The Christmas Tag

prosinca 14, 2014

Kod drage Makeup and OTHER vidjela sam The Christmas Tag i nikako ga nisam mogla propustiti. :) Ukoliko Vas zanima kako ja provodim svoj Božić i što mi je kod njega najdraže, nastavite čitati. Pokušati ću Vam ponekim slikama (koje sam uspjela pronaći u folderskim neredima) vizualno prikazati svoj obiteljski Božić. 

What is/are your favourite Christmas movie(s)?

Definitivno Sam u kući, bez njega mi ne može proći ni jedan Božić. Od malih nogu sa sestrama gledam ovaj film, prije njega bi ugasile sva svjetla i upalile lampice, smjestile se sve u isti krevet te uživale u božićnom duhu Kevina. :)


Do you open your presents on Christmas Eve or Christmas morning? 

Božićna večer, moje sestre i ja smo vrlo nestrpljive i već mnogo godina ipak to činimo uvečer. Najprije imamo obiteljsku večeru, te nakon nje otvaramo poklone. Kasnije svaka sa svojim društvom ode na ponoćku ili do grada. 

Do you have a favourite Christmas memory?

Bijeli Božić. :)

Favourite festive food?

Ne mogu se ja odlučiti samo za jedno jelo pa ću navesti tri, a to su: sarma, francuska salata i šubare. Jedva čekam! Na fotki se vidi rad amatera. haha


Favourite Christmas gift?

Zaista svaki poklon koji dobijem jednako cijenim, ali odlučit ću se za Nokiu 3410, bila sam presretna kada sam ga dobila. Imao je Ringi masku, ako se sjećate onog plavog likića (Ringi) sa vip reklame. Davno je to bilo. :D


Favourite Christmas scent?

Cimet, bez imalo razmišljanja. Kolači, čajevi i svijeće od cimeta savršeni su za božićni ugođaj.


Do you have any Christmas Eve traditions?

Prije večere pospremimo cijelu kuću, moje sestre i ja okitimo bor te na kraju unosimo Božić. To je tradicija u kraju mojih roditelja. Ne bih previše dužila o tome, jer ću morati jako puno pisati. Ako nekoga posebno zanima kako se unosi Božić neka mi napiše u komentar. :) Vrlo malo ljudi to još uvijek radi, recite mi da nisam jedina?

What tops your tree?

Ne znam kako se to zove, ali na vrh bora stavljam "vrh bora". Izduženi, šiljasti srebrni ukras koji predivno stoji uz srebrne i plave kuglice te ostale ukrase na boru kao što su mašnice i lampice. :)

As a kid, what was the one (crazy, wild, extravagant) gift you always asked for but never received?

Za svaki Božić i rođendan željela sam psa punih 20 godina, ali napokon mi se moj ludi san ostvario. :) Naša prva zajednička slika. :)


What’s the best part about Christmas for you?

Kada sam bila mlađa najbolji dio Božića su bili pokloni , ali kako godine prolaze samo želim provesti ugodno vrijeme sa svojim najbližima i nema ništa bolje od toga. :)



Slike nisu najbolje kvalitete, jer su slikane sa raznih mobitela i napravljene su za uspomene. :)
Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

4 komentari

  1. Ovo mi je najljepsi tag cijele godine :) jedva cekam da ga napisem i sama. :) stvarno je lijepo citati o tuđim iskustvima Bozica! I sama obozavam ugasiti svjetla i upaliti lampice i gledati tako filmove, jesti bozicne kolace i sve to skupa :) nekima taj ugođaj ne znaci puno, ali ja sam svake godine skroz "festive" raspolozena :D bas mi je bilo drago upoznati te bolje i imas krasne sestre :)

    OdgovoriIzbriši
  2. jako mi se sviđaju tvoji odgovori :D aaaa sarma i šubare, kako sam samo zaboravila spomenuti to dvoje kod sebe :D
    moja mama je isto sa svojim roditeljima unosila Božić, tako da znam ponešto o toj tradiciji :D
    obožavaam cimet :D <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličans post, i sama sam ga danas izbacila, btw peske je med medeni :)

    OdgovoriIzbriši