Ljetni haul

lipnja 30, 2014

Ovo ljeto mi zaista fali brdo stvari, od majica pa do sandala. Obavila sam dio kupovine ali to još nije ni približno gotovo. S obzirom na svoju ovogodišnju "liniju", odlučila sam se kupiti odjeću koja će mi prekriti što više nedostataka. Trudila sam se kupiti što više stvari, po što jeftinijoj cijeni. Studiram u Varaždinu i nisam imala vremena otići do Zagreba tako da mi je izbor trgovina bio oskudniji, ali meni to nije nimalo smetalo. Štoviše prezadovoljna sam obavljenim shoppingom! Ako vam se svidi što od ovih proizvoda požurite u trgovačke centre, još malo pa nestalo! Sniženja su posvuda!
Ako vas zanima što sam sve kupila nastavite čitati post. :)



Pa krenimo! Počinjem sa svom odjećom koju sam kupila u H&M-u. Po zaista nevjerojatno niskim cijenama, nisam mogla vjerovati da ću potrošiti tako malo, a nositi pune vrećice! :)



Prva na redu je plava haljina iz nove kolekcije, cijena joj je 69,90 kn. Postoji i u drugim nijansama koje možete pogledati ovdje. Kao što je vidljivo na slici na leđima ima napravljeni X koji dodatno uljepšava haljinu, pogotovo ako želite nositi konjski rep ili punđu. Odličnog je materijala, lagana i prozračna. Ističe vaše obline, a prekriva mane pogotovo područje trbuha i nogu. Jako lijepo pada. Haljina je jednostavna i ne treba joj puno dodataka, jedna statement ogrlica, sandale i spremne ste! :)




Jedan od mojih najdražih ulova je ova cvjetna haljina, koju sam platila samo 35,00 kn i uz to veličina je XS. Kud ćeš bolje? Vrlo je slična po kroju prvoj haljini, ali je zatvorenija (naprijed i natrag). Istoga su materijala, vrlo lagana i udobna. Predivno stoji i stanjuje. Također joj nije potrebno puno dodataka. Uvjerena sam da u Varaždinu ima još koji broj, pa ako ste blizu požurite! :)




Nedostaje mi jako puno majica, zapravo otišla sam u kupnju s namjerom da si kupim hrpu majica koje mogu nositi na faks, a da su prozračne, lagane i iskoristive za druge kombinacije. Ova majica je također bila na sniženju, koštala je 35,00 kn. Ima ih u raznim motivima, ali ja sam više minimalistična osoba kada su boje u pitanju, tako da je cijeli moj ormar uglavnom u crno-bijelim bojama. Iako je ljeto i crno najviše privlači sunce, nisam mogla odoljeti. Majica je tako lagana i jednostavna, na leđima je otvorenija i također ima X. Prozračna je i ne stišće se uz tijelo. Moguće ju je nositi sa trapericama, starkama ili opet sa nekom suknjom i sandalama. To prepuštam mašti na volju. :)




Ovu majicu sam kupila isključivo zato što je bila na sniženju i pogodna je za faks. Kada vidim da je sniženje, odmah si zamišljam uz što bih to mogla nositi i kako bi to stajalo. Crne je boje tako da pristaje uz cijeli moj ormar. Cijeli gornji dio joj je proziran, a na prednjoj strani je od čipke. Donji dio je pamučan i prozračan. Široka je što meni super dođe za ove ljetne dane, a i to mi lijepo izgleda u laganim hlačama. Ako ništa budem ju koristila za sprovode. Cijena joj je 35,00 kn.



Zadnje iz H&M-a, ali ništa manje vrijedno su ove meni super, super, super loose hlače. One su ujedno jedan od mojih najdražih modnih komada svakog ljeta. Kupila bi ih najrađe u svim bojama! Tako su lagane i prozračne, super stoje uz sve kombinacije. Ja ih najviše volim nositi uz sandale i neku laganu majicu crne ili bijele boje. Najdraže su mi kada imam lazy day. Cijena im je 99,90 kn, ali to meni nikako nije bitno, jer za njih se isplati. Najteže mi je bilo odlučiti se za dizajn koji ću kupiti. Ostale printove možete pogledati ovdje.



