Što pokloniti šminkerici?

listopada 08, 2015



Pitate se kako sam došla do ovog posta?
Dečko i ja smo prije par dana proslavili četvrtu godišnjicu. On nije znao što bi mi kupio jer mu ja uvijek natuknem tj. ponovim 10 puta što želim. Ove godine odlučila sam šutjeti, a on je bio u potpunosti izgubljen.
Post posvećujem svim muškarcima koji se trenutno nalaze u ovakvoj situaciji ili budu jednog dana, a također roditeljima i prijateljima. Pišem vam samo o kozmetičkim proizvodima jer je ovo ipak beauty blog te sam naziv govori da se radi o proizvodima za šminkericu.
Ovi prijedlozi mogu biti za bilo koju prigodu!

1. Proizvod najdražeg branda - ukoliko postoji određeni brand koji obožava, uvijek će biti oduševljena još jednim proizvodom istog u svojoj kolekciji. Ako ne znate koji je to, probajte pitati ali ne na preočiti način.

2. Proizvod koji je teško dostupan - online trgovine - mnoge ne posežu za online kupnjom zbog straha od pljačke ili carine, a žude za određenim proizvodima.  Sigurno vam o tome govore ili pak objavljuju na facebook profilu. Jedne od sigurnijih online trgovina - 1 2 3

3. Kistovi - uvijek su dobro došli, ni jedna djevojka ih neće odbiti. Preporučam vam Real techniques kistove koje možete pogledati i naručiti OVDJE!

4. Rumenilo/ruž - mislim da rijetko možete pogriješiti kupnjom ruža ili rumenila, također ukoliko znate da skuplja određeni tip proizvoda novi joj u kolekciji nikako neće zasmetati.

5. High end kozmetika - za osobe malo dubljeg džepa. Svaka djevojka bi zasigurno u svojoj torbici željela imati neke od brandova kao što su Chanel, Dior, MAC. Možda proizvodi nisu puno kvalitetniji od drogerijskih ali svaka šminkerica će biti oduševljena. Djevojke to ne čini snobovima!

*Djevojka/žena/prijateljica je ujedno i blogerica? Odlično! Odmah pretražite blog, a pravi plus su njihove wishliste!


Dečko je na kraju ipak skupio snagu i kupio mi četiri ruže, svaku za jednu godinu provedenu zajedno. <3

Naravno, sve ovo ne znači da vaša djevojka/žena/prijateljica neće biti sretna ukoliko joj poklonite sitnicu ili ju samo poljubite. Vaša prisutnost je ipak najbitnija!

Ukoliko imate još prijedloga što bi svaka šminkerica voljela dobiti na poklon, pišite mi! :)
Prijedloge dodajem na listu! :D

You Might Also Like

13 komentari

  1. Moj dečko je uvijek inovativan s poklonima i uvijek mi kupi nešto što želim jer pamti kad pričam o željama :)
    No ove god sam mu specifično rekla što želim pa je to kupovao, tako mi je draže, dobijem baš ono što tog trena želim, a ionako ne volim iznenađenja. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takva sam i ja bila ovih godina, no ove sam baš htjela da mi kupi nešto od srca i da malo više pazi. :D
      Btw ni ja ne volim baš iznenađenja, bolje je meni kad znam što me čeka hahah

      Izbriši
  2. Dobar post, nekak ću ga suptilno pokazat Mr. Greenu :DD A vidi kak ti je dragi romantičan. Meni je moj za Valentinovo kupil orhideju jer kao jako je lijepo poklanjati cvijeće djevojkama, a ja zapravo ni ne volim cvijeće, ali sam se rastopila na gestu. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja pak obožavam cvijeće! :D
      Da se mene tiče svaki tjedan bi nosio ruže :P
      Samo ti pošalji ;)

      Izbriši
  3. Bravo za dragog, odlično se snašao. Moj je muž s romantikom na vi, rođendana se sjeti, a za ostale datume ja redovno napominjem. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma bude i ovaj za par godina tako haha
      Jadne mi žene, što će biti kad i mi krenemo zaboravljati? :D

      Izbriši
  4. Odličan spisak. To bi im trebalo dijeliti kao vodič :D Kod mene uglavnom ide po sistemu: "Dragiiiiii, vidi što si mi kupio!" :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan post i čestitke za godišnjicu :D Moj muž ne zaboravlja datume, a ja si obično izaberem što želim jer nisam baš nekakav ljubitelj iznenađenja, zapravo sam jako kritična pa ljudi više vole da si sama izaberem što želim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Tako i ja, htjela sam malo promijeniti ploču ovaj put :D

      Izbriši
  6. Ja uvijek dobijem nakit ili parfeme , za neke manje datume tipa Valentinovo sam znala pidzamicu ako nije parfem ili slicno, i to mi je slatko .

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja imam sreće što je moj muž vrlo pažljiv s poklonima :)
    Oboje smo poprilično romantični i kroz godinu slavimo desetak datuma (ne poklanjamo se za sve!), ali on uvijek nešto smisli...
    Za 24 rođendan mi je sam napravio 24 slona (skupljam slonove), pa je za jedan napisao 24 pjesmuljice čija početna slova daju moje ime i prezime te ih je dao uglazbiti... I tako... uvijek se potrudi :)
    No, ima jedna stvar koja je nama super, a to je WL, i jedan i drugi imamo u stanu izloženu svoju WL, na koju upisujemo što želimo - knjige, nakit, parfem, kozmetiku, cd, izlet... i onda samo za određene datume izaberemo nešto s wl i poklonimo si :D
    Mislim ono, nakon 14 godina teško je stalno nešto novo smišljati...

    OdgovoriIzbriši