EQUA bočice

srpnja 03, 2014

Dosadilo mi je na faks nositi plastične boce, koje brzo poprime neugodan miris, potrgaju se i negdje se jednostavno izgube. Ekološki sam osvještena i godinama sam željela kupiti jednu EQUA bočicu, ali jednostavno sam novce uvijek potrošila na nešto drugo. Na svu sreću imam dečka koji uvijek sluša što se meni sve sviđa i što bih voljela imati, pa mi je kupio jednu! Naravno znao je koji dizajn želim, blago meni. :)

EQUA bočice dolaze u plastičnim i staklenim (cmyk kolekcija) varijantama. Možete ju naći u dvije veličine 0,4l i 0,6l. Ja imam plastičnu, dizajn pixli, 0,6l. Koristim ju već godinu dana.




Jako sam zadovoljna ovom bočicom, koristim ju svaki dan za sve prigode kao što su: faks i teretana. U zimskom periodu obavezno ju koristim za čaj koji nosim svuda sa sobom. Od kada ju imam ne koristim doma čaše, u nju točim  sokove, vodu i ostale napitke. Studentica sam i tlaka mi je prati suđe (najgori kućanski posao na svijetu), tako da si smanjim barem 15% čaša za pranje na tjedan.

Prednosti bočica:

- Kupnjom EQUA bočice darujete 10 % profita od prodaje boca ekološkim organizacijama
- Podržava temperaturu do 100  ºC
- Može se prati deterdžentom ili u perilici za posuđe
- Ne sadrži BPA
- Možete ju koristiti na poslu, u teretani, školi/faksu, trčanju, za kavu, čaj i ostale aktivnosti i pića koja vam padnu na pamet
- Ekološki osvještene 
- Sadrži platnenu ručku, za lakše nošenje
- Lagana je
- Ima veliki utor, možete dodati razno voće unutra, što god vama padne na pamet
- Praktična

Jedina zamjerka je što se moj print malo isprao (vidljivo na slikama, nažalost nemam slike izvornog stanja :( ), ali kao što rekoh upotrebljavam ju svakodnevno. Ne mogu joj to zamjeriti. Ponekad mi zasmeta ta platnena ručka jer kada perem bočicu ona se smoči i malo duže joj treba da se osuši.


 
Ispričavam se na lošijim slikama, slikane su pod umjetnim svjetlom. :/

Na svakoj EQUA bočici nalazi se logo bpa.

BPA je opasna kemikalija, nalazi se u svim običnim plastičnim bocama. Povezana je sa alergijama, rakom dojke i prostate. BPA free je certifikat da EQUA bočica ne sadrži opasne kemikalije. :)

Za više informacija posjetite stranicu mojaequa ili EQUA Hrvatska.
Možete ih kupiti u svakom Interspar-u ili na web stranici.
Cijena im je u intersparu 69,00 kn za 0,6l, a za 0,4l je 39,00 kn (ali to nisam sigurna). Staklena kolekcija je dosta skuplja, ako dobro mislim jedna košta 99,00kn. Web cijene također možete vidjeti na stranici.

Preporučam svima! :)

Imate li već svoju equa bočicu? Kakvi su vaši dojmovi?

Kisses to my Ladies! :*



You Might Also Like

3 komentari

  1. Bilo kuda, voda uz mene svuda! :D Stvarno ću si više morati nabaviti tu bočicu, koja mi je već duže vrijeme u planu. Sad kad si je tako nahvalila, morati ću se više trgnuti :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam takvu jednu i jako sam zadovoljna.
    Preporučujem ju svima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da bih si ušparala gomilu novca kojeg potrošim kupujući vodu u plastičnim bocama samo zbog boce. Ali ne još. Ili kad se vratim s mora ili dečka pod ruku i u šoping. :D

    OdgovoriIzbriši