Moj look uz prethodne hlače i majicu, dokaz da za jedan odličan ljetni dan nije potrebno puno novaca, a ni previše truda oko izgleda. Nadam se da vam se sviđa. :)
Na fotkici sa mnom je moj najdraži ljubimac Barki, bez njega nema poštenog slikanja. :)




Predivan svileni crni kombinezon/jumpsuit, golih leđa. Kupljen na sniženju u tally weijl-u za 79,90 kn. Do sada sam ga samo jednom nosila, ali sam oduševljena. Nažalost nemam sliku kako stoji na meni. Vrlo lagan materijal, nažalost nije toliko prozračan. Kombinezon nosim uz salonke i statement ogrlicu, uvijek se trudim da bude minimalistično, a oku ugodno. Preporučam svakoj curi da si kupi jedan ovakav kombinezon, jer se može nositi za sve prigode i uvijek ga ljudi zapaze. :)






 Za kraj sam ostavila modne dodatke. Ove dvije statement ogrlice sam kupila preko ebay-a po vrlo povoljnim cijenama. Prva, odnosno crvena je koštala 4,29 $. Za crvenu sam se odlučila jer sam nedavno kupila crvenu torbu, a ja iskreno volim kada mi torba-cipele-nakit budu iste boje. Identičnu ogrlicu sam vidjela u  Accessoires-u kako se prodaje za 130-ak kuna! Nisam mogla vjerovati. Jedan koristan savjet, nikada nemojte kupovati nakit kod nas! Na ebay-u i ostalim web shopovima ćete proći puno jeftinije. Link ogrlice.
Druga ogrlica je bila nešto jeftinija, 2,75 $ kupila sam ju zbog motiva koji pašu uz većinu moje odjeće i ja jednostavno obožavam modne dodatke. Link ogrlice. Nažalost još mi ni jedna ogrlica nije stigla, ali čim stignu obavijestim vas koliko sam zadovoljna, s obzirom na cijenu. :)





New Yorker naočale o kojima nemam nešto previše za reći, koštale su 79,00 kn. Kupila sam ih jer su mi se stare potrgale, meni su lijepe. Ne štite nešto previše od sunca, ali njihova stakla jako lijepo uljepšavaju boje okoline. Lijepo stoje, zapravo to su bile jedine koje su mi još nekako stajale. Imam jako puno problema sa pronalaskom naočala. Imate li i vi takvih problema? :)

Također sam preko ebay-a naručila umjetne trepavice i ljepilo, ali nešto više o tome kada stignu! :)
Uskoro možete očekivati recenziju o svim mojim revolution proizvodima koje sam naručila preko pink pande.

Evo napokon smo došli i do kraja mog prvog posta, nadam se da vam se sviđa moj način pisanja i stvarčice koje sam si kupila. Još si zapravo moram puno toga kupiti kao što su nove rimljanke, kratki kombinezon, hlačice i mnogo drugih sitnica, ali jednostavno nisam mogla više čekati sa ovim postom. Slobodno komentirajte i recite o čemu bi voljeli da pišem. Što ste si vi kupile ove sezone? Želite li saznati kako ja naručujem s ebaya i po kojim cijenama? Za sve upite slobodno mi se obratite, možda me i potaknete na nove postove. :)

Kisses to my Ladies! :*






You Might Also Like

4 komentari

  1. I ja sam kupila ovu crnu majicu u HMu, baš mi je slatka bila. :)
    Inače dobar ulov ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, zaista se ponosim sama sobom kako sam jeftino prosla. :)
      Majica je super lagana za svaki dan, a cijena joj je jos bolja! :)

      Izbriši
  2. Isti stil imamo haha :D e te hlace sam kupila, ove koje nosis na slici, tak moje izgledaju :) al ih nisam uspjela uslikati kako spada. Preslatke su mi one prve haljinice <3

    OdgovoriIzbriši