Pyrus glossy maxlip ruževi

siječnja 11, 2015

Ne znam koliko je vas čulo za tvrtku Pyrus, pa ću u ovome postu reći nešto više o njoj i recenzirati jedan proizvod dekorativne kozmetike koji mi se svidio. Ukoliko vas zanima nastavite čitati! :)


Pyrus je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Čakovcu, svi njihovi proizvodi napravljeni su od plodova prirode kao što su: ljekovite biljke, morske alge i pčelinji proizvodi. U ponudi osim dekorativne kozmetike imaju spa sapune, dodatke prehrani, biljne sprejeve, masti, razne serume, kreme, pilinge i sl. Više o njima možete pročitati na njihovoj službenoj web stranici, također mislim da postoje katalozi sa njihovim proizvodima kao Avon i Oriflame. Ja ću vam danas reći nešto više o njihovim glossy maxlip ruževima. Ukoliko Vas zanima, nastavite čitati! :)


U mojoj kolekciji glossy maxlip ruževa nalaze se četiri nijanse, a to su: 5554 Exotic Orange, 5553 Chic Brown, 5551 Romantic Pink i 5556 Glamour Red. Nisam sigurna u koliko nijansi dolaze, ali rekla bih po brojevima nijansi u najmanje 6.


Problem u ovoj recenziji je što ne znam kolika je cijena ruževa, jer ih nisam sama kupovala. Dobila sam ih na poklon (buduća svekrva). Na web stranici ih više nema u ponudi, tako da se ne mogu informirati. Usprkos tomu, mislim da zaslužuju jednu recenziju. :) Nadam se da mi nećete zamjeriti.

Dolaze u preslatkoj tankoj i duguljastoj ambalaži, Svaka ambalaža ruža je obojana u nijansu samog proizvoda koji se u njoj nalazi. Na čepu je napisano srebrnim slovima Pyrus, na sredini se nalazi predivna srebrna crta, koja mi podiže cijeli izgled ambalaže, a na donjem dijelu ruževa nalazi se ime proizvoda te opis proizvoda (količina, SPF, proizvođač).


Svaka nijansa je posebna i lijepa na svoj način. Ono što karakterizira ove proizvode je to što su visokog sjaja, sadrže u sebi milijune šljokica, koje se također jako lijepo vide te povećavaju usne. Predivno mirišu, svaka ima svoj miris.



Exotic Orange - lagana narančasta nijansa, koja nije previše upadljiva. Može se nositi svaki dan. Nije nešto previše uočljiva nijansa, većinom se samo šljokice vide na usnama. Nijansa koju ja najviše koristim.
Glamour Red - nijansa za koju piše da je crvena, a zapravo meni više izgleda kao ružičasta u ambalaži, a također i na usnama. Također stvorena za svaki dan. Nisam ju previše koristila, ali vrlo je lijepa kao i ostale te predivno miriše.
Romantik pink - lijepa roza šljokasta nijansa, predivno pristaje uz neki minimalistički makeup. Tako sam ju barem ja uvijek koristila.
Chic Brown - predivna smeđa nijansa, meni najljepša i najdraža. Upravo zbog toga što je tamnija i manje se vide šljokice.





Ruževi su solidno pigmentirani, mislim da im cijena nije bila veća od 30-ak kuna (po mojoj skromnoj procijeni). Ruževe ćete malo teže skinuti, ali nećete imati problema ako budete koristile odstranjivač makeup-a. Ruževi su vrlo dugotrajni (prežive piće i hranu) i predobro mirišu! Ne ističu suhe dijelove usana.

Količina samog proizvoda je 1,6 g. 
SPF 8.




Ne koristim ih jako često jer nisam fan sjajnih ruževa, ali znam da ima jako puno djevojka koje to vole i nadam se da će Vam se ovi ruževi svidjeti. Ako ne ruževi, onda da se barem malo više upoznate sa domaćom Pyrus kozmetikom koja koristi prirodne sastojke. :)

Sviđaju li vam se ovi ruževi?
Posjedujete li koju nijansu?
Jeste li već nešto kupile iz Pyrusa?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

8 komentari

  1. Bilo bi super kada bi imali nekakvu mat verziju jer nevolim pretjerano ruževe sa ovako puno shimmera :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne volim shimmer,ali zaista je izbor nijansi lijep.

    OdgovoriIzbriši
  3. boje su prekrasne, steta sto ih nema u ponudi

    OdgovoriIzbriši
  4. Divno mirišu, ja bi to pojela :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Probala sam puno Pyrus proizvoda, većinom preperativnih. Odlični su mi njihovi sapuni, a parfem Te Verde mi je nešto predivno. Dekorativnu kozmetiku sam probala jako slabo, a ovi ruževi mi se baš sviđaju, pogotovo ovaj roza :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni isto malo ovaj shimmer smeta, ali lijepe su im nijanse. Inače imaju odlične proizvode, pogotovo preparativne. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam nikada čula za marku Pyrus, no ovi ruževi djeluju stvarno zanimljivo. Jako mi se sviđa pakiranje, a i shimmer me ne smeta baš toliko, jer su nijanse odlične-svakodnevne.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nikad čula za marku Pyrus!! Ruževi su stvarno prekrasni, dosta me podsječaju na one Oriflame Shine ruževe (one u srebrnoj duguljastoj ambalaži)!!

    OdgovoriIzbriši