Avon mark. Be Blushed rumenila (SVE NIJANSE)

studenoga 18, 2017


Ne mogu vam opisati koliko sam bila presretna kada sam vidjela sve nijanse Avon mark. Be Blushed rumenila u PR paketiću! Stvarno sam ih željela isprobati. Jesu li opravdali moje uzbuđenje? Saznajte daljnjim čitanjem!


Rumenila dolaze u okrugloj, crno-bijeloj plastičnoj ambalaži. Podsjećaju me na Aurina rumenila. Ambalaža im nije pretjerano čvrsta te postoji mogućnost da će pući pri prvom padu. Kod putovanja ih preskočite. Ne želim biti izbirljiva, ali bilo bi mi draže da je poklopac načinjen od prozirne plastike kako bih odmah znala o kojoj nijansi je riječ. Pri svakom korištenju moram otvarati rumenila dok ne pronađem ono koje trebam. Pri kupnji dolaze dobro zaštićena u dodatnim crnim kartonskim kutijicama. Na njima se nalazi sastav i ostale bitnije karakteristike o proizvodu.


Tekstura rumenila je glatka i puderasta. Pigmentirana su i dugotrajna, izdrže cijeli dan. S njima se može lako pretjerati pa ih je najbolje nanositi slojevito. Potrebno je vrlo lagano dva do tri puta tapnuti kistom u rumenilo i izblendati. Lako se blendaju! Identičnog su intenziteta do skidanja. Nemaju miris, malo se truse i sporo se troše!


Candy Flush - zagasito roza nijansa, jedina mat u Be Blushed kolekciji. Na licu izgleda puno življe te baš lijepo naglasi obraze. Najteže se blenda od svih nijansi.

Desert Rose - svjetlija boja vina sa sitnim srebrenim shimmerom. Sliči Candy Flush nijansi, ali je malčice tamnija i sadrži shimmer. Shimmer joj pridodaje divan sjaj te čini lice svježijim. Pogodnija je za hladnija godišnja doba uz tamne nijanse na usnama. Uz nju vam ne treba highlighter, stvara plavkasti odsjaj.

Candy Flush, Desert Rose, Cheeky Melba, Soft Peach
Cheeky Melba - smećkasto-roza nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. Savršena ljetna nijansa, daje lijep brončani izgled. Najbolje će odgovarati žutom podtonu. Shimmer je na licu dosta primjetan, ali daje blistav izgled. Ovo je osobno moja najdraža nijansa.

Soft Peach - nude-breskvasta nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. Nije za svaki ton kože. Svidjet će se osobama koje vole što prirodnija rumenila, a najbolje će odgovarati svjetloputima. Stapa se s kožom i daje prirodan izgled bez naglašavanja obraza. Zlatni shimmer koji posjeduje nije primjetan na licu, ali stvara divan sjaj.

Candy Flush, Desert Rose, Cheeky Melba, Soft Peach
SASTAV:
Talc, Mica, Dimethicone, Zinc Stearate, Calcium Silicate, Caprylyl Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, PTFE, Nylon-12, Isostearyl Hydroxystearate, Polymethyl Methacrylate, Lauroyl Lysine, BHT, Triethoxycaprylylsilane, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, [+/- CI 77163, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 77007, CI 75470]. Talc je jedini nedostatak ovih rumenila.

Soft Peach, Cheeky Melba,Candy Flush, Desert Rose

Količina: 1,4g (u usporedbi s drugim rumenilima jako mala gramaža)
Cijena: 45kn/kom - trenutni katalog (redovna cijena je 60kn/kom)
Rok trajanja: 24 mjeseca
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Mark. Be Blushed rumenila su mi uz ruževe najbolji Avon dekorativni proizvodi! Imate moje pretople preporuke! Smatram da će svatko pronaći barem jednu nijansu koja mu u potpunosti odgovara.

Jeste li već isprobali Avon mark. Be Blushed rumenila? Kakvi su Vaši dojmovi?
*PR

You Might Also Like

4 komentari

  1. Izgledaju prekrasno! Cheeky Melba i Candy Flush ti odlično stoje!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš sam htjela napisati kako ti najbolje stoji Cheeky Melba

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam samo jedno njihovo rumenilo i to je čudo nepotrošivo, koristim ga već godinama (khm, dezinficiram) :D i skoro pa se ni ne vide tragovi korištenja. Lijepe su mi sve ove nijanse, a tebi najbolje stoji druga po redu. <3

    OdgovoriIzbriši