Proizvod koji me razočarao

studenoga 27, 2014

U ovom postu neću biti nešto previše opširna. Bitne su same činjenice šampona, a ni jedna od njih nije pozitivna.


Otišla sam u Bipu u potragu za novim šamponom i odlučila sam se za jedan šampon (više se ne sjećam o kojemu je bila riječ) i s njim sam došla na blagajnu., Blagajnica mi je predložila da si ipak uzmem jedan od šampona koji su na popustu (na blagajni). Naravno volim ja popuste, a cijena im je bila 19,99kn pa rekoh zašto ne? Izabrala sam Schwarzkopf GLISS Million Gloss šampon od 400ml (na moju žalost!).





Na proizvodu piše:
Šampon za beživotnu kosu. Obavija vlasi kose sjajem za dugotrajnu BLISTAVOST i milijun ODSJAJA.



Bila sam potpuno optimistična sa ovim proizvodom i jedva sam čekala oprati i vidjeti tu moju raskošno sjajnu kosu. Kada sam kosu osušila još je bila masna i beživotna, bez imalo volumena. Reklo bi se kao da me krava lizala. Mislila sam ok, možda sam ja nešto krivo napravila. Ali svaki sljedeći put kada bih ju oprala moja kosa je izgledala jednako grozno kao i prije pranja. Možda je zbog toga što je moja kosa masnog tipa, pa ne djeluje.
Sam miris šampona je grozan, kao da sam kupila muški gel za tuširanje. U sebi sadrži šljokice, ne znam kako sam mogla pomisliti da šampon sa šljokicama može biti djelotvoran.
Već sam u više postova spomenula kako sam ja nespretna osoba, pa me ne čudi da tijekom tuširanja srušim šampon/gel za tuširanje najmanje jedanput. Ovaj šampon mi se pri prvom padu potrgao, odnosno čep mi je puknuo.



Ponekad samu sebe iznenadim u odabiru proizvoda, ali eto cijena me nekada ipak kupi.

Jeste li se susrele sa ovim šamponom?
Kakvi su vaši dojmovi?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

3 komentari

  1. Ja sam ga propustila, rekla sama sebi kupi šta znaš da valja. Uopće nisan 'zumirala' i vidila da ima šljokice u sebi (razmišljam da ubacin šljokice u svoj šampon...ne ne, nebi bilo dobro haha) Schwarzkopf regenerator u spreju odličan, nemogu bez njega, ostalo mi ništa od njih ne paše. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. A izgleda baš privlačno :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgleda odlično, ali šteta što nije takav i po učinku :/

    OdgovoriIzbriši