Srpanjski kozmetičko-nekozmetički new in

srpnja 22, 2015



Dobrodošli u jedan dugi i skupi new in! Neću dužiti sa uvodom, najbolje je da se odmah bacite na slike i čitanje! Ukoliko niste ljubitelj čitanja na dnu za vas imam i video! :)




Ukoliko niste znali Müller ima popuste na Catrice i Essence kozmetiku. Essence proizvodi su sniženi na 9,90kn, a Catrice na 14,90kn. Stoga ukoliko si želite kupiti nešto od ovih proizvoda požurite, još malo pa nestalo! J
Catrice matt mousse nisam kupila na sniženju u Mülleru, ali je bio na popustu u Kozmu (nekih 28,00kn, a inače 40tak). S obzirom na jako dobre recenzije ovog proizvoda morala sam ga i sama imati. Još ga nisam isprobala, ali i to će se uskoro promijeniti. J

Catrice Defining rumenilo 070 Pinkerbell je predivna hladno roza nijansa, iako već imam dosta takvih nijansa nisam mogla propustiti sniženja! S njihovim rumenilima ne možete pogriješiti.

Catrice Defining rumenilo 050 Apropos Apricot, radi se o predivnoj breskvastoj nijansi sa sitnim shimmerom. Taj shimmer se ne vidi na licu, ovu nijansicu sam si baš htjela jer mi paše uz ljetno raspoloženje. Planiram si kupiti i Catrice ruž breskvaste nijanse, ne mogu se trenutno sjetiti njen točan naziv.

Catrice Multi colour rumenilo u nijansi 060 Strawberry Frappucino ima moja cimerica, jako mi se svidjelo kada sam ga nosila. Nije jako primjetno i paše mi uz lagani makeup koji nosim većinu vremena.  

Catrice Made to stay lip smoothing lip polish-i su proizvodi koje vjerojatno ne bih kupila da nije bilo sniženja. Ovo ljeto sam sjajilima odlučila pružiti priliku jer stalno nosim ruževe. Iako će me vjerojatno živcirati zbog vjetra i kose neću se predati! Obje nijanse sam isprobala i toplo ih preporučam. U videu imam nijansu 060 Mission PINKpossible. Pinkpossible je malo svjetlija boje fuksije, a 020 Jen & Berry's me podsjeća na boju mesa.

Essence lakovi mi nisu bili potrebni ali ove nijanse su me osvojile. 40 play with my mint je stvorena za ljeto, a 36 there it nude za svaki dan u bilo koje godišnje doba. Ne sviđa mi se što se jako dugo suše jer ja nemam vremena čekati i onda sve upropastim.

Essence maskare LASH mania i Multi action su bile na sniženju po 9,90kn. Uvijek sam u manjku s maskarama jer se brzo suše. Stoga sam odlučila kupiti rezervne, a i cijena je odigrala veliku ulogu. Nisam ni jednu isprobala tako da ne znam kakvu četkicu imaju i kako djeluju. Ne želim ih otvarati jer će se osušiti, a imam već otvorene tri maskare. 



Olival dječja krema za lice me osvojila na temelju recenzija blogerica. Nisam požalila ni najmanje što sam ju kupila. U dmu sam ju platila 35,00kn. Koristim ju već 2 tjedna i oduševljena sam. O njoj sigurno možete očekivati recenziju. 

Nivea ulje za sunčanje koristim već dugi niz godina, jako sam zadovoljna. Preporučam svim djevojkama koje žele ranije poprimiti boju. Sve detalje također mogu napisati u recenziji ukoliko ste zainteresirane. Cijena mu je otprilike 50,00kn.

Baby lips je već svima dobro poznat, kupljen je samo zbog SPF zaštite. Više informacija možete pročitati OVDJE. Cijena je oko 20,00kn.

