Embryolisse Lait-Creme Concentrate

studenoga 27, 2017

Embryolisse Lait-Creme Concentrate krema

Zahvaljujući vizažistima, pronašla sam savršenu kremu za svoju suhu kožu lica. Riječ je o Embryolisse Lait-Creme Concentrate. Ovo nije obična krema, radi se o savršenoj podlozi za makeup. Što me to točno oduševilo saznajte daljnjim čitanjem!

Embryolisse Lait-Creme Concentrate krema

Krema dolazi u velikoj bijeloj tubici, a pri kupnji je dodatno zaštićena kartonskom kutijicom. Materijal tubice nije čvrst te se može lako utisnuti ili pak pući. Morate dobro paziti pri putovanjima! Osobno me njena ambalaža jako živcira, moglo se to puno bolje odraditi. Jedina prednost joj je mogućnost istiskivanja svog proizvoda iz tubice i lako doziranje.

Embryolisse Lait-Creme Concentrate krema, najbolji primer za suhu kožu

Lagana je, rjeđe teksturebrzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Za samostalno dnevno korištenje mi nije dovoljna jer ne daje dovoljno hidratacije, ali kao primer je zaista dušu dala! Instantno omekša/prikrije suhoću lica! Ono postaje podatnije, mekanije i blistavije. Puder na nju sjeda savršeno i ne mrda cijeli dan. Sad mi je tek jasno zašto ju vizažisti obožavaju. Ipak, rekla bih da djeluje samo kratkotrajno. Sva suhoća se ponovno vrati odmah nakon uklanjanja šminke. Iako je savršen primer, ne prekriva pore. Silikonske baze prekrivaju pore, ali one dodatno isušuju lice! Ako imate suho lice nemojte ih koristiti!! Na ambalaži Embryolisse kreme navedeno je kako se može koristiti i za uklanjanje šminke ili kao obnavljajuća maska, ali nisam ju nikada na taj način koristila. Nije komedogena! Nije mi začepila pore, niti napravila nered na licu. Sporo se troši i nema SPF. Ima dosta jak miris, bilo bi mi draže da je bez parfema. Na svu sreću brzo nestaje.

Embryolisse Lait-Creme Concentrate krema, najbolji primer za suhu kožu

SASTAV:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Cera Alba, Cetyl Palmitate, Butyrospermum Parkii, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Steareth-10, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Parfum, Laureth-7, Propylene Glycol, Tropolone, Hydrolyzed Soy Protein, Aloe Barbadensis Leaf Extract

Količina: 75ml (postoji verzija od 30ml)
Cijena: €24
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete ju pronaći na web stranici Beauty Bay, a na vašim vratima će se pojaviti u roku 10-14 dana. Poštarina je besplatna za sve narudžbe iznad €18, a carine se ne morate bojati jer je Velika Britanija još uvijek u EU. U Hrvatskoj, Embryolisse proizvode drži web shop Notino.

Ako ste u potrazi za odličnim primerom za suhu kožu obavezno isprobajte! Moje pretople preporuke!

Kremu u akciji pogledajte klikom na play:

Planirate li isprobati Embryolisse Lait-Creme Concentrate? Koji je vaš omiljeni primer za suhu kožu?

You Might Also Like

1 komentari

  1. Ne čini mi se dobrom ova krema, barem ne za moje lice, a i preskupo mi za ovakve sastojke (barem ono malo kaj se kužim) :D Super kaj tebi odgovara, ja preskačem. :)

    OdgovoriIzbriši