Essence Eye makeup remover - waterproof

siječnja 14, 2015

Danas ću Vam govoriti o proizvodu koji je vrlo učinkovit, a možete si ga priuštiti po vrlo povoljnoj cijeni. Ukoliko vas zanima o čemu se radi, nastavite čitati! :)



Riječ je o Essence odstranjivaču vodootpornog makeup-a za oči. Prezadovoljna sam ovim proizvodom i nastaviti ću ga redovito kupovati, a u nastavku možete vidjeti i zašto. :)
Odlučila sam se recenzirati ga nakon malo više od tjedna dana korištenja zbog toga što je zaista nevjerojatan.


Sama ambalaža proizvoda je preslatka. U plavom je tonu. Bočica je prozirna te se vidi sam izgled tekućine i lako možete odrediti kada je vrijeme za novu bočicu. Naljepnice i čep odgovaraju bojama samog odstranjivača, odnosno plave su boje. Otvor ispod čepa nije preveliki, izlazi dovoljno tekućine (ni previše, ni premalo). Potrebna vam je jedna natopljena blazinica za skidanje makeup-a sa očiju.




Bočica sadrži 125ml tekućine, a cijena joj je 15,90 kn (kupljeno u Mülleru). Može se kupiti u većim DM prodavaonicama i Mülleru.

Skoro pa svakodnevno koristim vodootpornu maskaru te mi je potreban makeup odstranjivač koji mi neće nadražiti oči te će biti brz i učinkovit. Essence odstranjivač makeup-a sve to ima.

Tekućina je uljna i dvofazna, prozirno-plave boje, prije upotrebe ju morate protresti. Prozirna faza osvježava područje oko očiju, a plava faza otklanja vodootporni makeup. Na licu ostavlja masni trag, ali meni to ne smeta. Zbog toga i je tako dobar u odstranjivanju. Postoji ako se ne varam još jedna verzija ovog proizvoda koja je oil free, sensitive i nije za vodootporni makeup.



Volim kod njega to što skida šminku bez imalo muke, ne nadražuje oči, ne izaziva peckanje, ne izaziva crvenilo očiju i povoljan je. 

Ja ga koristim samo za skidanje makeup-a očiju i ruževa s usana, za to je savršen. Možete ga koristiti i za čitavo lice, ali ja ipak preporučam da si za to nabavite druge tekućine i kreme.

Jeste li isprobale ovaj makeup remover?
Koji su vaši dojmovi?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

5 komentari

  1. isprobala sam, i iako se slažem da je jako učinkovit, mene je izluđivao masni osjećaj koji ostavlja nakon korištenja. Kako ne koristim vodootpornu šminku, nije mi ni potreban i neću ga ponovo kupovati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čitala sam dosta dobroga o ovom odstranjivaču i planiram ga isprobati, uvijek mi se nekako našlo nešto prije njega tako da sam ga posve zaboravila :)

    OdgovoriIzbriši
  3. citala sam samo rijeci hvale za njega ali meni nazalost ne odgovara, pekle su me oci nakon njega :( imam vodootpornu maskaru na dnevnoj bazi i otkrila sam mixin odstranjivac koji mi ne zadaje nikakve probleme :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam koristila Essence Eye makeup remover, ne volim baš dvofazne odstranjivače šminke. Trenutno koristim Lush Ultrabland za skidanje šminke i definitivno je najbolji "čistač" koji sam do sada koristila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš slatko pakiranje a sviđa mi se i cijena ;) Prošli put kad sam naišla na Essence preparativu samo sam ju zaobišla jer sam pretpostavila, ničim izazvana, da je loša. Šteta! Do sad sam koristila Nivein dvofazni odstranjivač ali ostao mi je samo uljni dio, nije se baš mješao kako treba.

    OdgovoriIzbriši