iz zemalja unutar EU!
Gotovo identičan set prodaje se i na Pink Pandi pa ako niste sigurni u vjerodostojnost Zaful stranice, škicnite ih tamo. 

Jako sam zadovoljna ovim setom kistova, a neke od njih sam uvrstila i u svakodnevnu rutinu! U videu ispod možete vidjeti njihov rad u praksi:


Jeste li već naručivali sa Zaful stranice? Sviđaju li Vam se Mermaid/Unicorn kistovi?

*PR

You Might Also Like

2 komentari

  1. Kistovi su divni.
    Imam slicne tj mermaid ali imaju i rep kao sirena 😍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se ti s repom nisu baš svidjeli, ali ovi su mi predivni!

      Izbriši