SAN noćna krema za lice

rujna 13, 2015


SAN je brand prirodne kozmetike koji nam dolazi iz Čakovca, a osnovala ju je mala obitelj. Ono kako je to priroda zamislila oni su napravili. Neki od prirodnih sastojaka koje koriste u svojim proizvodima su kakao maslac, shea maslac, pčelinji vosak, maslinovo ulje, ulje slatkog badema, ulje gospine trave i mnoge druge. Više o njima možete saznati putem facebooka ili na njihovoj web stranici.

Upozorenje - pripremite se na puno slika ambalaže jer je divna i moram ju pokazati!


SAN je pobjednik u pitanju najljepše ambalaže! Ja sam oduševljena! Kremica dolazi u preslatkoj tamno plavoj kartonskoj kutijici koja ima razne detalje (vidljivo na slikama). Na svakoj korici kutijice nalazi se neka zanimljivost ili detalji o kremi, a na prednjoj strani je predivan logo SAN kozmetike. Inače freak sam koji skuplja slatke kutijice proizvoda tako da sam i ovu pridodala zbirci. Sama krema dolazi u plastičnoj bijeloj posudici na kojoj je naljepnica s nazivom kreme i logom. Vrlo je jednostavna i lijepa. Kada otvorite kutijicu nailazite na zaštitni poklopac koji dodatno čuva kremu, ja ga još uvijek koristim.


SAN noćna hranjiva krema za lice također sadrži puno prirodnih sastojaka, a neki od njih su crvena alga, bademovo ulje, maslinovo ulje te ulje pšeničnih klica.
Crvena alga štiti od UV zraka, sadrži prirodni anti age kompleks, kožu čini vlažnom i elastičnom.
Ulje pšeničnih klica pomlađuje kožu, bogat je vitaminom E i ubrzava izmjenu tvari.
Maslinovo i bademovo ulje odlični za suhu prhutavu kožu, regeneriraju kožu.
Manju količinu ove kreme sadrže lanolin, shea maslac, kakao maslac i pčelinji vosak koji joj pružaju dodatnu zaštitu te eterična ulja koja poboljšavaju miris.

Krema je svjetlo žute boje, gusta i ne baš ugodnog mirisa (to ne znači da će i vama biti).


MOJE ISKUSTVO:
Moje koža je mješovita i osjetljiva, sklona isušivanju. Prije testiranja sam imala podosta prištića. Ono što sa sigurnošću mogu reći je da ova krema odlično uklanja prištiće i sprječava nastajanje novih! Nije mi izbio ni jedan prištić tijekom korištenja! Krema se jako sporo upija i meni nema baš ugodan miris, previše mi vuče na alge i citrus. Na licu ostavlja mastan trag, ali nije teška. Svake večeri očistim lice, stavim kremicu i gledam tv dok ona djeluje. Ujutro se budim sa glatkom kožom koja nije masna i nema neugodan miris. Koristila sam ju kroz ljeto što je možda uzrok tolike masnoće jer je moja T zona i bez nje dosta masna. Korištenje nastavljam i tijekom zime. Sporo se troši i lako razmazuje. Nije mi izazvala nikakvu iritaciju. Odlično hrani kožu. Kremu sam koristila uz SAN dnevnu kremu, ali o tome ćemo više u sljedećem postu.


PREDNOSTI:
Čini kožu glatkom, uklanja i sprječava nastajanje prištića, nije teška na licu, sporo se troši, hrani kožu, ne izaziva iritacije, PREDIVNA AMBALAŽA, cijena, lako se razmazuje, nije testirana na životinjama, ne sadrži parabene, bojila, silikone, alkohol, umjetne mirise ni konzervanse

NEDOSTACI:
Mastan trag, sporo se upija, miris

SASTOJCI:
Aqua, Olea europea fruit oil (Olive oil extra virgin), Prunus amygdalus dulcis oil (Almond oil), Lanolin, Butyrosperum parkii butter (Shea butter), Theobroma cacao seed butter (Cacao butter), Glycerin (Vegetable), Petrolatum, Triticum vulgare gern oil (Wheat germ oil), Cera alba (Beeswax), Urea, Algae (Red alga), Cholesterol, Tocopherol (Vitamin E), aroma.
Lanolin je masnoća životinjskog podrijetla koja se dobiva sa vune ovaca. Ima zaštitnu ulogu za osjetljivu kožu sklonu iritacijama.
Petrolatum derivira parafin i mineralno ulje. Čini kremu mazivom (koristi se u raznim mazalicama).

NAPOMENA:
Čuvati na suhom i mračnom mjestu na temperaturi do 25°C. Pri temperaturi nižoj od 15°C u kremi se mogu pojaviti grudice koje ne utječu na valjanost proizvoda i tope se na licu.


Cijena: 55,00kn
Količina: 50ml

Njihove proizvode možete kupiti na web stranici ili u ljekarnama diljem Hrvatske, a koje su to saznajte OVDJE!

Meni se ova kremica jako sviđa i nastavit ću ju koristiti i kroz zimski period, odgovara mojoj koži te je ona vrlo zadovoljna.

Jeste li isprobale ovu kremicu? Ukoliko niste biste li voljeli isprobati?

*PR

You Might Also Like

10 komentari

  1. Moram isprobat :D Tko zna hoće li biti dobra za moju ludu kožu

    OdgovoriIzbriši
  2. Slazem se sa tobom kremica je bas preslatka.. I jako bih je voljela isprobati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ju isprobala, ali jako mi se sviđa pakiranje, a i više naginjem dnevnim kremama jer sam u potrazi za nekom solidnom. Budem čekala tvoj post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bolje da ne čekaš haha :))
      pakiranje je prekrasno!

      Izbriši
  4. Slatkiš od teglice. :) Nisam isprobala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel daa?? preslatka je ambalažica <3
      ma budeš :))

      Izbriši
  5. Meni si prodala, sve što sam pročitala mi se svidjelo, a posebno sastav kremice, odlično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa sastav i nije baš bajan zbog petrolatuma, ali meni to ne smeta. Baš mi je drago. :)

      Izbriši