Favoriti mjeseca - march 2016

ožujka 29, 2016


Brzo je proletio mjesec ožujak, a donio nam je proljeće i nove favorite. Trudim se kao što sam i obećala pisati favorite jer znam kako Vam je to jedna od dražih tema. Ovaj mjesec ih nema puno, ali svaki je vrijedan Vaše pažnje. Za dodatne informacije nastavite čitati!


Afrodita hidratantna krema - dugo sam tražila kremu koja je dobra za dehidriranu kožu. Nedavno sam kupila Afroditinu HYDRA Thermal liniju. Krema je odlična, nakon par dana se vidi očita razlika. Brzo se upija u kožu. Ima ugodan i svjež miris koji se neće dugo zadržati na koži. Koristim ju ujutro kad se probudim i navečer prije spavanja. Sastav joj nije loš. Trebala bi odgovarati svima s normalnom ili mješovitom i dehidriranom kožom. 

Maxitrol mast za oči - ovo čudo tako dobro njeguje usne! Ovu mast inače zaista koristim za oporavak oka, a dečko mi je rekao kako ju on godinama stavlja na usne kad su ispucale. Istu večer sam ju isprobala, a ujutro su usne bile duplo mekše i bez suhih dijelova. Puno je bolja od većine balzama! 

Začarana šuma bojanka za odrasle - najpopularnija bojanka u svijetu. Ima predivne crteže, a bojanjem se zaista smirite i zaboravite na vrijeme. Ubit ćete dosadu, a u isto vrijeme biti vrlo kreativni. Odlična je podloga za slikanje. Oduševila me i preporučam svima. 


Avon Dreams parfem - najbolji parfem isproban u posljednje vrijeme. Dugo se zadržava na tijelu i podsjeća na jedan puno poznatiji parfem kojemu ne mogu dokučiti ime. Spada u cvjetnu-drvenastu kategoriju mirisa. Vrlo je topao, nije preintenzivan i nekako paše mojoj osobnosti. Osjećate se posebno noseći ga. Košta samo 125kn, a vrijedi najmanje duplo više!

Makeup Factory - usudila bih se reći da konkurira mojim najdražim Bourjois tekućim ruževima. Tako je lagan, dugotrajan, a boja neopisivo predivna. Preporučam svima koji žele tekući ruž s minimalnim isušivanjem usana. Detaljnija recenzija će sigurno biti.

MAC Mehr - cijelu recenziju možete pogledati OVDJE!

Sviđaju li Vam se moji favoriti? Imamo li štogod zajedničkog? Što biste voljeli isprobati? 

You Might Also Like

30 komentari

  1. Ova bojanka za odrasle djeluje jako zanimljivo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Makeup Factory mi se baš sviđa. Nijansa je super.
    A I bojanka za odrasle mi se čini cool.

    OdgovoriIzbriši
  3. Smrade jedan sad moram kupit ovaj parfem -.-

    OdgovoriIzbriši
  4. Probala sam testeić ove hidratantne kreme i bio mi je ok, sada si me dodatno potaknula da kupim kremicu :) Zaintrigirala si me i za ovaj avonov parfem, volim takvu kategoriju parfema. Lijepi favoriti!
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  5. Gdje si kupila bojanku? Super post! 😊

    OdgovoriIzbriši
  6. zacarana suma <3 jedva cekam recenziju makeup factory tekuceg ruza :)

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja čekam recenziju tekućeg ruža :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve su ti stvari lepe i fotografija ti je lepa, a bojanka za odrasle mi se cini kao lepa ideja. Jedino cu te zamoliti da Maxitrol mas ne koristis umesto balzama za ocnu regiju, niti usne, jer on to nije-radi se o antibiotskoj masti koja sadrzi kombinaciju 2 antibiotika i kortikosteroid - dexamethasone. Ona sluzi za lecenje upale i infekcije. Njenom upotrebom van toga rizikujes poremecaj prirodne bakterijske ravnoteze na kozi oko ociju, a kortikosteroidi istanjuju kozu, kada se primenjuju dugo. Nemoj mi zameriti zbog ove informacije, samo zelim da imas zdravu i lepu kozu kroz ceo zivot, a ne da drzim prodike. Namere su mi dobre, a imam i nesto znanja. Vise informacija o masti imas na ovom linku. http://www.drugs.com/cdi/maxitrol-ointment.html . Imaj lep dan, i pisi nam jos puno lepih postova

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne koristim tu mast kao balzam oka već sam oko operirala i to moram koristiti po uputstvu. Ali hvala na upozorenju i brizi. :)

      Izbriši
  9. Nemamo ništ zajedničko, like always :D Zgodni favoriti i fotke su ti super. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma hvala ti :**, već smo navikle da nikad isto! haha

      Izbriši
  10. Fotkice su ti predivne :) Afrodita Hydra linija mi je odlična, a koncentrat mi već nekoliko ljeta spašava lice od dehidracije. Dreams nisam probala, ali se toliko djevojaka sviđa da ga moram isprobati prvom prilikom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Drago mi je što imamo barem jedan isti favorit, kupi svakako odličan je zaista! :)

      Izbriši
  11. Znači nisam jedina koja muku mući što se ne može sjetiti na koji parfem me Dreams podsjeća :D A da stvar bude gora mislim da sam taj drugi i imala i voljela i naravno da sam odmah kupila i ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. al' čovjek se ne bi sjetio nikako! Ako ti padne na pamet, piši obavezno! haha :D

      Izbriši
  12. super favoriti, bojanka djeluje odlično..a makeup factory ću već jednom morat isprobat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bojanka je čudo! :D
      Budeš sigurno, moraš! :)

      Izbriši
  13. Bojanku želim strašno, i ta i slične su mi predivne :) prvom plaćom se častim bojankom :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Primjetila sam i ja tu bojanku na kisocima, no nisam bila sigurna o čemu je zapravo riječ. Mislim da ću je nabaviti. Doima mi se. I jako si lijepe fotke napravila, sve pohvale! xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da ima na kioscima. :)
      Hvala ti! :*

      Izbriši