Naočale sam kupila u New Yorkeru za 80,00kn. Svidjele su mi se na prvu i morale su biti moje. Svako ljeto izgubim ili potrgam naočale pa sam ovo ljeto odlučila kupiti 2 para. J


Sve detalje Sleek palete, Marilou BIO pilinga za lice, Max factor laka i L'Oreal rumenila možete vidjeti u SWAP postu, klik OVDJE.


Balea pjenu za čišćenje lica nisam do sada isprobala. Čula sam da izlazi iz asortimana i bila je zadnja na polici pa sam se odlučila na kupnju. Platila sam ju 20,00kn. Ne sadrži nikakve konzervanse i stvorena je za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama. Još ju nisam isprobala.

Balea aqua serum je čudo! Toplo preporučam svim curama i dečkima koji se bore sa suhom kožom. Dakle, ja sam imala samo par suhih dijelova na licu, nakon jednog korištenja sam vidjela i osjetila razliku. Cijena joj je oko 20,00kn.



W7 in the mood već dugo želim kupiti, napokon sam se odlučila za kupnju kada sam došla u Makeup outlet koji se otvorio u Importane centru. Platila sam ju 45,00kn. Htjela sam samo mat paleticu, ima i ostalih. Ukoliko želite isprobati nešto od W7 proizvoda toplo vam preporučam Makeup outlet.

Master Sculpt mi je bio na ljetnoj wishlisti, čim sam ga uočila na policama morao je biti moj. Također sam ga kupila Anamariji, a njen post o tome možete pročitati OVDJE. Obožavam bronzere i konturiranje tako da je ovo za mene pun pogodak.


Ebelin maramice su meni sastavni dio života, koristim ih za sve! Dva paketa sam platila 13,00kn. Isplati se, pogotovo za nas koji smo alergičari.

Čistač kistova sam već dugo željela isprobati jer sam lijena prati kistove tako često, a moram jer je nehigijenski koristiti ih takve i puni su bakterija. Nadam se da ovo čudo zaista djeluje!


Lolita Lempicka su trenutno moji najdraži parfemi i mislim da će to zauvijek ostati. Kupila sam ih u dvije verzije. Htjela sam dva originala, ali je ostao samo jedan na polici. Kupljeni su na Bipinoj akciji 1+1 gratis! Kupite, kupite! Isplati se! Cijena je 300,00kn


Afrodita gel za tuširanje sam morala kupiti jer volim osvježavajuće lagane gelove tijekom ljeta. Cijena je 14,00kn. Trenutno doma imam samo guste, teške i kremaste gelove koje ne mogu ni zamisliti koristiti u ovo doba.  Prvo sam htjela kupiti Afroditine nove gelove (naranča, jagoda, vanilija i pistacija) ali su i oni jako gusti, pa ništa od toga.

Wilkinson PRONTO britvice su u ovom postu upozorenje, zaobiđete ih u širokom luku. Platila sam ih 7,00kn u dmu. Mislim da više nikada neću štedjeti na britvicama. Imaju samo jedan red žileta! Preporučam vam kupnju onih plavih Gillette britvica (iako su one za muškarce).


Dr. Stribor serum i booster za kosu sam dobila od sestre. Ne znam uopće čemu služe i kako se koriste. Nisam se još educirala o ovom proizvodu te također nisam sigurna radi li se o prirodnoj kozmetici. Jeste li isprobali nešto od Dr. Stribora? Pišite mi svoje dojmove!


Svi proizvodi sa slike iznad su kupljeni preko ebaya.
Ogrlica mi je već dugo bila na wishlisti, sada je napokon moja! Više informacija OVDJE!

Style master kistovi su također bili na mojoj wishlisti, radi se o setu koji sadrži 15 kistića. O njima ću definitivno napisati recenziju i snimiti video. Čine mi se dosta kvalitetni za ebay kistove. Dolaze u crnoj torbici, te je svaki kist zaštićen prozirnom folijom (ne znam kako bih to nazvala haha). Platila sam ih nekih 150,00kn.  Detalje o ovim kistovim možete pogledati OVDJE!

