AVON favoriti

srpnja 12, 2014

Godinama naručujem proizvode iz avona, isprobala sam sigurno 3/4 njihovih proizvoda, upravo zbog toga odlučila sam se na ovu recenziju.

Pisati ću o proizvodima koje svakodnevno koristim i koji su pogodni za ove ljetne dane. Nažalost neću pisati o kremama za sunčanje, ali svake godine ih također kupujem od njih. Pa ako vas zanima što mislim o njima, komentirajte mi pa ću se potruditi što prije napisati recenziju. :)




Cijene koje će biti napisane su iz zadnjeg broja kataloga, a za one proizvode kojih više nema u katalogu ću napisati cijenu po kojoj mislim da su kupljeni!
 
Prvi proizvodi o kojima ću govoriti su preparati za kosu. Nema ih puno, ali meni su jako bitni.
Advance Tehniques serum za vrhove kose je vjerojatno proizvod za koji ste svi čuli. Oduševljena sam s njim i koristim ga već godinama. Koristim ga nakon svakog pranja kose. Stvoren je za ispucale vrhove i zaista djeluje. Ima predivan miris po jabuci i lako se nanosi. Dovoljno je 2-3 puta stisnuti pumpicu i razmazati serum po vrhovima. Možete ga nanositi na mokru ili suhu kosu, stvoren je za sve tipove kose. Ne masti kosu i ne treba se ispirati! Ne troši se brzo, sadrži 30 ml seruma, a cijena mu je 29,00 kn. Također koristim i Advance Technigues serum sa arganovim uljem, ali nažalost ga nemam trenutno jer sam ga potrošila. On se nanosi na cijelu kosu, sav ostali princip, količina i dr. im je ista. Preporučam ih svima!
Advance Techniques Mirror Shine Spray je sprej za sjaj kose. Može se koristiti za sve tipove kose i daje kosi dugotrajan sjaj. Svaki put kada ga koristim, kosa mi miriše kao kada izlazim iz frizerskog salona. Zadovoljna sam njenim izgledom i mirisom. Sprej nanosim kada operem i osušim kosu, ali koristim ga samo kada izlazim u grad. Jednostavno ga samo pošpricam po kosi, nema nekog teškog rukovanja proizvodom. Postoje još i sprejevi za ravnanje kose i zaštitu od topline, također ih toplo preporučam. Cijena 29,00 kn, a količina 100 ml.
Naturals spray za kosu, ja jednostavno obožavam sve proizvode za kosu, koji joj daju nevjerojatan miris. Upravo zbog toga sam kupila ovaj sprej. Izabrala sam miris trešnje, nažalost ne znam kojih je vrsta još bilo jer su promijenili pakiranja i aromu. Sada su u prodaji kopriva i čičak, te breskva i shea maslac. Ovakav sprej ne pridonosi previše za zaštitu kose, nego ju samo osvježava i daje joj predivan miris. Stvoren je za sve tipove kose. Nanosi se na čitavu suhu kosu. Cijena mu je 17,00 kn za 150 ml. Moja bočica je pri samom kraju i jako sam razočarana što neću moći kupiti drugu!





Vjerovali ili ne, ja sam oduševljena avon-ovom pincetom. Mislim da je više nemaju u prodaji. Trenutno nemam katalog kod sebe, a na online katalogu je nema. Nalazila se na stranicama Colortrenda, a cijena joj je bila oko 30,00 kn. Ima presladak print curice, a i jako dobro čupa obrve. S njom mogu počupati i najsitnije dlačice. Jest da malo jače čupa i boli, ali ne ostavlja veliko crvenilo i rezultat je vidljiv. Ja sam jako zadovoljna s njom i vjerojatno ću je koristiti još jako dugo.





U svojoj kolekciji imam jako puno avon-ovih lakova, danas sam se odlučila predstaviti ove dvije predivne ljetne nijanse - Coral beat i Lime splatter.
Lime splatter je tipa Speed dry, tj. jako brzo se osuši (u roku 30-60 sec). Coral beat je nailwear pro, tipičan lak kojemu je potrebna minutica do dvije, tri da se osuši. Oba laka se jednostavno nanose, potrebna su dva sloja da bi imala predivan sjaj i boju. Skidaju se dosta brzo, ali da se popraviti. Svaki ima 12 ml proizvoda, a cijena je 25,00 kn. Možda ima kvalitetnijih lakova na tržištu ali ja se zadržavam na avon-ovim jer su jeftini, a imaju veliki izbor nijansi koje ja volim. Ove nijanse su za malo hrabrije djevojke. :)






Također proizvod za koji ste sve čule, superSHOCK MAX maskara. Jednostavno predivno oblikuje trepavice, daje im volumen, dužinu, pigment i trajnost. Kupila sam ju više puta, ovakva ambalaža kao na slici više nije u prodaji, opet su se vratili na staru verziju crne klasične ambalaže.  Dolazila je u više ambalaža, sjećam se da je postojala i crna sa ljubičastom čipkom. Crnu ambalažu imam, negdje je sigurno spremljena ali ju ne mogu naći. Sve koje imam su crne boje (Black). Ova maskara je specifična po svom aplikatoru (četkici) koji je ogroman za razliku od drugih, a tako praktičan i djelotvoran. Stvarno ju preporučam svima! Košta samo 39,00 kn, a dobijete 3 ml proizvoda!  Jedina mana im je što se jako brzo suše!



