Proizvod koji me razočarao #3

srpnja 24, 2015



Nisam koristila puno micelarnih otopina u životu, upravo zbog toga sam se oduševila kada sam vidjela Ziaja micelarnu u BBDay goodie bagu. Svi znamo da je Bioderma najbolja ali i najskuplja micelarna otopina, stoga tražimo jeftiniju verziju. Mislila sam da je Ziaja ta jeftinija verzija te sam od nje puno očekivala. Što sam zapravo dobila pročitajte u nastavku.


Ziaja micelarne otopine dolaze u par verzija (Sensitive, Jasmin i dr.), a ja ću danas pričati o verziji s maslinama.
Ambalaža joj je preslatka, čvrto mini plastično pakiranje zelene boje sa naljepnicom koja ima print masline. Na poleđini se nalaze osnovne informacije o njoj (sastav, količina, datum isteka roka). Iz čepa se lako dozira.
U ambalaži se dobije 200ml otopine, a cijena joj je otprilike 35,00kn. Može se nabaviti u dm prodavaonicama.


PREDNOSTI: ne ostavlja mastan trag na licu, preslatko pakiranje, ne sadrži parabene, nema miris i skida lakšu šminku

NEDOSTACI: peku oči tijekom uporabe, isušuje  kožu i iritira ju, teže skida okoloočnu šminku,  brzo se troši i cijena.

Moja koža je tijekom njene upotrebe dobila crvene mrlje i suhe dijelove koje do sada nikada nisam imala. Skida šminku ali nedovoljno učinkovito na području očiju.
Cijenu sam stavila pod nedostatak jer se Garnier micelarna otopina može kupiti po istoj cijeni, a sadrži 400ml i bolja je. 

Sastav:
Aqua (Water), Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, PEG-8, Propylene Glycol, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, DMDM Hydantoin, Citric Acid.


Da zaključimo, iako mi je Ziaja jako draga kao brand ne preporučam ovu micelarnu. Glavni razlozi su peckanje očiju, isušivanje i iritacija kože. Također ne garantiram da bi se vama isto dogodilo jer svaka koža drugačije reagira.

Jeste li isprobali ovu micelarnu? Kakvi su vaši dojmovi?
Koju micelarnu mi preporučate?

Kisses to my Ladies! :*

*PR

You Might Also Like

12 komentari

  1. Viš meni se Ziaja micelarna pokazala odličnom.
    Istina, ja šminku s očiju oduvijek skidam s dvofaznim odstranjivačima šminke, no micelarnom čistim ostatak šminke s lica.
    Iako imam suhu i osjetljivu kožu meni je ova micelarna odlična, a skida mi Revlon CS!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja šminku skidam dvofaznim, ali neke djevojke ne. Stoga sam to napisala kao nedostatak.
      Baš mi je drago da tebi djeluje. :)

      Izbriši
  2. Ja bih je svejedno probala jer gore u komentaru mi se sviđa što odgovara osjetljivoj i suhoj koži, a šminku sa očiju ne bih skidala sa njom. Ali opet ako mogu za tu cijenu kupiti Garnier onda je preskačem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A možeš probati, možda tebi stvarno bude odlična :)
      Ja sam se opekla :D

      Izbriši
  3. ja bi rekla da si ti alergicna na neki od sastojaka, pogotovo zbog toga sto si dobila plikove, probaj izolirat koji ti sastojak smeta prema tome sto inace koristis i odgovara ti :) meni je ok, nije najbolja stvar ikad al radi posao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisu to bili takvi plikići, inače jesam alergična i borim se s tim od osnovne škole pa znam što znači alergija. :) inače hvala za savjet, ali nije to alergija :D

      Izbriši
  4. Zašto je cijena nedostatak? Mislim da ako je neki proizvod loš(iji) i treba koštati manje.
    I mene peče za oči.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa cijena je nedostatak jer uz to što nije dobra skupa je. Čak sam i napisala par redova kasnije: Cijenu sam stavila pod nedostatak jer se Garnier miceralna otopina može kupiti po istoj cijeni, a sadrži 400ml i bolja je.

      Izbriši
  5. Meni je ok, ništa spektakularno al je ok.. Najboljima su mi se pokazale Caudalie, koja je s obzirom na količinu puuuuuno skuplja od Bioderme, Eucerin, a novi favorit mi je Uriage micelarna. Tri su vrste, i ako se ne varam 500 ml je oko 100 kn, što je sasvim ok omjer količine i cijene, a o kvaliteti da ne govorim. :) Ima i u manjim pakiranjima, mislim da joj vrijedi dati šansu. ;)

    Od drogerijskih su mi ostale za probati Garnier, L'oreal i Nivea. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, baš mi je trebao ovakav komentar! :) Sigurno ću isprobati!

      Izbriši
  6. Meni je bila odlična od Green Girl micelarna, a i Garnierova mi je ok, samo kaj sam je se nekako zasitila...trenutno koristim Biobazinu i zadovoljna sam njome, dok pak nekim drugim curama nije odgovarala, sve je to stvar osobnih preferencija jer mislim da se uglavnom micelarne ne razlikuju puno jedne od drugih (osim u nekim sastojcima)... :) Ovu sam probala samo nekoliko puta pa nisam stigla steći neko mišljenje o njoj. Proslijedila sam je seki... Žao mi je kaj je tebi napravila plikove i isušila ti kožu....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već dugo planiram uzeti nešto od Green Girl, mislim da je vrijeme! :D

      Izbriši