Sleek Blush by 3 in Flame

kolovoza 21, 2014

Nakon što sam veći dio mjeseca (pogotovo na moru) koristila ova predivna rumenila, vrijeme je za recenziju. Puno vas je izrazilo želju za ovom recenzijom, pa se nadam da ćete biti zadovoljne! :)




Ovu predivnu paleticu naručila sam sa službene stranice Sleek makeUP. Trebalo joj je od prilike dva tjedna da mi dođe u naručje. Bila sam užasno nestrpljiva, ali kada je napokon dostavljena bila sam najsretnija osoba na svijetu. Znate onaj izraz 'sretna kao malo dijete'? E pa ja sam se baš tako osjećala i sada se tako osjećam dok pišem ovaj post. :)

Iskreno, ovo mi je prvi proizvod od Sleek-a, ali bude se to promijenilo! :)


Kao i uvijek prvo ću krenuti sa ambalažom. Paletica je dostavljena u zaštitnoj kutijici koja je oslikana sa printom koji je sada već postao zaštitni dio Sleek proizvoda, tj. na njoj su nijanse samog proizvoda koji ste kupili. Na poleđini se nalaze sastojci koji su korišteni pri stvaranju rumenila.

Kutijica samog proizvoda je klasična crna mat sa Sleek makeUP natpisom, čvrsta je i vrlo praktična. Iskreno, ja sam oduševljena klasičnim kutijicama jer su uvijek nekako profinjene. Problem kod ambalaže je što svaki vaš otisak prsta tj. packe ostaju na njoj. Na poleđini možete vidjeti naziv svake nijanse rumenila (furance, bon fire i molten). Kutijica je jako kvalitetna što se tiče zatvaranja i otvaranja. Kada ju otvorite s jedne strane vam se nalazi ogledalce, a s druge predivna rumenila. Ogledalo je po meni kvalitetno i možete se slobodno pouzdati u njega tijekom šminkanja.


Ova paletica rumenila je trenutno na sniženju i košta $7,49 (inače $14,99). Sadrži 20 grama samog proizvoda, možete ju koristiti 24 mjeseca od dana otvaranja. Ako Vam se u nastavku svidi što mislim o njoj, požurite i naručite ju! Također je u tijeku akcija 3 for 2! :)

Sve tri nijanse rumenila su zaista IN FLAME. Vrlo su intenzivne i dobro pigmentirane. Dugotrajne su, na mom licu su bile identičnog inteziteta do skidanja. Kvaliteta se može vidjeti pri samom otvaranju kutijice, prije nego što uopće isprobate rumenila. Jednostavno zrače nekom energijom koju ne znam ni sama objasniti, budete shvatile ako kupite ovu paleticu. :) Platila sam ju po cijeni od 48,00 kn, što je vrlo povoljno za tako kvalitetan proizvod. Iskreno da je bila još koja nijansa na sniženju, ne bih izabrala In flame. Ali sada kada vidim koliko sam zadovoljna ovom paleticom, ne bih ju nikako zamijenila, iako ja općenito više volim neutralnija rumenila kao što su peachy nijanse.
Dosta se truse - jedina zamjerka!


Na svjetlijoj puti su ove nijanse  ipak malo preizražajne i ne bi ih preporučila djevojkama koje imaju istu. Na svu sreću ljeto je i na moru sam pocrnila, pa mi je paletica bila odlična i sada koristim samo nju.



Svaka od ovih nijansa rumenila ima svoju priču. 
Prva s lijeva MOLTEN je nijansa za koju sam prvu skupila hrabrost, ipak je najsvjetlija i nekako najbliža onim peachy nijansama o kojima sam govorila. Mat je i izgleda vrlo lijepo i prirodno na licu, stopi se sa vašom kožom, daje taj neutralniji look i jako sam zadovoljna s njom. Daje vašem licu svježi izgled i podigne cijeli look. 
BON FIRE odnosno srednja nijansa, je meni najmanje draga. Nisam ju uopće puno koristila jer je za mene ipak malo too much. Jako je crvena, kada sam ju prvi put stavila imala sam osjećaj da sam se pretvorila u crvenu papriku. Zato cure oprez, stavljajte ju u jako malim količinama jer je jako intenzivna. Također je mat. Uz neutralni look super pristaje, jer se jedina ističe. Uz malo prakse i truda može se dovesti u red.
Zadnja, meni najdraža nijansa (još nevjerujem) je FURNACE. Sadrži zlatni shimmer, a sama je crvenkaste boje, ali u svjetlijoj nijansi od bon fire-a. Izgleda predivno na licu, ali također ju nanosite u određenim granicama. Ovu nijansu nosim skoro svaki dan, baš sam oduševljena. Super mi je za dnevni i večernji look. Ma zaljubila sam se!



Ako se odlučite za kupnju bilo koje palete rumenila od Sleek-a, uvjeravam vas nećete požaliti! :)
Iako ovo nisu nijanse u mom stilu, jednostavno su me u kratkom roku oborile s nogu i ja ih ne bih mijenjala! :)
Za mene su čista desetka!

Što vi mislite o njima? Jeste li ih već isprobale?
Onda što čekate, ajmo kupnja! :D

Kisses to my Ladies! :*


You Might Also Like

5 komentari

  1. Najbolja rumenila,ja ih obožavam imam dva tria Sleek. traju mi cijeli dan na licu ma idealna su :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja sam se zaljubila na prvi pogled, stvarno su fenomenalna! Bude ih i kod mene bilo još :D

      Izbriši
  2. Nijanse su divne :) za Sleek rumenila sam čula sam pohvale, šteta što još uvijek nisam ništa od njih naručila :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ovo isprobala, ali imam Lace i to su jedina rumenila koja koristim u zadnjih skoro godinu dana :D najbolja su definitivno :) Flame je isto lijepa paleta. Meni se isto truse ali dobro nekako sam vec naucila baratati s time :D

    OdgovoriIzbriši
  4. prekrasna paleta rumenila,dugo si želim jednu ovakvu :)

    OdgovoriIzbriši