Budget friendly ruževi za jesen/zimu

prosinca 01, 2014


Danas sam se odlučila pisati vam o svojim lipstick favoritima za jesen/zimu koji su ujedno budget friendly. :)
Nadam se da će vam se svidjeti jednako jako kao i meni.




Mislim da će priložene slike govoriti više od tisuću riječi, ali ipak ću svaki ruž posebno i opisati. Neću duljiti kao inače, biti ću kratka i jasna (barem se nadam).
Pa krenimo redom! :)

Prvi na redu nam je Ultimate color Catrice ruž, u nijansi 270 Matt-erial Girl.
Mislim da mi je ovo zaista jedan od najnajdražih ruževa! Iako je matt, nekako je i dalje kremast. Ruž se vrlo jednostavno nanosi. Vrlo je pigmentiran, radi se o boji koja je vrlo slična boji vina ali u malo svjetlijoj nijansi. Cijena mu je bila oko 35,00 kn. Preporučam da si prije ruža ipak stavite olovku za usne kako bi duže trajao.
Kao što vidite ruž ima "ozlijeđen" vrh proizvoda, to mogu zahvaliti sestri koja ne zna zatvoriti ruž! Upozorenje: Ne posuđujte sestri proizvode koji su vam u top 10 najdražih, nikako i nikada. 






Sljedeći ruž je Essence longlasting ruž u nude nijansi 06 Barely there! O ovoj kolekciji ruževa sam napravila posebnu recenziju koju možete pogledati OVDJE!





Golden Rose Classic ruž u nijansi 225, je predivna tamna jesenska nijansa (ja sam prezadovoljna). Platila sam ga samo 10,00kn. Mislim da im je cijena bila tako niska jer izlaze iz prodaje, nažalost. :( Vrlo je pigmentiran i treba oprezno s njim jer lako klizi usnama. Dobro je staviti olovku za usne prije njega.





Jedina fuksijasta boja u mojim favoritima je Avon Ultra Colour Bold ruž, nijansa hi-def plum. Pigmentacija mu je odlična, ali zna "krvariti" pa također preporučam nanošenje olovke za usne. Lijepo i ravnomjerno se nanosi, kremast je i sjajan. Meni se svidio na prvi pogled i morala sam ga imati. Stvoren mi je za sva godišnja doba. Kupila sam si i nijansu Fearless Fucshia, ali ona će pričekati malo toplije dane. :) Cijena ruža je ako se ne varam 32,00 kn.





Došli smo i do šećera na kraju, a to je Golden Rose Vision ruž u nijansi 120. Radi se o bordo nijansi, stvorenoj za svaki dan jeseni. Kremast je i sjajan, ali pigmentacija je nešto lošija. Ruž ne traje predugo (2 sata), meni to ne smeta jer ruž obavezno nosim sa sobom i lako ga popravim. Jednostavno se nanosi. Cijena 29,00 kn.





Swatchevi na usnama i ruci nemaju podlogu! Slikano pod umjetnim svjetlom!



Ovo su zaista ruževi koje svaka cura može imati u svojoj kolekciji i ponositi se cijelu jesen i zimu.
Sviđaju li se i vama ove nijanse?
Posjedujete li koji od navedenih proizvoda?
Koji su vaši favoriti za ovu jesen/zimu?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

12 komentari

  1. Najviše mi se sviđa Catrice ruž :)

    OdgovoriIzbriši
  2. super post, obožavam budget friendly teme..o tome se ja najviše fokusiram u svojim postovima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. odličan post :) ne znam koji mi je bolji ruž :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Avonov mi je odličan, baš je "moja boja ruža"! I prije sam ga gledala, ali sada definitivno mislim da si ga naručujem. :)

    Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijep izbor nijansi za ovo hladnije vrijeme. Ovaj GR 225 me malo podsjeća na Bourjois Pretty Plum, premda mi se čini da je Pretty Plum nešto tamniji.

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam Catrice ruž 270 UC iii odličan mi je,definitivno omiljeni.

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam ovaj Catrice koji obozavam i koji isto ima povredu od zatvaranja :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Golden Rose 225 mi je super, bas mislim da su kopirali dosta popularnih ruzeva s njim, morat cu se zaletit do njihovog ducana da vec jednom kupim neki ruz :D
    Odlican izbor sve u svemu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Catrice i Avon su definitivno najbolji :) Slike su super, samo jedan prijedlog, kad slikaš swatch na usnama bilo bi bolje to raditi na dnevnom svijetlu jer ovako je prežuto i nisam sigurna koliko realno, tj. moram se mučiti da vidim koja bi to nijansa i uživo bila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja ti mogu jako tesko doci do dnevnog svjetla jer sam u domu te imam samo krovni prozor. Drugim riječima svjetlo u sobi mi je upaljeno od jutra jer bih inače živjela u mraku. hahah

      Izbriši