TAG: Potroši 6 do Božića

studenoga 16, 2014

Curke moje drage, znam da me nije bilo sramotno dugo vremena. Obaveze su mi oduzimale svo vrijeme, ali evo vratila sam se i nadam se da više neće biti ovako dugih pauza. U glavi imam hrpu postića koje već lagano realiziram, a za početak sam se odlučila za lagani tag naziva - Potroši 6 do Božića. Obožavam tag postiće i uvijek se trudim sudjelovati u što više njih, tako nisam mogla propustiti ni ovaj. :)
Proizvode koje ćete moći vidjeti dalje u postu kao što i sam naziv kaže, su proizvodi koje sam odlučila potrošiti do Božića, odnosno do 25. prosinca. Ja ću se potruditi da ih zaista potrošim, a također ću vas redovito obavještavati kako napredujem. Imam točno 40 dana da ih potrošim.
Pozivam vas sve da se priključite! :)







1. Balea losion za tijelo (kokos i shea) - masovno kupujem raznorazna mlijeka, losione, sprejeve i kremice za tijelo. Ovisna sam o svim tim predivnim mirisima. Naravno nikad ih ne potrošim do kraja, samo neki od razloga su što sam ponekad prelijena uopće namazati se poslije tuširanja ili si jednostavno kupim drugi proizvod te zaboravim na stari. Ovaj losion mi je kupila mama, predivnog je mirisa i svi u mojoj okolini ga obožavaju. Pakiranje je od 400ml i jednostavno ga nisam stigla potrošiti uz sve ostale preparate za tijelo koje posjedujem. Ostalo mi je još najmanje 1/2 bočice proizvoda.


2. Catrice translucent loose powder - puder odlično obavlja svoj posao i vrlo sam zadovoljna s njim. Želim ga što prije potrošiti jer ne volim taj prah koji leti svuda i sve zamaže (uništava mi živce). Neću više nikada kupovati loose verzije pudera, od sada samo kompaktne.


3. Essence I <3 stage baza za sjenilo - nikako me nije oduševila i izbjegavam ju već dosta dugo. Nisam potrošila ni 1/10 proizvoda, tako da me čeka težak posao. Umjesto nje sam si nabavila avon-ovu bazu i stvarno sam prezadovoljna, preporučam svima! :)


4. Catrice better than false lashes maskara - vodootporna maskara koja može konkurirati puno skupljim maskarama. Preporučam curama koje žele dobiti dobar omjer cijene i kvalitete. Radujem se korištenju ove maskare, a još više kupovanju neke druge. :) Mislim da ću ju jako brzo potrošiti, jer sam ju koristila dosta često.


5. Makeup Revolution korektor - nisam zadovoljna ovim proizvodom i vrlo rijetko sam ga koristila, kada jesam to je bilo za posvjetljenje područja oko očiju, tj. podočnjaka. Ne znam iskreno kako ću ga potrošiti do Božića, biti će to vrlo težak zadatak. Količina proizvoda koja mi je ostala za potrošiti je sigurno 3/4.


6. Avon irresistibly sexy lip pencil - proizvod koji sam teška srca stavila na ovu listu. Obožavam ovu jesensku nijansu naturally naked, predivno pristaje uz svaki moj look. Koliko znam više se ne može naći u avonovoj ponudi! Bit će mi zaista teško potrošiti ovu olovku do kraja jer sam ju toliko zavoljela i znam da si ju neću moći ponovno kupiti. Nažalost do toga bi došlo kad tad, pa ću ovu jesen uživati u njoj što više mogu.


Sviđa li vam se moj izbor proizvoda za: potroši 6 do Božića tag?
Koje proizvode ste vi odlučile staviti na svoju listu?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

2 komentari

  1. Možeš na cimerici potrošit ovo što ti se ne sviđa haha :P
    Lijepe slike ;) :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretno trošenje :D
    Imala sam isti balein losion i baš mi se sviđao miris :) i ja gomilam proizvode za tijelo, ali u zadnje vrijeme sam malo stala, sada samo trošim :D Avon olovku za usne imaš u neto ponudi, pa ukoliko imaš Avon damu, zamoli je da naruči za tebe :D

    OdgovoriIzbriši