New in #3

siječnja 10, 2015

Došli smo i do mog trećeg new in-a, planiram ga pisati već par tjedana ali nikako da se uhvatim laptopa i pronađem vremena. Nema veze, sada sam pronašla vremena i reći ću Vam što sam sve kupila, a što dobila od bližnjih. :)

Pa krenimo redom!



Balea gel za pranje lica - na preporuku cimerice i drugih blogerica odlučila sam isprobati ovaj gel za pranje lica. Nisam ga još intenzivno koristila, ali sam ga isprobala i mogu reći da fantastično miriše (grejp). Mislim da ću biti vrlo zadovoljna ovim proizvodom i definitivno ću napisati svoje mišljenje o njemu.
Garnier mineral 5 protection dezodorans - Garnier dezodoranse koristim već mnogo godina i jednostavno se ne odvajam od njih jer nemaju dostojnu zamjenu. Skuplji su koju kunu od ostalih, ali vrijede svaku lipu. Mislim da sam isprobala skoro sve proizvode iz Garnierovog asortimana dezodoransa. Naravno nisu svi iste učinkovitosti, 5 protection još nisam probala i bio je na popustu pa sam se odlučila za njega.
Balea krema za ruke - poklon od moje drage sestre. Predivno miriše po maslinama, stoji mi na stolu tj. na vidljivom mjestu tako da se sjetim namazati ruke. Inače nisam osoba koja si sama kupuje kreme za ruke i nemam naviku redovitog mazanja. To pod hitno želim promijeniti.
Essence odstranjivač makeup-a - većinom koristim vodootporne maskare i trebaju mi dobri odstranjivači. Isprobala sam ga jednom do sada i oduševljena sam! Također će sigurno biti recenzija ovog proizvoda. :)
Dove rich nourishment krema - isprobala sam puno krema za lice; becutan, nivea i sl. Ali jednostavno mojoj koži najbolje odgovara dove. Povremeno sam ju krala sestri, a sada sam napokon odlučila kupiti svoju. Krema dosta dugo traje i djelotvorna je na mojoj koži.



Nedavno sam bila na konferenciji u Zagrebu, na njoj sam dobila kupone sa popustima za čitav asortiman Pantene proizvoda. Nisam mogla odoljeti, pogotovo nakon što sam imala najgori šampon za kosu u povijesti. 
Pantene PRO-V šampon za slabu i oštećenu kosu - u kupnju sam zapravo išla jer mi je trebao šampon, nisam znala koji odabrati. Željela sam za masnu kosu, ali takvoga nema u asortimanu, stoga sam uzela za oštećenu kosu. Tek sam krenula isprobavati i zadovoljna sam. Miris savršen!
Pantene PRO-V regenerator za slabu i oštećenu kosu - s obzirom da sam uzela šampon za slabu i oštećenu kosu, bilo je realno da uzmem takav regenerator. Također sam krenula tek isprobavati i savršeno miriše.
Pantene PRO-V sprej za trenutačno obnavljanje kose - iako ga ne koristim dugo, mogu reći da zaista vidim ogromne rezultate na svojoj kosi. Definitivno ću ga recenzirati i preporučam svima već sada. Jedan od boljih proizvoda za kosu, po pristupačnoj cijeni.
Pantene PRO-V maska za slabu i oštećenu kosu - najnajnajbolji proizvod od četiri navedenih. Taj miris maske je predivan, kosa poslije njega je tako mekana i doslovno obnovljena. Iako sam tek krenula s isprobavanjem, također mogu reći da sam prezadovoljna. Nadam se da će tako i ostati. Također možete očekivati recenziju ovog proizvoda. :)





Neke od sljedećih proizvoda sam dobila, a nekima nisam mogla odoljeti zbog prevelikih sniženja. Ukoliko ne znate u dm-u su akcije na određeni dio asortimana Essence-a i Catrice-a. Sve proizvode koje sam kupila na sniženju koštali su po 9,90 kn.
Viva Brasil rumenilo (02 destination: Sao Paulo!) - ah, rumenila! Samo jedan od mnogih mojih slabih točki, iako već imam pozamašan broj crvenih nijansi rumenila, nemam ih nikad dosta! A čujte, bilo je sniženje! :D
Effect lak za nokte (Electric feathers) - predobar lak, totalno moj stil. Mislim da ću ga vrlo često koristiti. Još nisam imala priliku. :)
All about candies paleta sjenila (02 candies) - Najveće razočaranje u kupnji, nisam vidjela da je netko baš svaku nijansu dirao prstima. Točno se vide otisci. :( ne očekujem previše od ove paletice jer su sve nijanse jako svijetle, nikad se ne zna. 
3D sjenila (01 irresistible fox-trott i 06 irresistible brazilian sun) - do sada nisam imala ni jedno Essence 3D sjenilo i jako mi se sviđaju izgledom, nisam ih još uspjela probati ali nadam se najboljem. Pogotovo za nijansu 01.
Olovka za usne (12 wish me a rose) - poklon od sestre, obožavam Essence olovke i njih nikada dosta! Moram skupit' sve!
Maskara the Lash curler - maskara kod mene nikada dosta. Nisam mogla propustiti jeftinu cijenu, iskreno ni ne znam ništa o ovoj maskari. Neću ju otvarati dok ne potrošim barem jednu otvorenu, ne želim da mi se osuši. Iskreno se nadam da ju nije nitko u dm-u otvarao. 


