Summer wishlist

lipnja 27, 2015



Moja zadnja wishlista napisana je prije Sv. Nikole, a možete ju pogledati OVDJE. Uskoro ću s tog popisa maknuti šest stvarčica od ukupno devet. Za neke od njih sam se predomislila, a neke mi trenutno uopće nisu potrebne jer imam vjerodostojne zamjene. 

A sada kada ste pogledali moju staru listu, možemo krenuti na novu! :P

Prvi na listi je svima dobro poznat kist MAC 217. Već dosta dugo, dugo ga želim kupiti no nažalost jako sam loša u pitanju štednje. Ukoliko uštedim barem polovicu, naiđem na sniženja i tu istu štednju potrošim. Mislim da je ovaj kist upravo ono što meni treba, bez obzira na jeftinije verzije Sigme i Zoeva-e. KUPLJENO!

Obožavam bronzere! Ovaj Benefit bronzer već jako dugo mjerkam. Veliki problem mi je poštarina i dostupnost, a naravno i cijena. Ukoliko je netko već naručivao od Benefita, molim vas da mi u komentaru napišete kako i od kud. HOOLA ljepotica mora biti moja! :)


U ovo rumenilo sam se zaljubila nedavno, oduševilo me na prvu. Ne znam koliko vas je čulo za britanski brand Soap & Glory, poznati su po svojim proizvodima za njegu tijela. Meni se više dojmila dekorativa. Također ukoliko ste isprobali nešto od njihove kozmetike pišite mi! :)



Novi proizvodi od Maybelline-a su me odmah oduševili, ne vjerujem da su napokon dostupna i kod nas. Oba će biti moja! Samo imam jedan problem, a to je da su rasprodani! Danas sam svratila do Bipe i nije bilo ni jednog, nadam se da ću ih naći u nekoj drugoj drogeriji. O njima sam čitala samo hvale. Oba su mi potrebna ovo ljeto, jedva čekam da ih sama isprobam! :) (KUPLJENO!)



Ukoliko me pratite mogli ste primjetiti da mi je najdraži drogerijski brand Bourjois. Moram si nabaviti sve nijanse ovih aqua ruževa, definitivno! Ima li tko već iskustva s njima? :)

Sviđa li se i vama nešto s ove liste?
Ukoliko već nešto posjedujete pišite mi iskustva! :)

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

8 komentari

  1. Zar su ovi Maybelline proizvodi dostupni kod nas? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Master sculpt bih i ja :D Predobro izgleda. Imam Zoevin dupe od ovog MAC kista i super mi je. Mislim, MAC nisam nikad imala, ali Zoeva me prilično dobro služi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Teško mi je doći do Zoeve :/
      Ma budemo imale master sculpt, don't worry :P

      Izbriši
  3. Krasna whishlista...razmisljam o pisanju ovakve vrste posta,ali se bojim da bi lista bila preduga. Nisam znala da su ovi Maybeline proizvodi dostupni kod nas...vec neko vrijeme mjerkam taj primer.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, samo ti napiši wishlistu :D budeš zadovoljna kad vidiš kako se s vremenom smanjuje :)

      Izbriši
  4. Rumenilo izgleda predivno :D I hvala na obavijesti da su ovi maybelline proizvodi dostupni kod nas jer stvarno želim taj primer ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijepe stvarčice si poželjela, nadam se da budu kad tad skinute s WL. ;) :))

    OdgovoriIzbriši