Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleta sjenila

prosinca 08, 2017


Na red je napokon stigla i recenzija najpoznatije svjetske palete sjenila! Riječ je o Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance. Koristim ju skoro godinu dana i pravo je vrijeme da napišem koju riječ više. Po čemu se to ona toliko razlikuje od drugih? Je li hype opravdan? Saznajte daljnjim čitanjem!


Ambalaža palete načinjena je od pliša puderaste-lila boje (koju sam zaboravila uslikati). Iako je jako lijepa, nije najpraktičnija. Vrlo lako se prlja. Osobno ju držim u kartonskoj kutijici (u kojoj je stigla) kako do toga ne bi došlo. Ima magnetski mehanizam zatvaranja i moram priznati da je sama po sebi jako čvrsta. Nosila sam ju na razna putovanja i bez problema ih je preživjela. U paletici se uz sjenila dobije i kistić koji je iskoristiv. Ovo je jedna od rijetkih paleta koja ne sadrži spužvasti aplikator. Aleluja! Također, na unutarnjoj strani poklopca je ogledalo, osobno ga ne koristim ali iskoristivo je. 


Paleta sadrži 14 sjenila, od toga su tri shimmer/metallic (Vermeer, Primavera i Antique Bronze). Također, 90% palete čine tople nijanse, uz smeđe, prevladavaju roskaste i crvenkaste. Tekstura im je nevjerojatno mekana, a pigmentacija san snova! Iako je san snova, primer je obavezan. Bez njega se neće dugo zadržati na kapcima tj. uvući će se u linijice. Sjenila imaju zaista sve ono što od njih želite, a najbitnije je da se lako blendaju. Moja preporuka je da prije svakog nanošenja kistić dvaput lagano tapnete od sjenilo, otresete i nanesete! Na taj način dobit ćete jako lijepu pigmentaciju, puno lakše blendanje i nikada nećete pretjerati! Na kapcima s primerom izdrže više od 10 sati bez nakupljanja u pregibu. Jedini nedostatak palete je trušenje! Većina nijansi ima jači fallout, iz tog razloga uvijek najprije šminkam oči pa tek onda lice. Zbog pojačanog trušenja, sjenila se jako brzo troše. Očekujte da ćete intenzivnim korištenjem već nakon mjesec-dva dotaknuti pan. Svako sjenilo ima samo 0,7g pa to i nije neko čudo. Definitivno su škrti po tom pitanju!


TEMPERA - bež mat nijansa. Koristim ju samo za setiranje baze po cijelom kapku.
GOLDEN OCHRE - zemljasto žuta mat nijansa. Savršena je za pregib.
VERMEER - perlasta (bijelo-ružičasta) shimmer nijansa, ima metallic finish. Koristim ju na unutarnjem dijelu kapka i u kutu oka. Predivno naglašava oči. Ima najljepšu shimmer formulu ikad, podsjeća me na butter bronzer. Vrlo, vrlo kremasta!
BUON FRESCO - mauve/lila mat nijansa. Moram priznati da ju rijetko koristim.
ANTIQUE BRONZE - topla smeđa nijansa, tj. antički brončana shimmer nijansa (sam naziv dovoljno govori). Savršena je za lagani dnevni smokey.
LOVE LETTER - nijansa koja se po mojoj procjeni najteže blenda, može vrlo lako izgledati patchy. Definitivno je najsuše teksture. Ipak, obožavam ju koristiti. Najčešće ju kombiniram u pregibu oka i vanjskom kutu.
CYPRUS UMBER - tamnija mat smeđa, podsjeća na boju kave. Jedna od rijetkih nijansa hladnijih nota. Volim koristiti u vanjskom kutu.


RAW SIENNA - topla svijetlo smeđa mat nijansa. Moja omiljena nijansa za pregib, jako brzo sam joj dotakla pan.
BURNT ORANGE - smećkasto narančasta mat nijansa. Obožavam ju koristiti za postizanje dubine oka. Savršeno funkcionira u suradnji s nijansom Raw sienna.
PRIMAVERA - šampanjac shimmer/metallic nijansa. Teksturom je identična Vermeer nijansi. Također ju obožavam nanositi po unutarnjem dijelu kapka. Ima najljepšu shimmer formulu ikad, podsjeća me na butter bronzer. Vrlo, vrlo kremasta! Još malo i dotaknut ću joj pan. Kombiniram ju uz svaki look.
RED OCHRE - crvenkasto smeđa mat nijansa. Hladnija je i odlično funkcionira na svakom dijelu oka.
VENETIAN RED - uz love letter je najsuša nijansa u paleti (ali u puno manjoj mjeri), pa se tako i teže blenda. Unatoč tomu, zaljubljena sam u nju i stalno ju koristim.
WARM TAUPE - sivo smeđa mat nijansa. Odlična za pregib. Jako dobro funkcionira uz hladnije nijanse.
REALGAR - ciglasta mat nijansa. Obožavam narančaste nijanse, a ova se savršeno blenda. Korištena je u look-u iznad, uz nju se mogu raditi divni dnevni look-ovi.

Pogledajte video u kojemu je cijeli eye makeup kreiran s ABH paletom:

Količina: 9,8g (14x0,7g)
Cijena: cca €50 (oko 400kn)
Rok trajanja: 6 mjeseci
Možete ju pronaći na web stranici Beauty Bay, a na vašim vratima će se pojaviti u roku dva tjedna. Poštarina je besplatna za sve narudžbe iznad €18, carine nema jer je Velika Britanija još uvijek u EU.

Treba li vam ova paleta? Vjerojatno ne. Je li hype opravdan? Definitivno da!

Što vi mislite o Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleti? Biste li ju kupili?

You Might Also Like

1 komentari

  1. Nemam neki poseban razlog ali vec je ne koristim nekoliko mjeseci...😐 Ona je zaista savršena bas po svemu, no mene u zadnje vrijeme pucaju neki neutralani pa i hladni tonovi na očima... Ali kad tad cu je opet ludacki koristiti... To su neke moje faze😂😂

    Mislim da sam u 2 nijanse dotakla pan... Brzo se troši, to joj je mana

    OdgovoriIzbriši