Liebster blog award

siječnja 19, 2015




1.
Zašto si odlučila pokrenuti blog?

Mnogo godina sam samo čitala blogove drugih djevojaka i nisam se nikako mogla odlučiti na tako veliki korak, bilo je tu puno izgovora: nemam dovoljno dobar fotoaparat, nemam vremena, tko će uopće čitati moj blog i slične besmislice. Jedan dan sam shvatila da mi fali u životu dio slagalice koji će me usrećiti i upotpuniti te sam odlučila napraviti blog. Uživam u tome, spojila sam svoje dvije velike ljubavi; pisanje i kozmetiku.

2.
Koji ti je najdraži dio šminkanja i zašto?

Najviše volim naglasiti oči. Stavljanje podloge, pudera i sl. mi je dosadno. Postupak je uvijek isti i ponavlja se svaki dan. Na svojim i tuđim kapcima stalno radim nove izglede i ujedno vježbam. Također volim vidjeti zadovoljstvo drugih kada se pogledaju u ogledalo. :)

3.
Da možeš koristiti jedno sjenilo do kraja života, koje bi to bilo?

Ja bih se odlučila za zlatno sjenilo koje je odlično pigmentirano i shimmerasto. Nekako obožavam takve nijanse i vrlo ih često upotrebljavam. Možda nisu za svaki dan, ali su mi prirasle srcu. :D

4.
Koji žanr filmova ti je najdraži?

Zaista sve gledam, ali najviše komedije. Kada uhvatim vremena za film ne da mi se plakati na ljubiće ili umirati od straha na horore. Većinom posegnem za nekom dobrom komedijom i umirem od smijeha.

5. 
Koje ti je najdraže godišnje doba i zašto?

Ljeto jer ne trebam nositi hrpu odjeće na sebi. Obožavam se sunčati i odmarari, imam tonu odjeće za ljeto koju obožavam, pogotovo haljine. Praznici su, uživam na moru, izlazim i takooo, sad me nostalgija uhvatila!

6.
Koji ti je najdraži odjevni predmet?

Teško se odlučiti samo za jedan, jer ja volim svu odjeću (od šala do čarapa). Ovih mjeseci obožavam košulje i kupila bi ih sve, tako da ću se odlučiti za njih. Ako niste vidjele, imaju predivne košuljice u H&M-u po cijenama do 200,00 kn (iako to sad nije bitno). 

7.
Koje se hrane i pića nikad nebi odrekla?

Ne bih se odrekla vode i čokolade, sve mi drugo mogu uzeti! Čokolada je smirenje života moga. 

8.
Ruž ili sjajilo?

Definitivno ruž, nikada nisam bila fan sjajila. Ruž je zapravo moj najdraži dekorativni proizvod, voljela bih imati sve nijanse na svijetu, svih mogućih brandova. :)

9.
Koju makeup grešku najviše mrziš vidjeti na djevojkama?

OBRVE! Obrve me uništavaju, ne mogu gledati one dvije debele, tamne ravne CRTE na početku obrva, a mrzim vidjeti i pretamne obrve, preduge obrve, predebele obrve i sl. Trn u oku mi je sve to.

10.
Najdraži glumica i glumac...?

Iskreno nemam najdražeg glumca i glumicu, ali nekako od osnovne škole volim Sophiu Bush. OTH je bila serija uz koju sam odrasla i nekako sam uvijek voljela nju pratiti, ima mi nešto posebno u njoj. :D
11.
Na koju makeup potrepštinu si potrošila najviše novaca?

Nemam baš puno skupih proizvoda, svi nekako variraju oko 100-tinjak kuna. Sve skuplje proizvode si nisam sama kupila, ali sada kada se MAC otvori moći ću vam reći o kojem proizvodu se radi. ;)

A sada pitanja za vas:

1. S kojim ciljem si pokrenula blog?
2. Koliko dugo tvoj blog postoji?
3. Koliki novčani iznos mjesečno potrošiš na kozmetiku?
4. Ruž ili rumenilo?
5. Najbolja maskara?
6. Što ti se najviše sviđa na ovom blogu?
7. Koji proizvod upotrebljavaš svaki dan?
8. Imaš li kućnog ljubimca?
9. Od kuda dolaziš?
10. Koliko vremena dnevno potrošiš na make up?
11. Koji su tvoji dekorativni proizvodi iz snova (brand)?

Ja neću tagirati samo 11 djevojaka, već pozivam sve vas koje ovo čitate da sudjelujete. Ne morate raditi poseban post, odgovore možete ostaviti i u komentaru.
Rado ću pročitati sve vaše odgovore! :)
Također mogu sudjelovati i čitateljice koje nemaju blog, samo preskočite prva dva pitanja! :)

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

0 komentari