Bourjois AIR MAT puder

listopada 04, 2015


Mislim da već i vrapci na grani znaju koliko ja obožavam Bourjois. Kada sam čula za novi puder morala sam ga odmah kupiti. Svi njihovi puderi koje sam probala bili su mi odlični. Iskoristila sam 30% popusta u Bipi + rođendanski popust 15% te kupila novi AIR MAT puder.
Koliko sam zadovoljna, pročitajte u nastavku!


Puder dolazi u tubici smećkasto narančaste boje sa srebrnim čepom. Slatko i malo pakiranje, brzo upada u oči. Čep je poseban jer na sebi ima ugraviran Bourjois Paris. Također, vrlo je čvrst i siguran, ne morate se brinuti ukoliko puder nosite u torbi.



Tekstura pudera je zaista lagana kao zrak, zaboravit ćete da ste stavili puder. Srednje je gustoće, gust, a opet dovoljno tekuć'. Prilikom razmazivanja podsjeća na pjenaste pudere. Prekrivanje je srednje, odlično će vam prekriti manje nedostatke i crveniloKoža ostaje matirana cijeli dan!  Dugotrajan je, izdrži radni dan (8 sati) i više. Lako se dozira. Dolazi u čak 6 nijansi!



MOJE ISKUSTVO:
Nijansa koju koristim - 03 Beige Clair (Light beige)
Ovaj puder me na prvu oduševio, nemam toliko problema sa kožom pa mi puder djeluje odlično. Ono što moram odmah reći, puder dodatno ističe sve nedostatke. Po meni je to bilo i očekivano jer se događa sa svakim mat puderom. Ukoliko imate problema s kožom kao što su suhi dijelovi i sl. preporučam vam Aqua serum koji brzo i učinkovito djeluje te ćete puder moći nositi. Meni se osobno  ne sviđa nanošenje ovog pudera. Puder uvijek prvo tapkam, a zatim kružnim pokretima umasiram kistom. Ovaj puder se pri tapkanju već suši i onda ga je teže pravilno nanijeti. Probala sam i sa beauty blenderom ali rezultat je bio isti. Što se tiče teksture i prekrivanja, baš je kako volim. Lagan i odlično prekriva moje nedostatke. Ukoliko sam imala veći prišt samo sam stavila malo više pudera na to mjesto. Lice mi je matirao kroz cijeli dan, ali imam samo masnu T zonu. Ovaj puder je po meni baš namijenjen pravim masnokošcima i njima ga preporučam. Prije pudera obavezno stavim hidratantnu kremu jer mislim da tako bolje djeluje i izgleda na koži. Nisam ga isprobala s primerom tj. bazom. Miris parfema koji proizvod ima je preintenzivan za moj nos i dosta dugo se zadržava na koži.




PREDNOSTI:
Jedva osjetan na koži, dugotrajan, prekrivanje crvenila i manjih do ponekih većih nedostataka, koža matirana cijeli dan, tekstura, izbor nijansi, SPF 10, ambalaža

NEDOSTACI:
Ističe svaku nepravilnost na licu, prebrzo se suši, prejak miris (parfem)



Količina: 30ml
Cijena: 107,90kn
Možete pronaći u svim drogerijama.

Preporučam da čekate sniženja prije kupnje jer ćete platiti puno jeftinije. Bipa i Kozmo redovito imaju 30% popusta na dekorativnu kozmetiku.

Jeste li isprobale ovaj puder? 
Koji puder vam je najdraži?

You Might Also Like

18 komentari

  1. Trebala si slikati na licu prije i poslije nanošenja pudera.
    Ovako se ne može dobiti potpuni dojam kako izgleda na koži i koliko prekriva.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planirala sam ali zbog nedostatka vremena nisam uspjela. Biti će sigurno slika na FB stranici jedan dan. Ukoliko je hitno, mislim da je još par blogerica pisalo o proizvodu pa vidi kod njih. :)

      Izbriši
  2. Gledala sam taj puder nedavno, baš mi je drago da sam naišla na ovu recenziju, mislim da bi meni mogao odgovarati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nemam masnu kožu pa mi ne treba ovaj mat efekt, mislim da Bourjois ima bolje proizvod od ovog (npr. 123 CC krema)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je za tebe CC krema bolja, za mene osobno nije. Iako je isto odlična. :)

      Izbriši
  4. Jesu sve nijanse žutog podtona? Kakva je ta koju ti imaš? Nisi ništa o tome napisala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko znam nisu sve žutog, nisam testirala sve nijanse u drogeriji nego samo dvije jer već od prilike znam koja meni treba. Za druge nijanse pogledaj na internetu ili u drogeriji.
      Napisala sam da je moja nijansa Light Beige što u prijevodu znači lagana bež i može se zaključiti iz toga i po slikama da je žutog podtona. :)

      Izbriši
  5. Nisam probala ali i sumnjam da hoću jer ne volim mat završetak, hajd' onako lagani polu mat može i proći ali čitala sam da ovaj baš matira stoga nije nije za moju kožu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je isto tako :D
      Baš zato što je mat na kvadrat, mislim da je odličan za masnokošce. :)

      Izbriši
  6. Volim mat pudere i sviđa mi se što je lagan, vjerojatno ću ga kupiti, kada potrošim zalihu koju imam doma :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ako je puder za prave masnokošce, onda je za mene odličan :D Svakako ga planiram kupiti kad malo smanjim zalihe :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nije za mene, ali bit će super za mnogo cura :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepo izgleda, posebice čep, daje neku notu luksuza. :) Al mislim da ovo nije puder za mene, tak da ga ni neću kupovat. :)

    OdgovoriIzbriši