Sleek Blush by 3 in Pink Sprint

svibnja 25, 2015



Moja draga cimerica zna koliko volim Sleek rumenila, pa mi je odlučila za rođendan kupiti ovu predivnu trojku in Pink Sprint. <3 Bila sam presretna kada su me dočekala na stolu sa slatkom porukicom i mašnicom. Još jednom joj veliko hvala! :*

Već sam recenzirala ovakva rumenila, ali u nijansi in Flame, stoga ću neke stvari kao što je ambalaža preskočiti u postu i prepustiti vas slikama. Ukoliko Vas neke stvari zanimaju, a nisu spomenute možete ih pogledati klikom na Sleek Blush by 3 in Flame


Sastav rumenila možete pročitati na poleđini kutijice, tj. na sljedećoj fotografiji.


Paletica je naručene sa službene stranice Sleek MakeUP. Standardno je da narudžba dođe za otprilike tjedan do dva, najčešće dva. Malo jest duže ali se za ovakvu kvalitetu i cijenu zaista isplati. Možete ih naručiti i preko Pink pande ako niste sigurne u online shopping, ali tamo ćete ih platiti daleko, daleko skuplje!


Ova predivna rumenila stvorena su za svako godišnje doba, barem kada sam ja u pitanju. Jako volim roza rumenila, ali ih imam jako malo i uglavnom su shimmerasta. Veći sam fan mat rumenila, sjenila i sl. Stoga su ova savršena! <3
U ovoj paleti nalaze se 3 nijanse rumenila, a to su sa pink parfait, pink ice i pinktini (vidljivo na poleđini palete).


Mislim da postojanost ovih rumenila možete prosuditi i preko fotografije. Zaista nisam probala bolja rumenila, vrlo su intenzivna, pigmentirana i dugotrajna. Glatka su i puderasta. Na mome licu izdrže cijeli dan. Ostaju identičnog inteziteta do skidanja. Prije sam više voljela neutralnija rumenila, koja se ne ističu ali otkako posjedujem Sleek palete za mene takve nijanse više ne postoje. :D
Možda vam se na fotografiji čine pretjerana, ali dobrim blendanjem i dovoljnom količinom imate savršene obraze. Ukoliko ste početnik malo ćete se namučiti dok shvatite kako s ovim rumenilima, ali kada postanete jedno s njima nećete se htjeti odvojiti. Dakle djevojke koje ste dovoljno hrabre i želite ova rumenila nećete zažaliti ni trenutka, odmah u kupnju! Trusi se samo prva nijansa rumenila, tj. pink parfait ali u maloj količini.

Rumenila odlično pristaju svijetloj i tamnoj puti, oko toga ne morate brinuti.


Prva s lijevo je PINKTINI, nijansa najbliža boji vina. Nju sam najmanje nosila jer je najtamnija i čekam ipak ljepše dane kada ću pocrniti, mislim da će tada puno bolje izgledati. Jedina nijansa koja se trusi. Treba ju nanijeti sa 'lakom' rukom. Prelijepo izgleda na licu ako se pravilno nanese.
PINK ICE, hladno roza nijansa. Savršena kada imam Barbie mood, odlično pristaje na svijetlu i tamnu put. Osvježi lice, prirodna na licu, stapa se sa vašom kožom. Podigne cijeli look. Ova nijansa me nekako podsjeća na Elsu iz crtića Frozen, shvatiti će oni koji su gledali. Zbog toga me nekako više privlači da ju nosim u zimsko doba ali zaista nije tako, savršena je i za ljetne. :)
Zadnja meni najdraža PINK PARFAIT je nijansa savršena za moju put. Ne znam točan naziv ove boje, ali je između prve dvije. Jako lako ju je nositi, meni možda čak i najlakše. Super mi je za dnevni i večernji look. Izgleda predivno na licu, ali također ju nanosite u određenim granicama.




Swatchevi idu istim redom kao i rumenila u paletici. Nijanse su izblendane kako bih vas uvjerila da su nosiva na licu. :)
Ukoliko se odlučite na kupnju, nećete požaliti! :)

Cijena: $14,99 TRENUTNO NA SNIŽENJU $7,49 (50-ak kuna)!
Količina: 20g

Jeste li isprobali Sleek rumenila?
Kakva su vaša razmišljanja?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

10 komentari

  1. Imam ta rumenila i obožavam ih :D Drago mi je što si i ti zadovoljna s njima :D Također mi je najdraža nijansa pink parfait jer nije zahtjevna za nanošenje kao ostale dvije :) Fotkice su ti predivne :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam in flame i ne da sam zadovoljna, nego prezadovoljna, tak da je samo pitanje vremena kad budem naručila ovu. :D Vjerujem da ti sve nijanse jako lijepo stoje. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajooj, hvala! :*
      Imam i ja in flame :))
      Požuri sa kupnjom :P

      Izbriši
  3. Divne fotografije, tjeraju me da i ja zavolim rumenila :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Koliko je ta paleta divna, toliko sam i ja sigurna da meni niti jedna od tih nijansi ne bi pristajala. Imam jedno Sleek rumenilo i oduševljena sam pigmentacijom, teksturom, trajnošću, ma svime :)

    OdgovoriIzbriši
  5. obožavam Sleek rumenila :) doduše nemam paletice rumenila, nego samo pojedinačna, ali opet su mi neizostavni u kolekciji..antique mi je najljepše, ali nekako one koje stalno koristim su flamingo i coral.. jako mi se sviđa ova paletica, i vidim kolika je oscilacija cijena na pp i sam njihovih službenih stranica..ako si jednom budem ovu naručivala onda ću sa njihove stranice.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitvno sa njihove službene :)
      Sve se više isplati tako :)

      Izbriši