Baby lips

srpnja 18, 2014


Već sam pročitala par recenzija o baby lips balzamima. Većinom ni jedna blogerica nije zadovoljna, stoga sam se odlučila napisati svoje mišljenje.


Čim sam pročitala da su stigli u naše drogerije pojurila sam u Kozmo. Znala sam da verzije koje su u boji i nemaju SPF zaštitu ne planiram kupiti, jer kao i ostali balzami za usne samo lijepo mirišu i nemaju nikakav učinak na usne. Na izbor su mi ostale dvije verzije Hydrate i Intense Care, jer  Mint fresh nije bio izložen. Mislila sam kupiti Intense Care, ali mi je ambalaža bila ružnija, stoga sam si kupila Hydrate koji dolazi u preslatkoj plavoj ambalaži sa rozim slovima.  Platila sam ga 18,99 kn.




Kod nas dolaze u 6 varijanti
Intense care - aroma trešnje-badema, SPF 20
Hydrate - aroma limun-bosiljak, SPF 20
Mint fresh - aroma mente, SPF 20
Peach Kiss - breskvasta boja,  aroma breskve
Pink Punch - ružičaste boje, aroma marakuje
Cherry Me - crvenkasta boja, aroma trešnje 


Baby lips dolazi u drogerijama u prozirnom plastičnom pakiranju te ga ne možete otvarati i mirisati. To je po meni odlično, jer znam da mi nitko nije packao po proizvodu i gurao svoj nos. Ambalaža samog proizvoda je dosta čvrsta, pao mi je već par puta na pod i nije mu se ništa dogodilo, o izgledu neću ni pričati svi znamo da je preslatko


Svoj baby lips stalno nosim u torbici i koristim ga svaki dan redovito. Mrljam se svako malo. Moja varijanta Hydrate ostavlja lagan sloj na usnama i malo masniji sjaj, dosta dugo se zadržava na usnama. Koristim ga već 10 dana, mogu reći da vidim razliku i da DJELUJE, iako imam suhe usne koje su malčice ispucane. Na pakiranju piše da za potpunu obnovu trebaju 4 tjedna, tako da mogu zamisliti kakvu ću razliku vidjeti onda. Planiram ga upotrebljavati i na moru, te me iskreno zanima kako će djelovati. 

Ovo nisu balzami za neku hard core obnovu usana, to smo svi odmah mogli zaključiti i na početku. Ne bih rekla da hidratizira usne 8 sati kao što je napisano, ali sat vremena sigurno. Ja se mazuckam svakih sat - dva kada ga vidim u torbici, tako da je meni odlično! :D



Ne očekujte puno od proizvoda za usne koji su u bojama i lijepo mirišu!
Smiju ga upotrebljavati samo odrasli!

Iskreno preporučam da ako niste kupite Hydrate, ja sam iskreno zadovoljna. Možda sam ja u zabludi, ali to je moje osobno mišljenje i iskustvo.

Jeste li isprobale Hydrate verziju?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

2 komentari

  1. Slažemo se za Hydrate. I fora mi je što si i ti birala prema izgledu ambalaže. Tako sam i ja :D

    OdgovoriIzbriši
  2. meni nazalost nisu se pokazali kao najsretnije rjesenje, sjaj je lijep ali meni ne hidratiziraju bas previse, sve je to nesto slabo i povrsinsko :( bit ce dobri za nekoga tko nema zahtjevne usnice :)

    OdgovoriIzbriši