Silikonski grudnjak sam kupila jer imam predivan crni kombinezon golih leđa. Ne znam hoće li to išta držati jer imam veliku košaricu ali isplati se isprobati. Jeste li isprobale ebay silikonske grudnjake? Detalje o grudnjaku možete pogledati OVDJE!

Naušnice su mi bile predivne na slikama, ali kada sam ih vidjela uživo i isprobala shvatila sam da su kič, kič, kič! Nikako mi se ne sviđaju, vjerojatno ću ih proslijediti. Detaljnije pogledajte OVDJE!


Proffisimo maramice za čišćenje stakla su osnovna sredstva svakoj čoravoj osobi. Krpice uopće više ne koristim jer nisu djelotvorne. Maramice su dostupne u svakoj dm prodavaonici, cijene se ne sjećam. Odlične su i za sunčane naočale.


Canon EOS D700 je moj najbolji i najgori prijatelj. Ukoliko trenutno koristite ovaj fotić napišite mi neke osnovne opcije koje vam olakšavaju život u komentar. Kupila sam ga preko web stranice Canosa, link možete pogledati OVDJE! Nadam se da ću uskoro skužiti ovo čudo! Sve u svemu i dalje je moja ljubav na prvi pogled, a i najskuplja ljubav (poslije laptopa)! :D


Torbicu sam kupila u Diademi za 120,00kn. Išla sam sa cimericom u shopping i predložila joj da si kupi takvu istu samo crne boje. Par dana nakon nje sam ja otišla nazad u trgovinu i kupila ovu boju haha. Obje smo oduševljene torbama i imamo puno mjesta, ono što je nama najbitnije – nema lanac!


AIESEC šalica je zadnja stvarčica na mojoj new in listi ali ima posebno mjesto u mom srcu. Ne znam koliko vas zna što je AIESEC ali to je trenutno dio mene i obožavam sve što radimo. Ukoliko nas želite podržati i saznati više o nama to možete učiniti na našoj FB stranici AIESEC Varaždin.

Nažalost zboravila sam uslikati odjeću koju sam kupila u H&M-u. Nju možete pogledati u videu odmah na početku.


Koje od ovih proizvoda biste voljele da recenziram? Pišite mi! :)

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

12 komentari

  1. Aparat je zvijezda posta :) torbica mi se jako sviđa, mada je meni ipak crna boja draža. W7 paletica izgleda fenomenalno, pakovanje je baš simpatično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma taj aparat mi zadaje glavobolje! :D
      Crna je i meni najdraža ali sve torbe su mi crne, trebala sam promjenu. :D

      Izbriši
  2. Rumenilo i torbica ah ah divotica ^^
    I jedva čekam upoznat fotić :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hajde da i ja nešto od tebe vidim pa kupim :P

      Izbriši
  3. Uh fotić je mrak :D Rado bi čitala o w7 paleti jer do sada nisam čitala recenzije o njoj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) ići će sigurno recenzija w7 paletice, ne brini! :D

      Izbriši
  4. ogrlica je <3 mrak.. :) naravno da je i fotić super, ali torba :O krasnaaa :) sve je awsome :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam istu takvu ogrlicu i prezadovoljna sam! Super su mi naušnice i torba ;))
    Pozz AIESECU :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha hvala ti! :))
      hajde netko zna za AIESEC :P

      Izbriši
  6. Video sam pogledala odmah dok si objavila, skoro mi laptop riknul od duljine videa. :P Sve mi se sviđa i sve želim ofc :D Torba ti je predivna, bila bi još bolja da je malkice veća, a ovaj mint lakić na noktima je divan, sad si moram takvog nabavit. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma hvala ti! :*
      A nisam ja kriva što toliko stvari kupujem :(
      dobar je lakić :))

      Izbriši