Avon mark. liquid lip lacquer SHINE ruževi

listopada 22, 2017


Ova nedjelja rezervirana je za Avon SHINE verziju liquid lip lacquer tekućih ruževa! Uživajte u čitanju! :)

Ambalaža ruževa napravljena je od čvrste četvrtaste prozirne plastike i crnog sjajnog čepa, a dolazi dodatno zaštićena u kartonskim kutijicama. Pogodna je za putovanja i svakodnevna nošenja u torbici. Aplikator im je rombast i osmišljen je za jednostavnije nanošenje proizvoda.


Moram naglasiti kako ovo nisu tekući ruževi! Radi se o kvalitetnijim sjajilima. Imaju sjajan finish s plump efektom. Tekstura im je vrlo gusta, ali nije ljepljiva. Ne ističe suhe dijelove usana. Nisam primijetila isušivanje usana ni hidrataciju. Količina koja se nalazi na aplikatoru dovoljna je za jedan sloj, više od jednog nije ni potrebno! Morate dobro pripaziti nakon nanošenja jer  se proizvod zna nakupljati u unutarnjem dijelu usana i preslikati na zube. Trajnost im je nevjerojatna, potraju i do 6 sati, ali neće preživjeti pića i jelo! Pigmentacija je vrhunska, ali sjajilo nakon određenog vremena izgubi sjaj i pravi stain. Lako se nanose, ali preporučujem da si prije korištenja usne obrubite olovkom. Miris je divan, slatkasto voćni.
90% nijansi je jako slično matte verziji ruževa te se mogu savršeno kombinirati! Avon trenutno u ponudi ima čak 10 nijansi shine tekućih ruževa, a ja sam sretnica koja će vam ih sve pokazati. Krenimo s upoznavanjem!


Blushing ultra svijetla i zagasito roza nijansa. Uvjerena sam da će najbolje odgovarati (jako) svjetloputim osobama. Gotovo je identična matte verziji Avon ruža Pinking about you. Kao olovku najbolje je prije korištenja nanijeti Essence 12 Wish me a rose (stara verzija).


Nudeitude - tamnija nude nijansa, nešto između Whipped latte i Dare to be bare tekućih matte verzija. Najbolje ju je kombinirati uz olovku Essence 11 In the nude (stara verzija). Iskreno, ovo mi je najomiljenija shine nijansa. Odlično će pristajati svakoj puti.


Pouty - ljubičasto smeđa nijansa sa sitnim shimmerom. Ima vodenkastu teksturu, ali i dalje se lako nanosi.


Caffeined tamno smeđa nijansa s crvenkastim notama. Ima vodenkastu teksturu, ali i dalje se lako nanosi. Jako podsjeća na matte nijansu Passion itOlovka koja joj savršeno pristaje je Aura 59.


Redhead - shine verzija nijanse Orange you happy. Riječ je o narančasto-crvenoj nijansi. Najbolje ju je kombinirati uz Look by Bipa olovku u nijansi 10 Fire.


Lacquered up - crvena nijansa s trunčicom roze u sebi. Nijansu kombiniram uz Farmasi olovku 206.


Work it - klasična crvena nijansa. Nosila sam ju uz Essence olovku 08 Red blush (stara verzija).


Love bite - vibrantna ružičasta nijansa. Nemam ni jednu olovku koja bi joj u potpunosti odgovarala, ali kombiniram ju uz Farmasi 205. Nijansa ruža me podsjeća na Color trend kiss'n'go ruž Passion.


It girl - ljubav na prvi pogled. Vibrantna boja fuksije. Savršeno pristaje uz olovku Aura 57.


Love spell - vibrantna ljubičasta. Shine verzija nijanse Fabulosity. Vodenkaste je teksture, ali ali i dalje se lako nanosi. Podsjeća me na Color trend ruž Neon Orchid.


Količina: 7ml
Cijena: 35kn/kom (redovna cijena: 60kn)
Rok trajanja: nije naveden
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Koja vam se nijansa najviše sviđa? Planirate li kupiti nove Avon mark. tekuće ruževe?

*PR

You Might Also Like

4 komentari