Bourjois Rouge Edition Velvet ruž (10 Don't pink of it) - što više reći o ovim ruževima? Došle su nove nijanse u drogerije i jednostavno sam morala kupiti barem jednu! :) Volim ih jer su dobro pigmentirani, matte i dugotrajni. <3 Ova nijansa je savršena za svaki dan i nije upadljiva.
Bourjois lak (1863) - dobila sam ga besplatno uz kupnju ruža, volim ovakve nijanse lakova i definitivno ću ga dobro iskoristiti.


Došlo je zimsko vrijeme i treba posebno paziti na njegu usana, stoga sam si ja obnovila kolekciju proizvoda koje svakodnevno koristim i nosim sa sobom posvuda.
Labello classic care - jedino koje smatram učinkovitim, svi ti proizvodi sa okusima, bojama i sl. nemaju utjecaja kada je njega usana u pitanju (barem po mom mišljenju).
Melem - neizostavan dio, melem za sve! Obavezno ga moram imati. :)


Colorama rumenila (401 i 501) - morala sam ih kupiti, gledam ih duže vrijeme i vrlo su povoljna. Svjetlija nijansa će mi poslužiti kao highlighter (barem ću isprobati), a ova predivna roza će biti savršena za obraze. Veselim se našem druženju!


Catrice Ultimate Colour ruž (020 Maroon) - kao što sam spomenula na svojoj facebook stranici, dobila sam ga na poklon od cimerice. Obožavam Ultimate Colour ruževe! Ovu nijansu nemam i jako, jako, jako mi je drago što sam baš ovaj proizvod dobila. Neću se odvajati od njega, savršen mi je za svaki dan. :)



Mislim da sam nedavno spominjala kako si planiram naručiti ebay kistove. Zaista sam to i učinila, stigli su mi još prije Božića ali nisam mogla do njih jer ne studiram u svom rodnom gradu.
Style master kistovi - preodlični! Nisam ih baš puno koristila, ali premekani suu! S njima se vrlo jednostavno nanose proizvodi. Još razmišljam hoću li ih recenzirati ili ne. Uz kistove sam dobila spužvicu za nanošenje pudera, iskreno nju ne planiram koristiti.
Look by bipa blender brush - morala sam isprobati drogerijsku verziju kista za blendanje, Već imam jedan kist od Look by bipa, odličan mi je te isto očekujem i od ovoga. :)
Essence kist za tuš za oči - kupljen iz razloga što je odličan za obrve. :D


Ikea ogledalo - ogledalo koje sam stavila na svoju wishlistu. Odlično mi je u domu, možete se normalno na njemu šminkati. Cijena je još bolja. Kupio mi ga je dečko za Božić. <3
Ikea teglica za cvijeće (koristim za kistove) - također dečko kupio, posudica je predivna. Jednostavno sam ju morala imati! :D
Ukrasna kutijica - poklon od cimerice, odlično služi za sitnice koje želim imati pri ruci za svakodnevne potrebe.

Sviđaju li vam se moje nove stvarčice?
Imate li koje od navedenih proizvoda?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

8 komentari

  1. Slušaju se moje preporuke, tako treba :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan new in! Ovu nijansu Bourjois ruža mjerkam već neko vrijeme i mislim da ću si ga napokon kupiti jer predivna je nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Balein gel za umivanje od grejpa je moj omiljeni. Bez problema skida vodootpornu šminku. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijep new in! :) Pogotovo Bourjois ruž i lak, Essence lak isto divno izgleda.. ma sve je super :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan new in, dosta proizvoda sam i sama probala ali najviše me se dojmio Bourjois ruž, predivan i ide na wish listu! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijepo si se ponovila :D Odlično mi se uklopila ukrasna kutijica u fotografije, stalno sam ju promatrala, a tek na zadnjoj slici se vidi koliko je zapravo malena, ali je baš predivna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je zapravo poklon kutijica u koju mi je stavila ruž, ali savršena je za moje sitnice! :)

      Izbriši
  7. Jedva cekam swatcheve Bourjois Velveta, super su mi a na netu nema bas swatcheva tih novih nijansi. :)

    OdgovoriIzbriši