New in #2

studenoga 19, 2014



Od početka svoje pauze pa do danas kupila sam zaista jako puno novih proizvoda. Odlučila sam se pokazati vam samo one koje sam prije upotrebe uspjela pofotkati (takvih nema previše, jer sam ja najnestrpljivija osoba ikad!).

Studentske dane provodim u domskoj sobi koja ima samo jedan krovni prozor (ako si uopće možete zamisliti to malo osvjetljenje sobice), stoga sam se morala snaći i fotografirati proizvode svuda okolo doma, gdje sam stigla. Bolje da ne znate! :D Slike nisu ispale najprofesionalnije, ali s onim što se nudilo ja sam super zadovoljna! :)
Pa krenimo sa proizvodima!


Golden Rose



Svratila sam do importanne-a, u potrazi za novim GR ružem koji će mi upotpuniti jesen, sreća je bila moja kada sam ugledala sniženja koja nisam mogla propustiti. Nažalost, morala sam se zadržati  na kupnji tri proizvoda (kasnila sam na vlak!).
Namjera mi je bila kupiti Velvet matte ruž, ali izbor nijansi koji su nudili nije bio ono što sam očekivala, pa sam odustala. Za oko su mi zapeli Vision ruževi sa vitaminom E, odnosno nijansa ruža 120 koja je savršena za moju jesen.
Classic ruževi, bili su samo 10,00 kn (inače su po 25,00 kn) pa sam odlučila isprobati jedan, u predivnoj nijansi 225. Sada mi je žao što nisam kupila još koju nijansu, jer ne događaju se takve prilike svaki dan!!





U Golden Rose-u sam si još kupila Classic rumenilo na sniženju 17,00 kn u peachy nijansi. Na prvi pogled nije mi se svidjela njegova plastična ambalaža (tj. ni sad mi se ne sviđa), malo sam se dvoumila o kupnji. Iako nema tu puno dvojbe kada je rumenilo u pitanju! :)

Avon



Čitanjem recenzija drugih blogerica, odlučila sam kupiti Avon sprej za fiksiranje make up-a. Već sam ga isprobala i mogu reći da sam i sama zadovoljna, svoj posao obavlja vrlo dobro.


Avon-ovu bazu za sjenilo sam koristila i prije, oduševljena sam s njom i ponovit ću kupnju sigurno još puno puta! Preporučam svima!



Naravno, moja kupnja nije mogla proći bez ruževa. Stoga sam si kupila dva Color trend ruža, cijena jednog je bila 11,00 kn. Nisam bila nešto previše zadovoljna nijansama u katalogu kada sam ih naručila, ali čim su mi dostavljeni potpuno sam se oduševila! Ove ruževe sam nekako uvijek izbjegavala, nisu me privlačili (nešto kod njih mi je oduvijek bilo odbojno, ni sama ne znam što točno). Cijena je ipak prevladala, odlučila sam im pružiti šansu. :) Nijanse Rich Ruby i Passion.




Solution BB krema mi je bila već dugo na listi kupnje, ali sam se nekako uvijek povodila za drogerijskim proizvodima jer lakše je bilo odrediti nijansu. Kada mi je stigla odmah sam ju isprobala na ruci. Nisam bila oduševljena jer sam imala šljokice posvuda na koži, a sada ćemo vidjeti kako će to izgledati na licu. Sve me strah!

L'Oreal Paris


Inače nisam ljubitelj ljubičaste boje, ali L'Oreal Infillible sjenila već duže vrijeme promatram i trebam se malo odvažiti sa nijansama. Kod ovih sjenila mi je odlično to što su vodootporna i vrlo su pigmentirana. Znam da je ljeto prošlo i da malo kasnim, ali bio je na sniženju! Uobičajena cijena proizvoda je 58,00 kn, a ja sam ga platila samo 15,00 kn. Oduševljena sam! Nijansa 005 Purple obsession.



Zanima li vas recenzija kojeg od navedenih proizvoda?
Jeste li vi naišle na sniženja koja niste mogle propustiti?
Koji vam se proizvod iz ovog postića najviše dopao?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

7 komentari

  1. SImpatične lokacije za slikanje :D
    Imam Avon bazu za sjenila,super mi je,a fiksator želim isprobat :)

    OdgovoriIzbriši
  2. zanima me solutions bb krema koju nisi predstavila.. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oprosti, slučajno sam ju zaboravila dodati. Hvala ti na obavijesti. :)
      Mislim da će biti i recenzija kreme. :)

      Izbriši
  3. pogledaj u Golden Rose-u od velvet linije 02 i 12, savršene nijanse za jesen <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Želim isprobati fiksator. Kako mu se kreće cijena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ga platila 19kn, ali mislim da mu inače cijena nije veća od 35kn

      Izbriši