Na red su došli i proizvodi za usne, koje ja koristim jako često i bez kojih ne mogu. Izabrala sam što raznolikije proizvode, da više proizvoda opišem i recenziram.
 



Plump pout sjajilo za usne, meni iskreno najdraže sjajilo. Mogla bih ga hvaliti cijeli dan, ali ću napisati samo u kratkim crtama što volim kod njega. Hidratizira usne, daje efekt većih usana, postoji u jako puno nijansi i ima predivan aplikator. Volim osjećaj koji daje mojim usnama, onako ih hladi kako bi postigao njihov efekt punijih usana. Sadrži 7 ml, moj je u boji pink pucker, a cijena mu je 29,00 kn.
Olovke za usne sam odlučila recenzirati u dvije verzije. Jedna ima tanku olovku, a druga debelu. Obje su mi preodlične.
Prva na redu je olovka za usne glimmerstick, ne znam u kojoj je nijansi jer ne piše na njoj, ali boja je roza. Proizvoda ima puno, radi na princip da se olovka okreće i tako izlazi sam proizvod. Jako se jednostavno nanosi, lijepo je pigmentirana, ne razmazuje se. Cijena joj je 29,00 kn, a sadrži 0,25g proizvoda.
Druga olovka više nije u prodaji, mislim da je bila limitirano izdanje. Naziv olovke je irresistibly sexy. Ova olovka je posebna jer se može koristiti kao ruž, jako je lijepo pigmentirana i ne razmazuje se. Ima veliki špic (jer je velika) pa je možda teže za nanositi, ali ja ju jako volim i kupila sam ju u predivnoj nijansi - naturally naked. Nažalost nigdje na proizvodu ne piše količina, a cijena joj je bila oko 35,00 kn.
Hidrokolor ruž za usne dolazi u predivnim ljetnim nijansama, ja ga imam u više nijansa. Nisam htjela sve recenzirati jer bi to ipak bilo malo previše. Nijansa na slici je iced coffee, koju možete nositi svaki dan u bilo koje doba. Neutralnija je i pristaje uz sve. Ruž nije težak i hidratizira vaše usne. Nijanse su jako dobro pigmentirane. Cijena mu je 35,00 kn, a količina 3,6 g. 
Još jedna nijansa koju preporučam je narančasta - tangerine tango.  


Sprayevi za tijelo su must have svako ljeto! Imam ih od lubenice, trešnje i ljubičica. Sve i jedan od njih mi je pri kraju, morati ću kupiti nove. Koristim ih ljeti poslije svakog tuširanja. Špricam si gornji dio tijela, dovoljno je našpricati par puta i dobro razmazati da se lijepo upije u tijelo. Dugotrajni su i predivnih mirisa. Sada dolaze u drugim aromama, zadržali su samo miris ljubičice, također imaju drugačiju ambalažu. Cijena im je 23,00 kn po komadu, a imaju 125 ml.
Losion za tijelo ima sve iste karakteristike kao i sprejevi, ali je gušće teksture i mora se duže utrljivati da se upije. Hrani, hidratizira i čini kožu glatkom. Cijena mu je 40,00 kn, za 200 ml proizvoda.


Posljednji proizvodi, ali ne manje važni su za lice.
Hidratantni odstranjivač make-upa vrlo dobro čisti vaše lice, čak je vrlo djelotvoran kada je vodootporna maskara u pitanju. Količina 150 ml, a cijena 29,00 kn.
Illuminating face pearls su zaista moj favorit ljeta, ne truse se, dugotrajne su i shimmeraste. Ne ističu se previše na licu, nego se lijepo stope. Sadrže 22 g proizvoda, a cijena im je 55,00 kn. Jedina zamjerka im je malo viša cijena.


Ideal flawless 3 u 1 podloga za lice, kombinacija tekućeg pudera, pudera u prahu i korektora. Odabrala sam ga za ljeto jer ne trebate nanositi puno slojeva pudera, dovoljan je samo ovaj 3 u 1, odlično prekriva i dugo ostaje. Potrebno ga je samo fiksirati. Uz njega dolazi ogledalo i spužvica. Spužvica odlično nanosi proizvod i daje prirodniji izgled. Ambalaža je klasično lijepa i jednostavna. Boja koju ja koristim je natural beige, a koliko sam zadovoljna vidi se iz priloženog. Nisam ga vidjela u katalogu, ali mislim da mu je cijena oko 50,00 kn, a količina 9g.


Sviđaju li vam se moji favoriti? Koristite li koje od njih? Planirate li koje kupiti? :)

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

4 komentari

  1. Da, ni ja nisam viđala u katalogu više ovu pincetu, međutim u prošlom ili pretprošlom se na stranicama Colortrenda mogla naći Hello Sailor pinceta i presuper je. Pretpostavljam da su samo malo promijenili dizajn. :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala sam 3u1 podlogu i zadovoljna sam s njom, a sviđaju mi se i njihove perle za lice, no ja imam one brončane.

    OdgovoriIzbriši
  3. Stalno nešto naručujem iz AVONa :-) Također se slažem u vezi sprejeva za tijelo i maskare SuperShock. Maskaru imam u ljubičastom limitiranom izdanju, a sprejevi su mi - moram skupit sve :D Preodlični su za ljetne dane i super su zamjena za parfeme.

    OdgovoriIzbriši
  4. Moram nešto naručiti iz Avona jer nisam jako dugo. Baš me privlače njihovi ruževi :)

    OdgovoriIzbriši