Maybelline Color Sensational MATTE ruževi - 940, 986

prosinca 13, 2017

melted chocolate, rose rush

Dok svijet ludi za tekućim ruževima, ja sam i dalje veliki zaljubljenik u klasične. Maybelline Color Sensational samo su jedni od ruževa čija se kvaliteta svakim novim izdanjem utrostručuje. Što mi se svidjelo kod njihove matte verzije, saznajte u nastavku!


Ambalaža im je ista kao i kod klasične Color Sensational kolekcije - srebreni bullet s plastičnim čepom. Zapravo, jedina razlika je u čepu. Matte verzije imaju sive mat čepove. Na dnu svakog ruža nalazi se naljepnica s imenima nijansi za lakše prepoznavanje.Oblik ruža je meni osobno najdraži do sad, savršeno sjeda na moje usne i ima "špic" koji može poslužiti za iscrtavanje rubova.

melted chocolade, rose rush, maybelline ruževi

Pigmentacija ruževa je odlična, jedan sloj je sasvim dovoljan za potpuno prekrivanje. Vrlo lako se nanose, nisu tvrdi te nije potrebno jače pritiskati ruž. Preporučujem da usne obrubite olovkama jer ćete tako preciznije nanijeti ruž i puno ljepše će izgledati. Jako su kremasti, a opet se s vremenom suše potpuno mat! Najbolja kombinacija! Njihov finish zapravo ovisi o broju slojeva koji na usne stavite. Ako nanesete dva sloja, ruž će postati mat u roku cca 15min. Trajnost im je dobra - neće preživjeti jelo, ali pića hoće. Tijekom konzumiranja morate dobro paziti jer se preslikavaju! Ravnomjerno odlaze s usana, nećete imati ružne prijelaze. Preživjet će 4-5 sati ukoliko nećete jesti, što je vremenski sasvim solidno. Ne isušuju usne! Poslije nošenja nije potrebno hidratizirati usne, ali svakako je pozitivno ako to radite. Ne ističu suhe dijelove usana! Imaju čudniji miris, slatkasto zagušljiv (ako to ima logike). Na svu sreću, ne zadržava se dugo na usnama. Dostupni su u 9 nijansi i svaka osoba bi trebala pronaći barem jednu za sebe.

melted chocolate, rose rush, maybelline ruževi

Rose Rush - zagasito roza nijansa. Malčice je patchy, ali lako je raditi s njom. Odlično će stajati svjetlijoj puti, bilo hladnog ili toplog podtona. Obožavam ju, a to možete vidjeti i po količini koju sam potrošila.
Melted Chocolate - zaista prava nijansa mliječne čokolade. Odgovarat će svakoj puti žutog podtona.

940 - Rose Rush, 986 - Melted Chocolate

Količina: 4ml
Cijena: cca 65kn
Rok trajanja: nije naveden
Možete kupiti u obližnjim drogerijama (dm, Bipa i Müller).

Ovo su jedni od mojih omiljenih ruževa! Imate moje pretople preporuke! 

Melted chocolate imam na usnama u videu ispod (usput sudjelujte i u darivanju):

Koji su vaši omiljeni ruževi? Jeste već isprobali Maybelline color sensational matte ruževe?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Nisam isprobala, ali mogla bih! Za sada su mi omiljeni Avon matte ruževi, posebno nijansa Ruby kiss!! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuče super, al ipak se ja držim tekućih mat ruževa. :D

    OdgovoriIzbriši